Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 79 198
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, имате ли представа комплекта, който го продават в лидъл дали става? Печка и т.н. Някоя от вас дали си го у купила?

# 436
  • София
Здравейте, имате ли представа комплекта, който го продават в лидъл дали става? Печка и т.н. Някоя от вас дали си го у купила?

А може ли да прочетете 2-3 страници назад или ей така за разнообразие да потърсите с търсачката?
http://old.bg-mamma.com/?topic=1007482.375;topicrefid=20

# 437
Такааа, намерих време и аз да си спретна коледен гел лак, използвах този път и ултрабонда, който дойде преди няколко дни. Ще разкажа какви премеждия имах. 2 часа се правих, направо лошо ми стана! Реших да си направя каре с един заздравител на Виктория и отгоре с лак 3в1 на Импала. Направих го на 1-2 мм от краищата, след това с буферната пила запилих леко края (може би не беше нужно, т.к. лаковото каре не е по цял нокът). Обаче се сетих, че не минах със спирт ноктите преди карето и реших да го направя след това като изсъхна. Груба грешка. Карето падна само от спирта, може би не е бил изсъхнал добре или тези лакове не стават, не знам. Накрая реших да не се занимавам с лаково каре и сложих ултрабонд по края на ноктите. Нанесох аз база на двете ръце и изпекох заедно в лампата, викам по-бързо да стане. Като сложих цвета пак
пъхнах двете ръце в лампата и опссс, отъркаха се в тавана на лампата и половината нокти се надраха. Тръгнах да ги трия, те за 5 секунди леко се изпекли, лакочистителят ми беше свършил, луда работа! Почнах да стържа леко с дървената пръчица и базата малко се надра. В крайна сметка си отворих двойна работа. За да не махам базата, че нали нямам лакочистител, сложих още един слой база (първия не беше много надран) и сега съм с 2 слоя база. Другите стъпки ги направих както обикновено.
Червеното и бялото са Веналиса, червения и сребристия брокат са Росалинд. Забележете на втората снимка на палеца как ми се е одебелило отстрани на нокътя, за втори път го правя и не знам с базата ли се оливам или с топа. Тези прозрачните не ги виждам как ги нанасям и май слоевете са дебели и така става. От снимката виждам, че и средния пръст не е лакиран добре около кутикулата. Абе на снимки хич не ми харесва от близо да ги гледам, иначе им се кефя Simple Smile Вече има коледно настроение и върху ръцете ми Stuck Out Tongue
Последно да питам, ако не искам да правя лаково каре, мога ли да го направя върху изцяло полиран нокът и да не матирам края преди ултрабонда?
Скрит текст:

# 438
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Един въпрос от новобранец ама няма да ми се смеете.  Simple Smile Имам Сън 1 лампа,как да разбера кога работи на 24 вата ?

# 439
nad_tab благодаря.  ooooh!

# 440
Един въпрос от новобранец ама няма да ми се смеете.  Simple Smile Имам Сън 1 лампа,как да разбера кога работи на 24 вата ?
Като натиснеш бутона он/офф за 2 сек. светва един индикатор над копчетата. Индикаторът е мъничък, колкото топчето на топлийка. Когато свети, което и копче да натискаш лампата бачка на 24в. Ако ръката ти е вътре и натиснеш копчето променя интензитета и почва да свети по-ярко или по-слабо. Простичко казано - като свети индикаторът над копчетата лампата работи на 24в, като не свети работи на 48в. За да промениш мощността задържаш натиска 1-2 секунди. Ако само го натиснеш, както натискаш другите копчета, нищо не става. Колкото по-рядко натискаш копчетата, толкова по-добре. Така ми каза мъжа ми.
И да допълня, че като направиш това, разликата се вижда с просто око как на 24 вата свети по-слабо.

# 441
И аз вчера имах перипетии с маникюра. Първо едното дете се събуди с рев след първия слой лак и бърсах лепкавото и приспивах. После пак не се справих с топа без лепкав на Елит, матира ми се след спирта, а пекох доволно и се набразди някак, писна ми да се занимавам него и сложих отгоре топ CND...

# 442
Някой може ли да ми услужи с код за отстъпка за Коди?

# 443
  • Варна
Такааа, намерих време и аз да си спретна коледен гел лак, използвах този път и ултрабонда, който дойде преди няколко дни. Ще разкажа какви премеждия имах. 2 часа се правих, направо лошо ми стана! Реших да си направя каре с един заздравител на Виктория и отгоре с лак 3в1 на Импала. Направих го на 1-2 мм от краищата, след това с буферната пила запилих леко края (може би не беше нужно, т.к. лаковото каре не е по цял нокът). Обаче се сетих, че не минах със спирт ноктите преди карето и реших да го направя след това като изсъхна. Груба грешка. Карето падна само от спирта, може би не е бил изсъхнал добре или тези лакове не стават, не знам. Накрая реших да не се занимавам с лаково каре и сложих ултрабонд по края на ноктите. Нанесох аз база на двете ръце и изпекох заедно в лампата, викам по-бързо да стане. Като сложих цвета пак
пъхнах двете ръце в лампата и опссс, отъркаха се в тавана на лампата и половината нокти се надраха. Тръгнах да ги трия, те за 5 секунди леко се изпекли, лакочистителят ми беше свършил, луда работа! Почнах да стържа леко с дървената пръчица и базата малко се надра. В крайна сметка си отворих двойна работа. За да не махам базата, че нали нямам лакочистител, сложих още един слой база (първия не беше много надран) и сега съм с 2 слоя база. Другите стъпки ги направих както обикновено.
Червеното и бялото са Веналиса, червения и сребристия брокат са Росалинд. Забележете на втората снимка на палеца как ми се е одебелило отстрани на нокътя, за втори път го правя и не знам с базата ли се оливам или с топа. Тези прозрачните не ги виждам как ги нанасям и май слоевете са дебели и така става. От снимката виждам, че и средния пръст не е лакиран добре около кутикулата. Абе на снимки хич не ми харесва от близо да ги гледам, иначе им се кефя Simple Smile Вече има коледно настроение и върху ръцете ми Stuck Out Tongue
Последно да питам, ако не искам да правя лаково каре, мога ли да го направя върху изцяло полиран нокът и да не матирам края преди ултрабонда?
Скрит текст:

Малиии то цяла одисея станало в Laughing. Много си усложнила нещата,но.... според мен не е добра идея да слагаш Коди без каре. Ноктите се съсипват. Аз го направих два пъти и после ми трябваха месеци,за да се върнат в прилично състояние.

# 444
?А ако правя каре на 1-2 мм от краищата, мога ли да не матирам края на нокътя? Дали ще хване ултрабонда добре?

# 445
  • на брега на морето
Шикер, хубав ти е маникюрът.  HugНе се ядосвай. Аз бих се радвала на такъв маникюр сега ...Ама за 4 дена да се лакирвам и после да се трия...Нещо нямам желание. Ще се задоволя с коледния си педикюр. Mr. Green

# 446
  • Варна
 ShikeR  можеш,аз НЕ матирам свободния край. Просто го минавам с буфера,за да се наруши малко покритието на микрогела защото не ми се занимава с карета. Лак никога не ми се е белил откъм кутикулата,затова и ми се струва излишно да правя каре.

Мелина_3  е тук е предимството на белещата база. Сваляш за 5мин. без ацетони и тем подобни.

Аз мисля,че най-после и намерих цаката на пустата белеща база. Много е смотан протокола,но вече цяла седмица съм с лак без забележки-Амин! Утре ще го сменя,защото е ужасно лилаво.

# 447
Принцесата, каква е цаката при теб?

# 448
Благодаря ви! Ще знам другия път. На мен точно от това уж безобидно матиране ноктите ми сега са толкова меки, колкото никога не са били. И ако продължавам ще става все по-зле. С гел лак са ок, но като пораснат една определена дължина и сваля гел лака, започват да се огъват като ги пипна, особено след вода.

# 449
Здравейте момичета, дойде Коледа и аз получих моят подарък малко по - раничко!
Та подаръка ми е комплект за гел маникюр, искам да ви, попитам дали някой знае стъпките как се прави?
В смисъл първо от къде се започва пилене, обезмастлител, колко пъти се нанася лака за колко време се пече?Head BandHead Band
Аз искам да си го направя с пластмасови нокти и не знам как да процедирам, ще съм много, благодарна, ако някой ми обясни!:gift_heart:Gift Heart
Пожелавам на всички весели и усмихнати Коледни и Новогодишни празници!!:heartbeat:

Общи условия

Активация на акаунт