Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 79 178
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
винетото е на блускай от класическата колекция №545, то реално е тъмно лилав с червен брокат в него, малко ми прозира и го нанасям на три слоя Simple Smile

ако не може да си слага гел-лак, аз препоръчвам изобщо да не се пробва с ноктопластика, ще си съсипе ноктите! Да се опита с гел-лак, което пак не е гаранция, че и ще получи, но поне той се разтваря и може да го свали, а гела не! Това не е шега работа, тези продукти не трябва да се продават свободно, по мое мнение!

# 481
  • Варна
 Поради същата причина подминах въпроса...Лакирам се с гел лак от близо 2 години и все още не мога да се престраша да ползвам гел,какво да говорим за човек който никога не е пробвал дори гел лак. Въпросът ми звучи доста тинейджърски-всички сме виждали 12-13г. кифли със залепени нокти с каниколит  Laughing.

# 482
Момичета, кои номера са черно бяло на Коди? С течността на снб свалям база+ фрешер+ ултрабонд на почти цялата плочка лесно, само запилявам повече Simple Smile

# 483
  • На плажа
Бялото на Коди е 33,страхотен лак-покривен и нито веднъж не се е набръчкал,дори и при по-дебел слой.
Черното е 76- плътен и покривен,но трябва да се нанася внимателно,на два тънки слоя понеже се набръчква.

# 484
Благодаря ти

# 485
  • Toronto, Canada
Аз вчера за първи път си направих сама лака вкъщи. Лампата е SUNone, базата, топа и олиото за кожички са на Блуески и лака е на Aimeili (още чакам лаковете от алиекспрес). Много съм доволна и много благодаря на всички в групата за мненията и за споделянията. Не мога да кача снимка.....търсих, търсих. Снимката я имам на лаптопа, нямам я в интернет. Но наистина много ми помогнахме и с избора и всичко. Малко избързах с марките, но следващият път ще си поръчам на Коди. Благодаря ви много.

# 486
  • Варна
 Ако блускай ти държи не е нужно да поръчваш Коди. Коди не е панацея-препоръчваме го в случай на проблемни нокти,но много момичета като Над например нямат нужда от Коди,за да имат чудесен маникюр.

Само един съвет.....прочети за лаковото каре и го пробвай следващия път. Блускай е кошмар за ноктите както и Коди между другото ако се прави без каре.

# 487
  • София
На Коди бялото е хвалено при рускитите,аз им вярвам.Като ми свърши блускай ще си взема.На Канни черното е добро нямам проблем при нанасяне и изпичане,плътен е.Имам тяхна г.боя черна страхотна е за отливка с фолио.
Имам праймер безкиселинен,не работи какво да взема???

# 488
  • Варна
 Ултрабонда на Коди  Laughing той със сигурност работи.

# 489
  • София
Благодаря.

# 490
  • София
На Коди бялото е хвалено при рускитите,аз им вярвам.Като ми свърши блускай ще си взема.На Канни черното е добро нямам проблем при нанасяне и изпичане,плътен е.Имам тяхна г.боя черна страхотна е за отливка с фолио.
Имам праймер безкиселинен,не работи какво да взема???

Бялото на Коди, наистина е страхотно. Има един единствен недостатък, не държи водни стикери, обелват ми се стикерите на 3-4 ден.

Ако няма да слагаш воден стикер, това е най-хубавото бяло, което съм използвала!

# 491
  • София
И на база и след тях база не държат?
Аз бяло без поне на два да има стикер не слагам,искаш да ревна 😂😂😂

# 492
  • София
И на база и след тях база не държат?
Аз бяло без поне на два да има стикер не слагам,искаш да ревна

Не съм пробвала на база, слагах ги по спомен - цвят, изтривам лепкавия слой(то това бяло почти няма такъв), стикер, база, топ. Освен да пробвам бяло, база, махам лепкавия слой, стикер, база, топ  Mr. Green

# 493
  • Toronto, Canada
Ако блускай ти държи не е нужно да поръчваш Коди. Коди не е панацея-препоръчваме го в случай на проблемни нокти,но много момичета като Над например нямат нужда от Коди,за да имат чудесен маникюр.

Само един съвет.....прочети за лаковото каре и го пробвай следващия път. Блускай е кошмар за ноктите както и Коди между другото ако се прави без каре.

Да, сложих лаково каре. Мисля, че от теб или Невена научих за това. Благодаря за което. Моите нокти не са от проблемните, аз винаги съм с къс маникюр, понеже работя с деца и не мога да си позволя дълги нокти. Но от време на време ми се чупят, разслояват, особенно сега след постите. Но както и да е, ще видя как е сега с Блускай и ще преценя. Проблема на мен са ми кожичките...купих си крем за тях, копирах си някои неща които бяхте споделяли тук в темата, сега ги мажа и с масло, но трябва постоянство. Ако спра за 3-4 дни и пак стават грозни.

# 494
  • София
Не махам лепкав слой когато слагам стикер.моя начин е:база,бял,бял,база 10 сек/изпичане/,стикер30 сек/изпичане/,база,топ,топ.

Общи условия

Активация на акаунт