Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 81 643
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • На плажа
Аз се водих по тази схема за ваденките, но поставянето им върху мокра база е направо мъчение. Така че аз лично ги слагам върху изпечен лак, след това база - пека и топ - пека. Който, каквато схема си измисли и действа, да ползва Simple Smile
Пробвай да изпечеш базата за 10сек и тогава да поставиш ваденката.

# 151
  • Den Haag
Здравейте  Hug
Минавам да покажа малко моделчета от днес, нямам клиенти още и творя вкъщи върху палитри  Blush
https://www.instagram.com/p/BcXrdNOl7zP/?taken-by=lobodova78
https://www.facebook.com/diana.lobodova/videos/a.102036306081619 … ype=3&theater

Видях страхотни маникюри по назад  Hug

# 152
Здравейте  Hug
Минавам да покажа малко моделчета от днес, нямам клиенти още и творя вкъщи върху палитри  Blush
https://www.instagram.com/p/BcXrdNOl7zP/?taken-by=lobodova78
https://www.facebook.com/diana.lobodova/videos/a.102036306081619 … 3&theater

Видях страхотни маникюри по назад  Hug

Много красиви с Акрилна пудра е нали?

# 153
Здравейте на всички!  Освен трайноста между китайските и оригиналните гел лакчета  мисля ,че има разлика и в плътноста. В салоните ми се струват едни по плътни по дебели а в вкъщи дори и три слоя да сложа не стоят така . Как мислите ?

# 154
  • Варна
 Не мисля така... По принцип мразя дебел лак и го избягвам,но ако си го поставя за цел мога да го докарам и с китайски лак  Wink. А трайността зависи от всичко друго повече отколкото от цветния лак.

# 155
И аз не мисля така. С една Веналиса мога и на 1 слой да постигна нужната плътност, на червеното например.

# 156
Не мисля така... По принцип мразя дебел лак и го избягвам,но ако си го поставя за цел мога да го докарам и с китайски лак  Wink. А трайността зависи от всичко друго повече отколкото от цветния лак.
Може най вероятно е така, но аз и не толкова плътен си го харесвам интресно ми е защо в салоните го правят така плътен .А за трайноста вече седмица не ми е мръднал предния седмица издържа ще видя този колко щее ама със сигурност няма да е месец.

# 157
  • Den Haag
ma_ma да, с акрилна пудра.

# 158
Диана, много красиви! И аз чакам една пудра и ще изпробвам тази техника.
Да попитам обаче - рисуваш фигурите с цветния гел лак, нали? Не се ли разливат линиите докато направиш цялата декорация?

# 159
  • Den Haag
Да попитам обаче - рисуваш фигурите с цветния гел лак, нали? Не се ли разливат линиите докато направиш цялата декорация?
Да, рисувани са с цветен гел и не ми се разливат. Втория от долу нагоре е с три слоя цвят и два пъти правени фигурките, защото беше по непокривен цвета. Третия от долу нагоре е с гел боя. Всички без един са с матов топ лак. Утре мисля да направя още моделчета.

# 160
  • София
За "пуловер" ефекта може да се рисува с цвят гел лак размесен с прозрачна пудра/отделно/,по гъсто става.
Аз имам лед фенерче за бърза фиксация,ако са много елементите на рисунката за да не се слеят фиксирам набързо с него поетапно.

# 161
  • España (Плевен)
Здравейте  Hug Hug
Отдавна не съм писала. Работата все няма край, но ви чета от време на време...
Да кажа, че си чакам лаковете и Кодитата, но малко ме съмнява да дойдат преди Коледа.. те тук доста празници.   Sad Sad

От тема 13 съм си извадила някой нещица, ако на някой са му полезни ги пускам тук...

Скрит текст:
Rosalind - top/bace

Rosalind - цветен лак

Venalisa - цветен лак

Azure Beauty - НЕОН

Modelones - Gelpolish

BORN PRETTY - Белеща се база 

Elite99 - база и топ без лепкав

Elite99 - база и топ с лепкав

Reall CANNI - Primer, Rubber base, Reinforce, No wipe top
Reinforce е 2в1 и може да се ползува вместо база, но с праймър. При белене отдолу се слага каучукова база. Може и само с базата, без реинфорс.

CANNI  Paint Color - Гелови бои

BORN PRETTY - Неонови пигменти

Sugar Nail - захарна пудра

Elite99 - гел лак

избутвачи за кутикули с гумен накрайник

Dance Legend[/url]

печат BORN PRETTY

born pretty

Lucky Color - UV Gel Top Primer / Base Manteau
- база и топ в едно и няма лепкав слой. Дава много хубава линия около кутикулите, но първият слой трябва да е тънък и даже никакъв, защото иначе се събира в средата.

Бои за печати

акрилна пудра

гелови боички

Стикери за нокти

Четки за нанасяне

Лампа Sun1S

Гел лак Pretty

SolarOil™ масло за нокти

изграждане на нокти Born Pretty

Mshare - база и топ

цветно фолио

Трансформиращ гел

Look what I found - Звезден гел 3D ефект

два метода за комбиниране на обикновен лак с гел-лакове от Невена:

1) Правиш маникюр със стъпките на маникюра с гел-лак от.... до почистване на лепкавия слой. Лакираш веднага отгоре с база за обикновен лак, ако искаш или направо 2-3 тънки слоя цветен обикновен лак. Върху гел-топ съхне много бързо. На следващия ден слагам обикновен топ топ и през 2 дни слагам нов слой обикновен топ. Като ти омръзне, може да изтриеш лака с безацетонен лакочистител и да лакираш отново с друг цвят. Някой хора слагат 2 слоя база или 2 слоя топ или и двете за меки нокти за да стои по-твърдо. Допълнителните слоеве топ затрудняват свалянето. Това е методът, който аз ползувам.

2) Сандвич - обикновеният лак се поставя между слоеве гел-лак. Обикновеният лак се поставя винаги на добре избърсан със спирт слой гел, защото ако остане недопечен лепкав слой, лакът се бели а и лесно предизвиква алергия. Следват се стъпките за гел лак до някакъв слой, изтрива се със спирт лепкавия слой и се лакира с обикновен лак. Чака се лакът да се втвърди а не просто да изсъхне. Минимум 6 часа, но най-добре 24ч. Поставя се топ за гел-лак, така че добре да покрие обикновения лак и се пече. Изчаква се поне минуте и се маха лепкавия слой. Готово. Топовете без лепкав слой не са особено подходящи, но не зная защо. Пробвах с няколко и с половината не ми се получава. За тънки нокти е императивно обикновеният лак да се постави върху топ, а не просто база. Познавам хора, които поставят върху база с избърсан лепкав и носят по 2 седмици. Аз не съм от тях. Стъпките са база, пече се, топ, пече се, маха се лепкав, обикновен лак, след 16-24 часа ръцете се измиват добре с обезмасляващ препарат за миене на чинии и четка, изсушават се добре, изчаква се половин час без да се пипат мазни неща и се поставя топ за гел-лак. Изпича се и се маха лепкавия. 

Методът сандвич е подходящ за носене на лакове, когато искаме дебелина и лъскавина. Обикновен лак може да се постави и върху цветен гел-лак с избърсан лепкав слой. Удобно е да се сложи черен гел-лак и отгоре обикновен глитър. Имам любими цветове обикновени лакове, които лакирам върху сходни по-малко любими гел-лакове. Така съхнат по-бързо и получавам удоволствието от любимия цвят с блясъка и по-бързото съхнене на гел-лака.   

Изчистване на четки за рисуване и четки от изграждане с гел с топ гел лак от № 

На изцапана четка се капва една капка топ гел лак и се избърсва в салфетка, ако е още оцветена се повтаря пак - накрая леко се изтрива в суха салфетка и се прибира.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 162
Да, рисувани са с цветен гел и не ми се разливат. Втория от долу нагоре е с три слоя цвят и два пъти правени фигурките, защото беше по непокривен цвета. Третия от долу нагоре е с гел боя. Всички без един са с матов топ лак. Утре мисля да направя още моделчета.

Благодаря! А може ли без топ лак след пудрата?

# 163
  • София
Да пораздвижа темата с моите късаци Laughing

Сега съм сложила рейнфорса на Азур след цвета, преди топа.. да видим колко ще издържи.
Няма търпение да пристигне поръчката от Коди, да сложа един нюд и да видя дали ще постигна някаква дължина ( за +2-3 мм. се боря.)

Невена ми се губи в тази тема Hug
Ще се радвам пак да се включва активно, въпреки повтарящите се въпроси.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 13:40 от Майка Зайка

# 164
  • София
Да пораздвижа темата с моите късаци Laughing

Аз харесвам много къси нокти, само не затвърдявай гел много, че и свалянето ще е трудно, а то ще ти попречи да пуснеш здрав, дълъг нокът.

Днес в Лили попаднах на гел лак на Флормар, взех два цвята за проба, добре изглеждат.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 14:28 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт