Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 81 557
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Аз не режа с ножичка,пълен апаратен маникюр правя.
Немога да кажа коя е фрезата отдавна я имам,може да я снимам само.
Обичах много хубаво котето.

Ако може снимка ще е супер за ориентир   bouquet

# 421
  • София
Показвам си циганийка, която сътворих снощи с новопристигналите ми Коди-та.

А на слънце и на лампа, блести брутално Grin Едвам се лакирах снощи от отблясъци. Лака е Azure 4005.

# 422
взех си на eveline балсама с арган 8в1 еми четката е ужасна, бива ли толква долнопробна да сложат. Дали на всички са така?

# 423
  • София
взех си на eveline балсама с арган 8в1 еми четката е ужасна, бива ли толква долнопробна да сложат. Дали на всички са така?

В какъв смисъл ужасна? Моята е съвсем нормална;
.
Клик за по- голяма снимка (не успях да я обърна)

# 424

В какъв смисъл ужасна? Моята е съвсем нормална;
.
Клик за по- голяма снимка (не успях да я обърна)

Моята е със златна дръжка, но проблема е четката, не е мека, а една като четина твърда и като тръгнеш да мажеш е трудно

# 425

Благодаря на всички!

N64

# 426
Момичета, аз да се похваля, може би тази година съм слушала повече, тааа Дядо Коледа подрани с подаръка...йеее дойде ми Sun1s, ще я включа след половин час, че беше измръзнала горката(при нас е адски студ), оставих я да се климатизира, колкото и смешно да звучи. Дойдоха ми още един печат на Born pretty, камъчета, четки, и холограмни лепенки(които не зная как да ги ползвам).
Лампата я поръчах на 1 декември Simple Smile

Обичах, благодаря за номера, взех че си почъчах 6 лака, като ги видях, ужас...

Майка Зайка, маникюрът е страхотен Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 15:00 от Daniela B.

# 427
  • Бургас
Супер, аз моята Sun 1 на 02.12 я поръчах, но е излетяла на 08.12 от Китай и от тогава няма движение Sad
Обичах, мерси за номера на лака

# 428
  • на брега на морето
  Майка Зайка, супер е тоя азур! Crazy Hug
Обичах, страхотен маникюр! Hug

# 429
Само минавам да кажа новата Sun1s е страхотна, поне на първи поглед и проба, на 50секунда превключва на 48вата, пробвах две мостри с лак... работлива пчеличка - влюбена съм в нея. До сега не съм отдавала значение на дисплеите, но е много удобно, не се чудя колко остава.

# 430
Моето на Евелин от вчера също е с ужасна четка, изкривена някаква... Чудя се с какво да я сменя, че не се трае.

# 431
  • Варна
 И аз не харесвам четките на Евелин-пълно дърво са. Пресипвам в шишенца на Есенс и най-вече в това малкото със заострения накрайник/показвала съм го преди/.

Обичах  разкошни нокти имаш  Hug и маникюра е приказен.

Майка Зайка  преди да те прочета реших,че е Коди 211-обожавам го тоя лак,ако не ми беше неудобно щях само с него да се лакирам  Joy.

# 432
Моето на Евелин от вчера също е с ужасна четка, изкривена някаква... Чудя се с какво да я сменя, че не се трае.

Аз имах празно шишенце от заздравител на флормар и сложих четката на флормара в шишето на евелин, перфекто му пасва резбата и четката е къде къде по-добра

# 433
  • София
Я вижте каква промоция има в Али на Сън9 с гел лакове на  Азур: https://m.aliexpress.com/s/item/32815314014.html?trace=wwwdetail … p;addresstype=600

# 434
ДА го пресипете в шишенце с мини капкомер е още по-удобно

Общи условия

Активация на акаунт