Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 81 550
  • 744
  •   2
Отговори
# 390
Ефекта при почистване на кутикулите с ел.пила и рязането един и същ ли е ? т.е ще растат ли повече ?

# 391
Днешното ми занимание:

Не обръщайте внимание на омазаното,изчистих го после,но не ми се снима пак.😃

# 392
Ефекта при почистване на кутикулите с ел.пила и рязането един и същ ли е ? т.е ще растат ли повече ?

При мен когато ги режа след 4-5 дни ми стоят разпърцани и се вдигат нагоре (много грозно става), а ги режа наведнъж без прекъсване и внимателно. С пилата когато съм ходила на маникюр и когато аз съм се опитвала не ми става така. С ел. пилата е по-добре като краен ефект

# 393
Като краен ефект ми е ясно ,но след време какъв ще е ефект ? В момента ползвам гела за кутикули на Евелин и не искам да ги режа и да се губи ефекта от употребата му ,но ако с пилата ще е ОК и ще мога да ползвам гела за да се намали растежа ще е чудесно.

# 394
Като краен ефект ми е ясно ,но след време какъв ще е ефект ? В момента ползвам гела за кутикули на Евелин и не искам да ги режа и да се губи ефекта от употребата му ,но ако с пилата ще е ОК и ще мога да ползвам гела за да се намали растежа ще е чудесно.

Ами когато съм ги режела растяха по-бързо, а имаше един период ходех на маникюр с пилата когато ги обработваха до следващото ходене не ставаха безобразно израстнали както, когато ги режа

# 395
  • Варна
 Показвала съм моите нокти нееднократно. Кутикули не режа и не пиля от години. Луди скандали съм вдигала в салон като искат да ми ги пипат. Колкото повече се тормози кутикулата толкова повече расте.
 Обичах освен гела за кутикули тоя в тубата си вземи и аргановото масло на Евелин 8в1. Кисело е,разгражда мъртвите кожи и нуждата да ползваш гела отпада. Ремувер не съм ползвала повече от два месеца откакто взех маслото на Сали Хангсен без да искам.

Относно разликите между Коди оригинал и чински ментак аз писах да.  Ако не познавате добре оригиналите трудно ще ги различите. Основната разлика е в шишето. Оригинала е в матово шеше,което стои като велур. Китайското е значително по-гладко и ръбато. Това за база и топ в шише. За тия в кутийките-не знам не съм запозната. Китайската база обаче е рядка като всички други китайци. Топът също.
 Цветните лакове-там и аз ще видя зор признавам си. Единствената разлика,която забелязах в шишетата,а мъкнех оригинал с мен да сравнявам  Laughing е,че на дъното оригинала е с пирамидална вдлъбнатина с ръбче,а китайските са с кръгла,както и горните ръбове на оригинала са шлифовани,докато китайските са остри-абе дървена работа  Laughing. Иначе самите цветни лакове са хубави и покривни/ментаците/,но са 9лв. в китайския-мерси за толкова пари предпочитам да си купя оригинали.

# 396
Показвала съм моите нокти нееднократно. Кутикули не режа и не пиля от години. Луди скандали съм вдигала в салон като искат да ми ги пипат. Колкото повече се тормози кутикулата толкова повече расте.
 Обичах освен гела за кутикули тоя в тубата си вземи и аргановото масло на Евелин 8в1. Кисело е,разгражда мъртвите кожи и нуждата да ползваш гела отпада. Ремувер не съм ползвала повече от два месеца откакто взех маслото на Сали Хангсен без да искам.

Кой е този разграждащ гел в туба?

# 397
# 398
# 399
  • София
При обработката на кутикулите с ел пила за да не растът и да се разрошват е важна финната шлифовка с коя фреза ще се обработи в двата щъркела съм взимала все още я ползвам.Имам над 50 фрези но тази е страхотна на място съм я избирала от парадайс център е.

# 400
При обработката на кутикулите с ел пила за да не растът и да се разрошват е важна финната шлифовка с коя фреза ще се обработи в двата щъркела съм взимала все още я ползвам.Имам над 50 фрези но тази е страхотна на място съм я избирала от парадайс център е.

Аз съм си напоръчала различни фрези от алито, но все още ги чакам и сега се правя с подръчните, които дойдоха с  пилата. Може ли да споделите фрезата, от която сте доволна

# 401
За да не цъфва кутикулата се реже под определен ъгъл и след омекотяващ гел. Аз първо минавам с ел пила, и ако остане нещо режа.

# 402
Смея да твърдя, че кожичките ми имат нужда от подрязване, но съм забелязала и аз, че колкото повече се махат, толкова по-зле стават. Първия ден е супер яко, после цъфват и е много грозно, а и опасно да се развият инфекции. Затова гледам вече да ги мажа и са сравнително добре. Маникюристката, при която ходих ми ги отряза с обикновена остра ножичка, след това ги пилна с пилата и изобщо не цъфнаха, бяха супер. Вече обаче съм решила само да ги мажа. Днес получих на Коди ремувъра за кутикули и го ползвах. Хубави и меки станаха след това, но не знаех какво означава да се разградят, сякаш такова нещо не забелязах или може би съм нямала толкова гадни кожички. Това на Евелин на същия принцип ли е?
Утре ще се направя с ултрабонда с лаково каре и бонд по края. Ако мацна бонд по целия нокът какво да очаквам? Grinning
Иначе с търкането на петите наблюдавам същото нещо - колкото повече ги пиля в банята с пемза, толкова по-бързо след това пак стават груби. Иска мазане и само мазане ама пуста му и несериозност.

# 403
  • Варна
 Ако сложиш каре и по целия нокът и да сложиш ултрабонд е все тая. Върху карето нищо не прави ако нокътя е добре полиран,ако обаче не е и има неравности има огромна вероятност тези неравности да се подават над карето и бондът да се вкопчи в тях.....и тогава не искам да ти казвам как се сваля тая гад после  #Cussing out. Бонд само по свободния край.....поне гарантира здравина и лесно сваляне после.

Ремуверът на Коди ми харесва повече от тоя на Евелин-някак  по-бързо действа сякаш,но може и да е внушение не гарантирам  Laughing

Нещо друго да споделя....откакто редовно мажа масла/да кажем от 4-5м./ забелязвам,че ръцете ми нямат такава крещяща нужда от крем за ръце  newsm78.

# 404
Не се изразих правилно - без каре, а ултрабонд по цял нокът.
p.s. Разбрах - дори и да не пробвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт