Звездни компромати- 345 част

• 112 089
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Галена с тази прическа - не.

# 181
Поетът Илиян Любомиров ( или Августин Господинов, както му е псевдонима) и някакъв друг младеж много забавно имтират Деската и Роската  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

https://www.facebook.com/iliyan.lyubomirov/videos/1785335608143984/

Получило им се е на момчетата. Явно повредата не е само в нашия телевизор!

# 182
  • София
Галена с тази прическа - не.

На мен пък много ми харесва.

# 183
И на мен. Различна е.

# 184
Страхотна е прическата на Галена, искам и аз.

# 185
  • Viena
Леко са загатнати Шанела и Гучи при Галена...прозират Laughing

# 186
Днес Нилото има юбилей. http://life.dir.bg/news.php?id=26643352

# 187
В последната година и половина съм виждала Банова ежеседмично и от много близо. Добре си изглежда жената- слаба е, с хубава кожа и нормални зъби. Държанието й също е нормално и културно.

# 188
Галена ми напомня на Анжела Дейвис на тази корица.

Мен Банова не ме притеснява, хванала е богато гадже, че и президент, иска да бие тъпана жената, да се изфука.
Но той? Защо той го афишира? Президент си, по дяволите. Не може така да се лигавиш при Гала. 5 години не можахме да му видим жената, сега тръгна и той с фанфари да обявява колко е влюбен. Никога не е късно да станеш за резил. А особено на тази възраст е смехотворно.
До вчера си говорил по световни политически теми в качеството си на държавен глава, днес - герой в "Имаш поща" при Гала. Сам се направи за посмешище.

# 189
E, най-накрая човекът иска да го видят с жена.

# 190
E, най-накрая човекът иска да го видят с жена.

Grinning Grinning Joy Joy

# 191
  • Viena
Деси е герой, много е смела!", коментира Плевнелиев денонощното преследване на неговата половинка. Той допълни, че си дава сметка, че двамата не могат да скрият любовта си, но помоли за спокойствие.

Плаках от щастие с мои приятелки", въодушевено коментира Банова, заявявайки и, че телефонът й буквално се взривил от обаждания от хора от цял свят, които я зарадвали със страхотни пожелания.

# 192
  • София
Добре ,че е темата ,че да давате хляб на журнала ...

https://dama.bg/gallery/momiche-si-napravi-nad-50-operatsii-za-d … ina-dzholi/19194/

# 193
  • Варна
Жалко за момичето, нормално е изглеждала преди да си причини всичко това. Neutral Face

# 194
Това не може да е реален човек...Нали преди време се коментираше пак в Инстаграм момиче, известно беше като най-красивото чернокожо момиче, запомнила съм, че беше с изключително тъмна кожа, но със светли очи и мълвата гласеше, че е измислен компютърен образ. Тази девойка също ми прилича на изманипулирана, отказвам да приема, че човек може да си причини или да му причинят това Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт