Звездни компромати- 345 част

• 111 936
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
С две думи - дано на Макрон му държат влага прегръдките и целувките с Бацето, че Радева разваля тотално впечатлението за България. Joy
Ти сериозно ли,ако има някой да ни излага повече, това е супер Ганьо Банкянски.По голям простак ....- #2gunfire-всички парлеву франсе,айде нема нужда.

# 601
Аз съм сигурна,че ако Радева пожелае да намери добър стилист и без пари ще я консултира. Все пак рекламата би била голяма за него. А и толкова бутици има в България, които предоставят дрехи на известни личности за различни поводи с цел реклама. Хич не е трудно, ако има желание. Добри Киряков би направил от нея една елегатна и съвременна стилна жена. Всичко е до желанието.

# 602
  • Варна
И аз се сетих за Николета и очаквах снимка, на която е гола и лапнала шарана.

# 603
  • София
козметичните редакции са постижими, но не виждам кой би могъл да махне мъжкараната у нея.
жилетка ooooh!

# 604
  • София
Добри би могъл.
Аз съм сигурна, че той мечтае да преобрази Незабравка.
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6550486

# 605
  • Once there was a Hushpuppy...
Ето една Никол, която празнува по друг повод.
https://m.facebook.com/NicoleKidmanOfficial/photos/a.42283415612 … e=3&source=48

А, нашата както винаги е "много интересна".

# 606
И аз се сетих за Николета и очаквах снимка, на която е гола и лапнала шарана.
Сигурно само това не е лапала,докато е гола

# 607
  • София
Фигуристката Тоня Хардинг се е появила на премиерата на филма "I, Tonya" и позира с актрисата в главната роля Марго Роби
Скрит текст:

# 608
Герито Никол с талия на оса
Скрит текст:

# 609
  • DE
Аууу, какво е това плашило по нощите  newsm43

# 610
Прилича на надуваема кукла от секс шоп.

# 611
  • Rock & Roll feeling ...
Добре бе майка му и прасе, за чий си прави на такъв маймунки гъз устата Grin.... А като даденост има симпатично и миловидно личице... Не са ли достатъчно лошо предупреждение Мара Отварачката и Калина Паскалева, например, които до такава степен са си деформирали устите,че приличат на малки долни. Angry

# 612
Марго Роби е съвършена на този кадър! Благодаря ти, Лиа Simple Smile

# 613
Райън Рейнолдс с майка си Joy
Скрит текст:
My Mom had the best time in the #Deadpool tattoo booth at #ccxp2017.

# 614
Радева не била с ботуши, а с панталон. Нова са ѝ посветили статия в сайта си..

Отначало и аз реших, че е с ботуши, не че панталонът е по-добре щото като гледам другите жени на снимката май по протокол не се допуска жена с панталон на официални събития от този тип.

Общи условия

Активация на акаунт