Звездни компромати- 345 част

• 112 029
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
  • Gotham City
На мен Маша много по-лелчинска ми изглеждаше до него, отколкото Никол, Никол има огън, сексапил, красота, Маша е като измита чиния.

Относно онази страница в инста, те, както и много други си качват всякакви снимки, на всички показани си е тя видимо, не знам защо решихте, че не е тя.

По повод нея, писна ми да и гледам г*за в инста, толкова ли не може нещо по-различно да качи някога? ooooh!

# 436
За първи път се включвам при вас. Досега ви чета и се развличам. Но включвам БТВ и чувам, че певицата Андрея чете книгата "Интуицията може всичко" . Е, няма такъв смях... и такава книга...Weary

# 437
https://www.instagram.com/p/BIcisi5hQHH/?hl=bg&taken-by=hrisistar
и аз се включвам при вас с една случайно срещната снимка на Тита , на която и е избягал бюста Simple Smile))))
обаче колко различни стават като сложат силикон

# 438
# 439
# 440
# 441
От какво са тези рокли? Кийра, ако откъсне тия ужасни панделки, роклята е много красива! Heart Eyes За първи път да харесам (почти!) нещо, което тя е облякла.
Семейство Фърт и Крисчън Слейтър! Heart

# 442
  • София-Младост
Не знам как се казват тези и с какво са известни, обаче такова  недоразумение са по отношение на облеклото...
Скрит текст:

# 443
Лили, ако "от какво" имаш предвид какво събитие - от Театралните награди на Ивнинг Стандарт. Ако питаш за материи, идея си нямам.Simple Smile

Още рокли:

Били Пайпър

Анабел Уолис

Лора Кармайкъл

Ема Тин - интересна рокля

Аризона Мюз

Хелън МакКрори дали има огледало вкъщи...

Стефани Мартини

Шарлът Хоуп

Ими Уотърхаус

Анна Уинтур пак

Ели Бамбър

# 444
  • Пловдив
А сестрата на Кара с какво друго е известна  newsm78

# 445
Не знам как се казват тези и с какво са известни...
Певици.

# 446
  • Вестерос
Тези сестри ли са Суки и Ими  ? Grinning

# 447

Да. Ими било съкращение от Имоджен (Imogen - не знам как се произнася). Thinking

# 448
Всякакви снимки със сексуален подтекст сме виждали от НиЛо, но това чекнене до и върху слон ме отврати... Tired

Скрит текст:

# 449
  • Вестерос

Да. Ими било съкращение от Имоджен (Imogen - не знам как се произнася). Thinking
Mерси, Имоджен по ми харесва от Ими... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт