Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 79 186
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Den Haag
Здравейте!
От мен 4 нови декорации. От горе последните 3 и от долу последната.

# 451
  • София
Благодаря ви! Ще знам другия път. На мен точно от това уж безобидно матиране ноктите ми сега са толкова меки, колкото никога не са били. И ако продължавам ще става все по-зле. С гел лак са ок, но като пораснат една определена дължина и сваля гел лака, започват да се огъват като ги пипна, особено след вода.

Никога не съм матирала и ноктите са ми здрави. Последният ми маникюр(със спиралите е вече на две седмици), но ще го сменя след няколко дни, че не ми се занимава, а и почти не е израстнал, поне не много дразнещо Simple Smile)))

# 452
  • Варна
Принцесата, каква е цаката при теб?

С проба грешка стигнах до извода,че белещата база държи САМО на изключително добре полиран нокът при мен,т.е. полиран до блясък с 4-ката на блокчето за полиране. Последния път старателно лъснах ноктите буквално до блясък с велура и вече седмица всичко си стои на мястото. Не че преди ноктите ми са били рошави,но понеже са гладички и здрави не съм се заигравала да полирам. Иначе целия протокол съм го писала.

Микрогел на цял нокът,буфер на свободния край и малко от плочката,фрешер и после ултрабонд на запиленото,белеща база Суит сити много тънко и над нея каучукова Коди/само с белеща не става при мен на 3-ти 4-ти ден има някой чопнат ъгъл/,цвят и каучуков Коди топ. Слагам и рейнфорс под топа понякога ама последния път забравих  Laughing-то толкова шишаци стават,че се забърквам накрая.

# 453
А не е ли редно фрешера да се сложи на самия нокът, в случая преди карето? Каква мазнина ще обира от микрогела или обикновения лак? Или слагаш фрешер само в края върху запиленото?

# 454
  • Варна
 Точно там го слагам,преди микрогела минавам със спирт-не виждам смисъл от още една химия върху цял нокът.

# 455
Момичета, от четвъртък съм без лак, но нямах време да сложа нов. Вчера и днес съм само над печката и мивката, знам че си го представяте точно  ooooh!. Тази вечер обаче трябва да се лакирам. Какво да ги направя тези "напоени" нокти, как да ги изсуша, преди лакиране?

# 456
  • На плажа
Само крем да няма,водата не им пречи.Те не са гъба да попиват.Обезмасляваш добре ,слагаш ултрабонд ,база и т.н. Yum

# 457
Някой нещо иска ли на Коди?
За водата не съм съгласна, попиват влага и не се мият непосредствено преди процедура. Да има половин- един час време.

# 458
  • София
Забърсах от лили два лака на фломар брокатен и розов за френски.Много са хубави като консинстенция,ако не ме мързи преди вечеря ще се лакна да видя как са на живо.

# 459
  • София
Забърсах от лили два лака на фломар брокатен и розов за френски.Много са хубави като консинстенция,ако не ме мързи преди вечеря ще се лакна да видя как са на живо.
Каква е цената им и колко мл.са ?

# 460
  • София
Каква е цената им и колко мл.са ?

Във Фантастико са 7,99лв., 8мл.

# 461
  • София
Над,ти като си взе колко цвята имаше?
В лили бяха:бял,брокат,червен,лилав,някакъв корал и два розови?
На тях пише ув,зачудих се,но се изпече с портативното ми лед фенерче/което ми е незаменим помощник/фиксирам с него всичко.

# 462
  • София
Над,ти като си взе колко цвята имаше?
В лили бяха:бял,брокат,червен,лилав,някакъв корал и два розови?
На тях пише ув,зачудих се,но се изпече с портативното ми лед фенерче/което ми е незаменим помощник/фиксирам с него всичко.

Във Фантастико имаше много, в Лили имаше 7-8 цвята, не повече. Лед лампата ги изпича перфектно, пробвах на лъжица.

# 463
Аз си взех черен, да го ползвам евентуално като подложка под тъмни цветове. Колко мин му трябват в сън 3?

# 464
  • София
Аз си взех черен, да го ползвам евентуално като подложка под тъмни цветове. Колко мин му трябват в сън 3?

Знам ли, напоследък покривните всички ги пека максимално дълго. Те и на 30сек. са изпечени, ама аз си пека основа 30сек, тъмен пастел 1-2 мин. топ 2мин.

Общи условия

Активация на акаунт