Звездни компромати- 345 част

• 111 965
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Райън Рейнолдс с майка си Joy
Скрит текст:
My Mom had the best time in the #Deadpool tattoo booth at #ccxp2017.

Божкей!

За жилетката на Радева, аз мисля, че е подгъната просто...

# 616
В сутрешния блок на Нова обсъдиха жилетката на Радева.  Mr. Green Да не четат и те тук, имало вълна от възмущения относно облеклото и.

# 617
  • София
И странното е, че няма никакви други снимки от престоя й във Франция. Хората от президентството можеха и тази да я спестят и да не я качват във ФБ.

# 618
Те я изтипосали с жилетка, ти искаш да се сетят да не качват снимката. Сигурно са били горди от постигнатото!

# 619
Бихте ли ми разяснили, коя е тази "Шушана", та толкова я споменават във фейса? Гуглето ми дава само някакви чалга песни с такова заглавие.

# 620
Някаква ретро чалга песен.

# 621
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз слушах мин. седмица, че я били пускали във Варненско училище да звучи по уредбата за мелодия на звънеца. И още по-потресаващото беше, че директорката така поощрила много добър клас, който изявил желание да я чуят....  ooooh!
Кой знае, може и Доко, доко... да прозвучи в някое училище Laughing

# 622
Не е ретро, нов хит от Наско Ментата е.

# 623
Не е нов, кавър на сръбски хит е. По принцип лоша музика няма, но то пък чалгата не е музика. Joy

# 624
Много и е трудно на Радева да е подходящо облечена, нямам очаквания да е модна икона или нещо супер красива, просто да е подходящо облечена според случая и като за снимка.
Имаше един лаф на Ал. Попов по повод на люксембурската посланичка - умът е по-важен от шапката, но ако си толкова умна няма да си сложиш такава шапка.

# 625
  • Once there was a Hushpuppy...
Ей, тая Кобилкина ми е рядко противна жена. При Гала е.
.... Поемами вздух с долната част на кАремчету.....

# 626
Споделям мнението ти за Кобилкина, ама си е намерила ниша жената и вади пари с глупавите си съвети.

# 627
И странното е, че няма никакви други снимки от престоя й във Франция. Хората от президентството можеха и тази да я спестят и да не я качват във ФБ.
Погледнах в Дир.бг снимката на президентшата, жилетка, панталон и ботуши!!! Даже,  пак се държат за ръка, в потрес съм, какъв им е проблема на тези хора? Страх ги е от тези срещи и се крепят взаимно?

# 628
Погледнах в Дир.бг снимката на президентшата, жилетка, панталон и ботуши!!! Даже,  пак се държат за ръка, в потрес съм, какъв им е проблема на тези хора? Страх ги е от тези срещи и се крепят взаимно?

Да, според мен ги е страх.

Ето я снимката с жилетката уголемена. Това бижу на въженце ли е?  Crazy

# 629
На тази снимка чак имам чувството, че раменете й са подсилени с подплънки.

Общи условия

Активация на акаунт