Звездни компромати- 345 част

• 112 093
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
А, това, че ще води сутрешния блок обявиха ли го някъде? Аз тук го прочетох, но не разбрах кой е източникът.

Нямам някакви конкретни симпатии или несимпатии към двойката, нека се обичат и да са щастливи.  Добре изглеждаха заедно.
Единствено Плевнелиев малко нелепо стоеше в студиото и на розовото диванче, но пак не виждам нещо толкова скандално.

# 151
  • До морето
Аз не коментирям връзката им, дори интервюто не съм гледала, защото нямам възможност. Коментирах кариерното й развитие, което ми е направило впечатление много отдавна.
Плевнелиев го харесвам, смятам, че е интелигентен човек с европейско мислене.  За жалост обаче няма осанка и харизма за политик.

# 152
Много нелепи ми бяха Плевнелиев и Банова. И хванатите ръце ми дойдоха в повече.  Laughing

# 153
Аз за друго се чудя, Мегън много бързо се отказа от кариерата си, за да стане принцеса?!
Каква кариера?  Joy

От толкова статии дето ми изскачат за тези двамката, тази нощ ги сънувах в кварталния супермаркет!  Laughing

# 154
  • гр.Пловдив
Цитат
Аз за друго се чудя, Мегън много бързо се отказа от кариерата си, за да стане принцеса?!

То изобщо съпоставими ли са тези две неща -кариерата й и това да изпусне възможността да бъде принцеса?Smiling Imp  Явно не е много труден избора Smiling Imp

# 155
  • Русе
Деси Банова нямаше ли и сватбена агенция?

# 156

Имала е. Мисля, че към момента не е действаща.
Аз като се жених и из разните му магазини разгледах сума ти сватбени списания, та ми беше попаднало едно интервю с нея по тази тема. В него тя разказваше нещо от сорта на как помагала за организацията на сватби на нейни приятели и всички били много доволни от работата й, затова решила да си направи собствена агенция. И много ярко съм запомнила цитат от типа на "цял живот работя за моето име, сега е  време то да работи за мен".

Един баш компромат на Вергов, който е публикувал сам.  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 157
Дано скоро не почнат да снимат и това, което произвеждат... отзад! ooooh! То пък бива, бива, ама и оправданието за артистичност е твърде хилаво за подобна простотия. Sick

# 158

Да му благодарим все пак, колкото ни е показал, толкова и спестил...

# 159
Мегън и от Кейт е по-голяма, а и от Хенри, и от Уилям. Ще е кака на всички Simple Smile
Кейт е на същата възраст като принц Уилям, само с няколко месеца е по-голяма от него.

# 160
  • в ябълковата градина
Поведението на Плевнелиев не ме изненада. Винаги е бил мелодраматичен, кух и лигав!

# 161
Да си кажа аз - не хейтвам Деси Банова. Учудвам се защо държат да покажат чувствата си публично. Била съм в подобна ситуация (след развод и с нова връзка) и ми е ясно, че децата много трудно възприемат тези неща. Особено на децата на Плевнелиев им се събра много. Те загубиха брат си, а сега и това, че баща им обяснява публично, че е приключил с майка им и има нова жена. Не им е лесно. По принцип когато се случват тези неща, те рано или късно се възприемат от всички. Аз приветствам вторите шансове. Но знам, че тихо и кротко става по-лесно, няма нужда от фанфари. Разбира се, съществува варианта и трите деца в картинката да са супер щастливи от развоя на събитията, но е крайно невероятно да е така.

# 162
  • Sofia

До миналата година имаше,позната ползва услугите и и беше много доволна

# 163
И двете - и Деси, и Никол не са с подходящо образование, нито опит за сериозна публицистика, затова е нелепо да ги търсим в тия полета...
Доколкото знам - не са и синоптички. Но пък са "миски"...на нещо си там...

Банова я доведе Крум Савов навремето.  Peace

Вергов, покрай всичките им снимки заедно с Карамазов добре че ни е спестил присъствието на втория от мястото на събитието по време на ритуала.  Sick

# 164
  • Варна
Добре, де, каква може да е идеята на тоалетната снимка на Вергов? Какво впечатление се очаква да произведе?

Общи условия

Активация на акаунт