Звездни компромати- 345 част

• 112 076
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
Кое е това интервю, че не можах да го намеря?
Летящ Кактус,  явно са ни различни представите и за уличница, и за изп.директор на банка.
 За мен това изказване повече отива на пазача на банката. Този Хвалипръцян явно са го хванали на маса да му поискат коментар.

Абсолютно съгласна.
Сигурно е била любовница, обаче това не може да е оправдание за банката. Ако няма приложено пълномощно или лично разписан документ за всеки превод са си напълно отговорни.

И като сме на темата любовници - коментирахте ли някъде интервюто на Jay Z, в което признава, че 9 години е изневерявал на Бионсе? И че препратките от техните песни за другата жена са напълно верни.

# 376
  • Rock & Roll feeling ...
Адриана се сбогува с Алесандра и на сцената по време на шоуто :

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 13:11 от Летящ Кактус

# 377
Коя от двете се пенсионира?

# 378
  • Rock & Roll feeling ...
Алесандра.

Памела: Защо актрисите са влизали при Уайнстийн?
Скрит текст:
" Всеки в Холивуд знаеше, че Уайнстийн е сексуален хищник. Това беше публична тайна. И всяка от жертвите му можеше да предположи какво я очаква, ако остане насаме с него в хотелската стая!"

Водещата я контрира, като изтъкна, че срещите на много от актрисите са били уредени от техните агенти.

"Това не е оправдание!", възкликна Андерсън - "Тогава на срещите да бяха отишли с тях! Или трябваше да си потърсят някой, който да ги придружи! Когато дойдох в Холивуд, имах куп предложения за прослушвания на четири очи. Но това беше абсурдно! Никога не трябва да се посещава хотелска стая сама. Ако някой ви отвори вратата по халат, трябва веднага да си тръгнете!"

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 13:26 от Летящ Кактус

# 379
# 380
Тази жена хич не ми прилича на жена, която мъж с 4 млн. би си взел за любовница.

Аз пак да питам - как трябва да изглежда любовницата?
Милдред Баена
Скрит текст:
Камила Паркър Боулс
Скрит текст:
Таз трътла, дето я предпочитаха многократно пред топмодела Жизел и актрисата Дж.Гарнър
Скрит текст:

Мъжете не си избират любовниците по красота. Никога не са ги избирали по това. Wink

# 381
И коментарът на Мартин Петров относно "любовницата"
Скрит текст:
Мартин Петров е изключително възмутен от лъжите, които заливат общественото пространство в България. След като подаде сигнал до прокурор заради изчезнали 3,8 милиона лева от сметката му в „Уникредит Булбанк“, се появиха информации дори за любовна афера с банковата служителка Ирина Ч.А, която е била негов личен банкер.

„Всичко има граници – възмути се Петров пред „Труд“. – Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност. Що се отнася до моя личен казус, не давам изявления, защото имам адвокат в лицето на Тодор Табаков. Той е ангажиран, аз нямам право да говоря и се извинявам, че не мога да задоволя интереса на коректните медии.“

Чрез своя адвокат Петров сезира прокуратурата за липсата на огромната сума на 17 ноември. Седмица по-късно – на 24 ноември същото е направила и „Уникредит Булбанк“.

Тази жена хич не ми прилича на жена, която мъж с 4 млн. би си взел за любовница.
А и не си спомням Мартин Петров да има слава на такъв любовчия.

Значи според адвоката по търговско право Тодор Табаков, който защитава интересите на Мартин Петров,  клиентът му не е знаел за последните финансови операции на Ирина и претендира, че банката е трябвало да информира Мартин Петров, че е прекратила договора на личната му банкерка. Според думите на Табаков, най-големите финансови зулуми за клиента му са настъпили в периода януари – август 2017 г., когато Ирина вече е била отстранена от "УниКредит Булбанк".

А кажете ми, ако имате милиони в банката, няма ли да проверите какво се случва 8 месеца с тях, ей така информативно ако имаш елементарна финансова култура?!? Дори и да имаш личен банкер, нямаш право на подобно безхаберие...

# 382
  • София

А кажете ми, ако имате милиони в банката, няма ли да проверите какво се случва 8 месеца с тях, ей така информативно ако имаш елементарна финансова култура?!? Дори и да имаш личен банкер, нямаш право на подобно безхаберие...
Е ти как си го представяш? Все едно милионите са колци с домати да ги наглеждаш час по час. Повечето пари се блокират за по-висока лихва, например, и не се наглеждат преди да им дойде падежа. Няма за какво да ги наглеждаш дали са там и колко са, нали са блокирани и растат.

# 383
Хората на собствените си жени нямат доверие за финансите си, а той й е направил пълномощно да се разпорежда с парите му. И не му е била любовница. Да, да. Отдавна щеше да е арестувана за измама, ако не беше така.

# 384
Аз също щях да напиша, че следя текущата сметка, към която има вързани дебитни карти и т.н., но не и тази, която не се "пипа".

# 385
  • София
Хората на собствените си жени нямат доверие за финансите си, а той й е направил пълномощно да се разпорежда с парите му. И не му е била любовница. Да, да. Отдавна щеше да е арестувана за измама, ако не беше така.
Щом е било в служебно качество това пълномощно си е измама. В Холивуд често някой изпищява, че онзи, който му управлявал парите го окрал, например. Може и тук да е така. Без пълномощно няма как да му оперира с парите, ако това и е била работата.
Все пак е интересно какво е станало и не може банката да се правят на умрели лисици щом това е била тяхна служителка.

# 386
Аз също щях да напиша, че следя текущата сметка, към която има вързани дебитни карти и т.н., но не и тази, която не се "пипа".
А трябва! Де що има финанси, трябва да се следят редовно. Peace

# 387
Права си Simple Smile Просто казвам, че мога да разбера как някой не проверява всички сметки. Въпреки, че аз си нямам упълномощено лице и би трябвало всичко да мине през мен първо, така че може би е различно.

# 388
Абсурд е Левон да е нарекъл някого уличница. Статията е фалшива

# 389
Абсурд е Левон да е нарекъл някого уличница. Статията е фалшива
Да бе! Ти чувала ли си го как говори?! Освен, ако "Левон" без Хампарцумян не означава, че сте си играли заедно в пясъка.

Общи условия

Активация на акаунт