Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 81 532
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Войводиново
Момичета, дайте идея с какви лакове да направя подобен маникюр.  Розовата лъскавиня е чудна Heart

Ето едно предложение и от мен.

AZURE BEAUTY Gel Varnish Nail Glue 4Pcs/lot Pink Sequin Gel Nail Kit Manicure Soak Off Nail Gel Polish Hybrid Lacquer Gel Paint
 http://s.aliexpress.com/aIjuqee2
(from AliExpress Android)

# 121
Здравейте момичета, отдавна следя темата и едва сега се включвам с въпрос относно обща поръчка от официалния сайт на Коди? Ще правите ли скоро такава и към кого точно да се обърна, ако не тук? newsm78

# 122
  • София

Мноооого си бърза, точно щях да кажа, че цялата серия Elite99 Platinum не е точно такава, но свети уникално.

Сега ги погледнах Наде, но доста по-ситен ми изглежда броката.
Я виж аз за каква циганийка говоря

Като дойде, да покажеш реална снимка  Laughing

# 123
  • София
Веналиса-та същия съм го поръчала,може да е дошъл днес.
А червен 488 PLATINUM на CANNI поръчах от тукашния сайт че не ми се чака а е за коледа.
Подложки под тях ще слагам.

# 124
Здравейте момичета, отдавна следя темата и едва сега се включвам с въпрос относно обща поръчка от официалния сайт на Коди? Ще правите ли скоро такава и към кого точно да се обърна, ако не тук? newsm78
И аз се включвам ,ако някой поръчва да свирка Simple Smile

# 125
  • София
Да споделя моя опит в свалянето на гел лака.
Ползвам тези пакетчета на Блускай, които са ми супер удобни. Освен, че са напоени с ацетон, има лепенка с която се залепва стегнато около пръста и за 10-15 мин. лака пада.

Но вчера, като махах 3 седмичния лак на щерката, се оказа, че някои пакетчета, които съм носила с месеци в чантата са изветрели и нама ацетон в тях. Та капнах малко от зеления лакочистител от Лили ( мазния) и за 10 мин. всичко падна на парцали ( с лаково каре) а на другата ръка, трябваше повече киснене и избутване с дървена клечка.

# 126
  • Пловдив
Venalisa platinum 1205 и 1211.Блясъка им е просто уникален.Идеално покриват на 2 слоя . Малко трудно се свалят,но с повече накисване падат.

# 127
  • София
Venalisa platinum 1205 и 1211.Блясъка им е просто уникален.Идеално покриват на 2 слоя . Малко трудно се свалят,но с повече накисване падат.

Ако реално стоят така, то Елит Платиниум ми допадат повече, ще направя снимка, Елита ми се струва по-покривен.

# 128
  • София
и аз да покажа какво сътворих вчера

# 129
За брокатените лакове знам, че се слагат с гъбичка за грим, но за гел лаковете не знам дали става. Пробвайте.

# 130
  • София
За брокатените лакове знам, че се слагат с гъбичка за грим, но за гел лаковете не знам дали става. Пробвайте.

Няма смисъл, тези които аз имам са толкова покривни, че на два слоя са идеални. Брокатен гел лак се нанася много по-лесно от брокатен лак, където лесно могат да се повят дупки.

и аз да покажа какво сътворих вчера

Аууууу, разкошно червено и перфекно нанасяне! За картинките ще си замълча, не съм фен  Embarassed

# 131
  • Войводиново
И аз се включвам ,ако някой поръчва да свирка Simple Smile

+1

# 132
  • София
Мойте нокти, пак ми е коледен точно този.син цвят с фин брокат Simple Smile

# 133
  • на брега на морето
Мис Индия, кое е това синьо?
Супер маникюр и червения нагоре, мен пък много ми харесаха топките. Simple Smile

# 134
  • София
С въпросче идвам bouquet
Днес трябва да ми пристигнат лаковете на Азур, както и техния рейнофрс.  На страницата на продавача е описано, че може да се сложи по два начина:

1. След базата, преди цвета  и 2. след цвета, преди топа.

Кой от двата начина сте пробвали?

Общи условия

Активация на акаунт