Звездни компромати- 345 част

• 112 034
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
Оставам с впечатлението, че други служители са се възползвали от името на личната банкерка,  след като тя е напуснала и са източили сумата. А слуховете за любовницата ги пуска самата банка.

# 421
Ева Лонгория без грим, на път за летището
Скрит текст:

Уилоу Смит
Скрит текст:

Чанинг Тейтъм и Джена Дюън-Тейтъм отиват в Мексико за нейният рожден ден
Скрит текст:

# 422
Оставам с впечатлението, че други служители са се възползвали от името на личната банкерка,  след като тя е напуснала и са източили сумата. А слуховете за любовницата ги пуска самата банка.
Ето,тук сме на едно мнение😃

# 423
Ето,тук сме на едно мнение😃

Не се връзва с изнесената информация във вестник Труд.
Не е сумата, а сумите, които са точени в продължение на 10 години - над 450 транзакции от 13 сметки. Това според жалбата, подадена от самия футболист и неговия адвокат в СГС. Най-крупните суми били през последните 8 месеца, когато въпросната служителка вече била отстранена от банката, а Мартин Петров не бил уведомен за това.  През този период, тя продължавала да се представя за негов личен банкер като му изпращала фалшиви банкови извлечения за баланса по сметките му.

# 424
  • Sofia
Тя хубаво му е пращала фалшиви извлечения, но как е правила плащания, като не работи в банката в последните 8 месеца?

# 425
Тя хубаво му е пращала фалшиви извлечения, но как е правила плащания, като не работи в банката в последните 8 месеца?

Това ще каже СГС, тук просто гадаем и предполагаме предвид изнесената информация. Имало е дори теглене на пари в брой от каса на банков клон на банката - може би с пълномощно (фалшиво), електронен подпис (откраднат) или тя преди да напусне банката да е извадила такъв, без той да знае... Само гадая, пък и съм далеч от банковото дело и не знам служител на такъв пост с какво поле на действие разполага...

Може дори и след като е отстранена, да е била в комбина с други служители на банката, не знам...Доколкото разбрах в жалбата фигурират имената на въпросната служителка, нейния съпруг и още лица от банката.

# 426
  • Sofia
То това за съпруга на практика донякъде анулира възможността да му е била любовница, защото ако е така няма логика с тя да превежда пари от любовника към съпруга си.
Иначе да, всички си гадаем тук засега Simple Smile
По медиите се среща и инфо от авторитетни хора, че това не е първият случай на откраднати пари от клиентски сметки след измама на служители.

Никол и Гришо в Лондон след финала на X factor

# 427
Оф,това младо и хубаво момче до кога ще се влачи с тая лелка.Толкова си личи разликата в годините

# 428
На мен ми харесват като двойка, не виждам много да личи разликата.
Едва ли ще останат заедно, но мисля, че са щастливи Grinning

# 429
  • гр.Пловдив
Оф,това младо и хубаво момче до кога ще се влачи с тая лелка.Толкова си личи разликата в годините

И мен много ме е яд,понеже много харесвам Шарапова и си отиваха много с нашия,незнам дали ще останат заедно с лелката,но си личи,че тя яко се е вкопчила и надали ще изпусне кокала .

# 430
  • Rock & Roll feeling ...

Doutzen
Скрит текст:

Скрит текст:

# 431
  • Пловдив
Шарапова я харесвах докато не излезе с тъпото извинение че ,не е знаела че ,лекарството което приема е в забранения списък. Около нея сигурно има поне 20 души екип ,тя не знаела. Излъга си най-нагло.
А Никол я харесвам , особено след   Мюзик Айдъл дето накара публиката да скандира името му.

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 19:40 от mdonkova

# 432
Никол е от онези красиви жени без възраст, в никакъв случай не може да мине за лелка. Нищо, че е на 37.
А с Маша не мисля, че си отиваха. Твърде огромна изглежда до него.

Емануела Май е наборка на Никол, но и тя не ми е лелка.
Момченцето и е нейно копие
Тита с гаджето си Красавец е.

# 433
И аз смятам, че Маша беше огромна до него.

# 434
  • София
Никол всъщност скоро ще навърши 40 години.

Гуинет Полтроу
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт