Звездни компромати- 345 част

• 112 041
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Мартин Петров казва, че не е издавал пълномощно на банкерката.
Аз поне никъде не прочетох и че е имал електронен подпис.
Как ги четете тия текстове не ми е ясно  Thinking

В други статии ги пишеше. Може и да е вярно, както и да е дезинформация. Сигурна съм, че ПР на банката не стои със скръстени ръце. Simple Smile

# 406
10 години са точени пари и той сега се сеща??? Много смърди историята. Много.

# 407
# 408
  • София

Но да приемем, че в България е различно от банкова гледна точка да си следиш сметките в една и съща банка (нямам сметка в българска банка). Мартин Петров е имал 13 сметки във въпросната банка, от които са източени пари. Да приемем, че всички сметки са били блокирани, т.е. не са разплащателни. Не би ли трябвало след всеки опит за теглене или прехвърляне на пари от тези блокирани сметки, банката да го потърси лично по телефон, за да потвърди транзакциите и то за такива огромни суми? След като въпросната Ирина е била отстранена, най-вероятно му е назначен нов личен банкер, той къде е блял е не му е звънял? Или не му е бил назначен, защото пък от твърденията на Мартин Петров излиза, че не е знаел, че Ирина не му е вече личен банкер. И много съществена подробност - парите са крадени е продължение на 8 месеца, като краденето е започнало непосредствено след  отстраняването на Ирина от Уникредит през декември 2016 год, т.е. ако тя е нареждала и потвърждавала транзакциите, то тя не е била в качеството си на служител на Уникредит.

Еми, ето това ти отговаря на всичко останало. Дори от твоите собствени пари ти самия не можеш да прехвърляш  и теглиш огромни суми просто така, а и когато си поискаш. Дори над суми от порядъка на 4-5000 лв (или нещо подобно, зависи от банката), ако искаш да изтеглиш трябва да заявиш два дни по-рано., а какво остава милиони да летят просто така. И няма особено генерални пълномощни за банка. Много са целеви и временни. Затова не е нужно, ако нямаш специални интереси всеки ден да си наглеждаш пилците, ако са ти в сметка и с тях банката прави нещо. Няма как да изчезнат. Тук ако не е точил някой дребни суми ежедневно, но и това не виждам как е станало, просто е пълна мистерия като случай. Да не кажа, че всичко звучи безумно.

# 409
Очаквам Николета скоро да си качи в профила и тази снимка
https://www.instagram.com/p/BbU2zE3hhJQ/?hl=bg&taken-by=nobasicshitofficial

Ооо, то там има много, които е вероятно да качи  Mr. Green

В този профил има много чужди снимки, и мъже, и на жени. Харесал си е снимката на Нило-то, и я е качил. Точно както е качил и Кристина Агилера.

# 410
Даниел Петканов интервюрира Плеймейтките зад кулисите  https://www.vbox7.com/play:02ca51bab0#

# 411
Единственото логично обяснение, до което стигам е, прочитайки статията в Труд, че въпросната Ирина го е лъгала в продължение на 10 години, дори и след като е отстранена от банката с фалшиви банкови извлечения, неотговарящи на реалния баланс по сметките му. Сега дали е крала сама или в комбина с други  от трезора, или със самата банка, съдът ще се произнесе. Нямам друго обяснение как 10 години няма да разбереш, че ти точат сметките.

Била му е личен банкер от 2003 год, а дори след като е отстранена от банката е продължавала да се среща с него в качеството си на негов личен банкер и да му предоставя фалшиви банкови извлечения. Дори има тегления на пари в брой от каса в банков клон.

повече подробности в линка
https://trud.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%BF%D0%B … 1%83%D0%BD%D0%B8/

# 412
Абсурд е Левон да е нарекъл някого уличница. Статията е фалшива
Да бе! Ти чувала ли си го как говори?! Освен, ако "Левон" без Хампарцумян не означава, че сте си играли заедно в пясъка.
Не, твърде е стар, за да съм си играла с него в пясъка. По-скоро с жена му.
В някоя нормална медия има ли цитирано това му изказване?

# 413
В списание "Тема" май имаше коментар.

# 414
  • Rock & Roll feeling ...
Анелия с майка си
Скрит текст:
Ивон
Скрит текст:

# 415
И това е момиче, родено през 2003 година?! Изглежда на 25.

# 416
  • София
Очаквам Николета скоро да си качи в профила и тази снимка
https://www.instagram.com/p/BbU2zE3hhJQ/?hl=bg&taken-by=nobasicshitofficial

Ооо, то там има много, които е вероятно да качи  Mr. Green

В този профил има много чужди снимки, и мъже, и на жени. Харесал си е снимката на Нило-то, и я е качил. Точно както е качил и Кристина Агилера.
В този профил има много хубави снимки, включително и няколко, които Николета е качила в своя фейсбук. И се чудя кой кого копира? Николета винаги е в гръб и може да е друга подобна жена. Тя чужди снимки ли публикува?

# 417
  • Rock & Roll feeling ...
Но на тези снимки дори се вижда татуировката й ?  Кое въобще ви кара да смятате,че не са нейни ...

Grin Grin
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 23:53 от Летящ Кактус

# 418
Мартин Петров казва, че не е издавал пълномощно на банкерката.
Аз поне никъде не прочетох и че е имал електронен подпис.
Как ги четете тия текстове не ми е ясно  Thinking

В други статии ги пишеше. Може и да е вярно, както и да е дезинформация. Сигурна съм, че ПР на банката не стои със скръстени ръце. Simple Smile

Дори да е имал ел. подпис има ли онлайн банкиране на депозитни сметки? Аз поне не знам да има.

# 419
  • Sofia
Честно да ви кажа, не ми е мъчно за човек, който с години не е усетил (най-вероятно няма и да усети) липсата на такава сума пари. Глупостта, невежеството и слабите ангели си имат цена, в неговия случай е била такава.

Ако беше дал достъп до банкирането на жена си, тя със сигурност щеше да забележи липсите веднага.  Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт