Звездни компромати- 345 част

• 112 170
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Илиева, предполагам.
Благодаря, изобщо не можах да зацепя. Реших, че непременно трябва да е някоя от чалга средите.
В тази връзка какво става с Деси?

# 271
Ха сега де.. Ваня някакси е заприличала на Гала..

https://www.instagram.com/p/BcJw9BpFqmW/

На мен в устата с тези зъби поразително ми прилича на Мегз

# 272
Много странно изглежда Джулиана Гани, не прилича на себе си Rolling Eyes
Скрит текст:

Къде смята да се появява в този вид  #Crazy Някое списание ли?

# 273
Ирини снощи беше пуснала лайф от РД на Иван, дечицата му подаряват подаръци. Ава му подари снимка на която са само двамата. За другите подаръци имаше коментар от Ирини, а за снимката нищоооо.....

Мисля си, че Урина с право държи рекорда за  най- мразена БГ звезда!
Всъщност, каква звезда е тая!? newsm78

Попаднах и аз на това клипче, Иван не ми е любимец, но определено по хубавите гени са неговите!

# 274

Shocked

Червенкова къртачччч

# 275
  • Rock & Roll feeling ...
https://www.facebook.com/sling.slingi/videos/1509914939116495/ ето го коментираното клипче на Ирини.

# 276
  • София
Изгледах клипчето на Ирини и няма какво да я коментирам, но най-малкият е страшен чаровник и много бъбрив.  Laughing

# 277
# 278
  • София
И Мегън Маркъл на първи официален ангажимент https://www.hellomagazine.com/royalty/2017120144444/prince-harry … irst-joint-visit/

Много е готина Оливия!

# 279
Ава я отбеляза като  помежду другото!
Милото момиченце, усмихва се, тати имал рожден ден, а майка и какво унижение изтърпя от тез двама идиоти!

# 280
  • София
Изгледах Банова и Плевнелиев - харесват ми и ми се струват хармонична двойка. Пожелавам им щастие.
Изгледах и мис България на гости на Слави - офф Close Все пак трябва да ѝ се признае, че е по-умна от цигането, което е станало мис Плеймейт.

Много странно изглежда Джулиана Гани, не прилича на себе си Rolling Eyes
Скрит текст:

Къде смята да се появява в този вид  #Crazy Някое списание ли?

Абе някой мъж намира ли това чудо за привлекателно?! Кой са тези мъже смелчаци, които биха се събуждали до туй нЯщо?

# 281
Е, хайде сега, Иван си целуна Ава, имаше одобрително Оооо, и я показа на камерата. Освен това беше първа, представям си пък ако беше 2 или 3-та как щеше да се коментира.
Не съм му фенка, но мисля, че търсите под вола теле. Според мен се разбират всички и децата се чувстват добре.

# 282
Аз подозирам, че Ирина е помагала при изготвянето на другите подаръци и затова е коментирала. Така че не мисля, че я е пренебрегнала.

# 283
Да оправим впечатлението от Вергов с една по-хубава снимка

Heart ExlHeart ExlHeart Exl

# 284
Аз по-скоро имах предвид, че  на снимката са само те двамата и това не е случайно. Голямото сплотено семейство е в мислите и само на Ирина.

Общи условия

Активация на акаунт