Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 79 183
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Аз искам от Коди лак,но не съм си избрала.Искам кралско червено покривни,ако някой може да помогне с номер.

# 466
Аз не съм тествала още лаковете на лъжица и пека база 60 сек, цвят 2 мин и топ 3 мин.
Последния път като  се разрева детето по   средата и изтрих лепкавия слой на  първия пласт цвят си пусна...

# 467
Аз не съм тествала още лаковете на лъжица и пека база 60 сек, цвят 2 мин и топ 3 мин.
Последния път като  се разрева детето по   средата и изтрих лепкавия слой на  първия пласт цвят си пусна...
И на мен ми се беше случило и писах тук. Някой отговори, че е нормално.

# 468
  • София
Честота Коледа, момичета!
Пожелавам ви вие и семействата ви да бъдете здрави и щастливи! И все по-здрави и красиви маникюри да имате ❤😊
Имам питане, като се тестват лакове на пластмасови лъжици, какви са стъпките,првдпплагам база не е нужна, но топ , за да лъсне ? 

# 469
  • София
Честита Коледа!
Над кое фантастико?
Свалих стрип база цвят и топ стрип с активатора им.Песен,влюбена съм.Другата седмица ще се пробвам и на ръцете по този начин да видя колко ще издържи.Дано не го спрат,някой писа че го няма в сефора вече.
А защо ползвате пласмасови лъжици?по ефтино или друго?

# 470
  • София
Пластмасовите мострички, на който рисувам моделчета разни... май така ги наричат „лъжици” на доста места срещнах това наименование, иначе са си най-обикновенни мостри на нокти , има
и в кръг поставка и като ветрило... 😁 

# 471
  • София
да покажа и аз последните си творби, Честита Коледа на всички, да сте живи и здрави. Kiss Purple Heart
Скрит текст:

# 472
  • Варна
 Весела Коледа прекрасни  Hug. Много здраве у дома и много красиви нокти!

elasmen  разкош! Кой е винено червения брокат на третата снимка?. Имам 100 червени и не мога да си нацеля такова винено  Confused. В Лили Флормар имат 5 цвята и един брокат пфу 8.29струват. Взех едно червено да не съм капо и след малко ще го тествам.

Имам си и нова работна лампа-страшен бонбон е. Не знам ММ от къде я е отмъкнал каза да питам дядо Коледа  Laughing.  

Лъжици викаме на мострите да  Laughing,ама Неви каза,че ползва и пласмасови лъжички за кафе бели. Има ги по складовете за пласмаса пакетче 100бр. е 1.50лв. За тестове за изпичане са супер защото могат да се срежат и да се види дали е изпечен лака в дълбочина.  

Когато лакирам мостри само да пробвам изпичане на цвят не слагам топ-не виждам смисъл. Когато си играя с дизайни различни слагам. Имам една сюрия калпави китайци дето за друго не стават.

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 16:17 от prinzesata

# 473
  • Пловдив
Честита Каледа дами!
Случайно някой да има на Блускай ферари червеното за да сподели снимка?❤

# 474
  • на брега на морето
Честита Коледа на всички! Hug bouquet Много здраве и  хубави маникюри!
Аз си лакирах ноктите вчера с обикновен лак, да не съм капо. hahaha С тъмносин депенд, мастилен с лек брокат, 428 номер, подарък ми беше отпреди. Като цяло е издръжлив, ползвах го преди като ми беше изгоряла лампата и помня, че се държа добре 3-4 дена, въпреки че аз доста мия/имаме миялна машина, ама въпреки това/ и не ползвам ръкавици. И без това утре вечер ще го свалям, тъй че ми е все тая и да се забели някъде, все още не е.

# 475

elasmen  много добри !
И аз искам да знам винено червения брокат кой е?

# 476
  • Варна
 Ето го и червения флормар

Това чудо е отврат за нанасяне и печене  #Crazy. Върху база Коди стана на дупки. Наложи се да пеквам нокът по нокът първия слой и след 2 мин. печене в SUNONE пуска цвят. Определено няма да си купя друг по-добре Коди за тия пари те поне за 1мин. се изпичат и не боядисват.

# 477
Само моите Коди ли пускат??.....Да не би да не ги разбивам добре?Уж нанасям мнооого тънко  Confused

# 478
Весела Коледа, бъдете живи и здрави, нека в домовете Ви цари семейна идилия и благоденствие!
Все така да радвате с красиви маникюри!

# 479
  • Враца
Весела Коледа, момичета!
Нико не отговори на мацката с начинанията да храви ноктопластка с удължители. Да кажа аз, че стъпките и почти всичко необходимо за нанасянето на гел-лак. А това с удължителите според мен ще ти е трудничко, щом до сега не си правила нищо свързано с гела и гел-лака. Търси иначе клипчета в нета, все ще намериш но не залагай много на добри резултати особено първия път. Simple Smile
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт