Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 79 157
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Аз също не трия лепкав слой. База-пека, цвят-пека, стикер, база-пека, топ-пека.
Ще ви черпя, броя си дните Grinning 5 дни и всичко е бетоооон. Да живее ултрабонда на Коди! Само с тяхна база и топ не се получи при мен, но с ултрабонда ударих г*за в тавана Simple Smile И стикер, и брокатен лак, всичко е на мястото си! Дано издържи максимално и ще съм супер хепи, че инвестициите и нервите ми не са напразни! БЛАГОДАРЯ!!!

# 496
  • София
Аз също не трия лепкав слой. База-пека, цвят-пека, стикер, база-пека, топ-пека.
Ще ви черпя, броя си дните Grinning 5 дни и всичко е бетоооон. Да живее ултрабонда на Коди! Само с тяхна база и топ не се получи при мен, но с ултрабонда ударих г*за в тавана Simple Smile И стикер, и брокатен лак, всичко е на мястото си! Дано издържи максимално и ще съм супер хепи, че инвестициите и нервите ми не са напразни! БЛАГОДАРЯ!!!

Стикерите, които имам, ако не махна лепкавия слой буквално се разяждат  newsm78

# 497
  • София
Моите са от макс,какви са твоите?
Шикер кеф а!

# 498
  • София
Моите са от макс,какви са твоите?
Шикер кеф а!

Моите са от Борн Прити, ето от този тип.
https://www.aliexpress.com/item/BORN-PRETTY-BP-W17-Cute-Flower-N … ;rmStoreLevelAB=5

Последна редакция: ср, 27 дек 2017, 00:22 от nad_tab

# 499
Кеф, не, ами кеф! Следващия път ще направя с лаково каре да видим и с него как ще е, че ми е чудно сега свалянето как ще стане.
Тези стикери наистина изглеждат малко по-различни.
Поръчах и ремувър за кожички на Коди, използвах го преди да си направя маникюра. На колко време се ползва? Като обикновено олио за кожички когато ми скимне ли....докато имам гел лак може ли или трябва да нямам лак?

# 500
  • Варна
 Ремувера се ползва когато има нужда,но не като обикновено олио. Да кажем веднъж седмично на груби кутикули. Аз ползвам предния ден преди да сваля лака. Мажа,оформям,мия и толкова. Масло клепам по няколко пъти на ден.

Моята борба с белещата база продължава. Не мога да докарам трайност повече от седмица и това си е особено ако лакирам поизраснали нокти. Последният ми опит е да я нанеса като каре т.е. оставих 2мм. от свободния край без нея и отгоре сложих Коди. На тия 2мм. има фрешер и ултрабонд. По логика би трябвало да държи като Коди ама ще видим  newsm78.

# 501
  • Пловдив
Nad tab, кой е този червен цвят, много ми харесва?

# 502
Аз се отказвам да слагам само гел лак. Ще си ги правя с гел и отгоре гел лак, а когато дойде време за смяна, ще изпилвам само цвета и малко от гела, ще сложа пак слой гел и пак цвят. Мисля, че ще ми се отрази по-добре на ноктите, отколкото през седмица и малко да се мъча да свалям гел лака.  Но не свалянето е такъв проблем, колкото това, че след няколко дни почва да ми се нацепва лака, понеже са ми много меки ноктите.

# 503
  • Paris, France
Честита Коледа на всички. Много здаве и радост, търпение, железни нерви и нокти пожелавам.

ДаниелаВ, ето: 

https://m.youtube.com/watch?v=9Uz7IDzM2U4

Има и други, с акрил, с гел.......

принцеса, а дано. Стискам палци. Ако беленето е само от свободния край, новаият метод решава въпроса. Ако не ще трябва и отстрани да оставиш 1мм.

Незнайна, може да запечаташ с гел, при сваляне да изпилиш гела и да свалиш с ацетон останалото.

# 504
  • София
Nad tab, кой е този червен цвят, много ми харесва?

Това е единствения Елит99, който изпробвах, май е 40505  Laughing

# 505
  • Пловдив
Благодаря, очаквах да е БС😊

# 506
  • София
Благодаря, очаквах да е БС

БС? Геловете ми са ОПИ, Lechat, Gelish, Orli, Kodi, China Glaze i Elite99. Отскоро и малко руски, не им помня марките  Mr. Green

# 507
код за КОди?

# 508
  • Sliven
Здравейте, до сега само ви чета защото не  съм ни най-малко на нивото на никоя от вас 🤔. Обаче изникнаха много въпроси в главата ми. Та когато ми пристигна лампата от Китай ми подариха и база и топ, които мисля са също от там, а аз си закупих течност за премахване на лепкавия слой, която жената в магазина ми каза, че може да се използва и за обезмасляване. Нямам някаква реакция от тях, но ноктите ми непрекъсвато се лющят на пластове 😭 още от много време и сега след около 5,6 дни се отлюспва гел лака също както и самите ми нокти 😩. Какво ще ме посъветвате?
Интересуват ме продуктите на Kodi и как се прави това лаково каре?
ПС. Съжалявам за дългия пост

# 509
Здравейте, до сега само ви чета защото не  съм ни най-малко на нивото на никоя от вас 🤔. Обаче изникнаха много въпроси в главата ми. Та когато ми пристигна лампата от Китай ми подариха и база и топ, които мисля са също от там, а аз си закупих течност за премахване на лепкавия слой, която жената в магазина ми каза, че може да се използва и за обезмасляване. Нямам някаква реакция от тях, но ноктите ми непрекъсвато се лющят на пластове 😭 още от много време и сега след около 5,6 дни се отлюспва гел лака също както и самите ми нокти 😩. Какво ще ме посъветвате?
Интересуват ме продуктите на Kodi и как се прави това лаково каре?
ПС. Съжалявам за дългия пост
На първа страница има линк към блога на Принцесата, там е описано много, много, много подробно всичко свързано с гел лаковете, вкл. информация за Коди и как се поставя лаково каре. Прочетете го, ако все още има въпроси, отговорете на въпросника (също от първата схраница) и тогава момичетата, ще могат да Ви отговорят спрямо Вашият конкретен случай.

Общи условия

Активация на акаунт