Всичко за всички марки гел лакове - 14

• 79 156
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
va_ni neonail hard top e с по хубав блясък от коди,щом на приятелките които им слагам им направи впечатление.Не отстъпва по здравина на коди,вече зависи от изпичане и тн.
Над аз за този си питам.
Бонд не слагаш нали?обели ми се палец на дясна ръка,от експеримента база и топ стрип лак.

# 586
  • София
№, нямам нищо от тази марка. От къде го купуваш, може ли линк?

# 587
  • София
Здравейте,
не открих подходяща тема за да си задам въпроса, затова го правя тук.
С гел лак съм върху естествени нокти, прави ми го маникюристка. Предния месец имах 2 счупени нокътя и тя ми ги изгради с акрил. Тъй като скоро няма да имам възможност да отида за нов маникюр, искам да си сваля гела сама. Правила съм го и преди, знам как става. Въпросът ми е дали при свалянето на гела ще падне и изграждането с акрил?
Благодаря предварително. Simple Smile Весело посрещане на новата година на всички!

# 588
  • Paris, France
Lace,  акрилът най-вероятно ще се размекне от киснене в ацетон и ще се озовеш с разкапани нокти. Изпили го от ноктите с акрил а другите ги накисни! Успех

вани, за износени ръбове принцесата слага реинфорс под топа. Само Кодито няма да помогне. Гелиш е перфектен. Лъскав до края и не се изтърква.

# 589
  • Sliven
ferriy много е нежно, а точките какви са и каква е техниката на залепяне?
Това са конфети. след база и цвят слагам пак база и преди да я пека ги нареждам там - пека, след това пак слой база, пак пека и накрая топ. Simple Smile
Моля за помощ. Посъветвайте ме как точно се слага този пигмент на прах - върху база или върху гел цветен или върху топ, с лепкав или нелепкав слой, как се втрива и т. н. благодаря!

Това е пигмент русалка. Не знам точно какъв е, но вариантите са два. Или се втрива с апликатор за сенки върху топ без лепкав слой, или се слага върху лепкавия слой на цветния лак пак с апликатор.
Благодаря! Аз го пробвах на  дъщеря ми върху цвят като не изтрих нищо и го втрих с апликатора, изпекох 30 сек. и после топа. Ако се задържи - добре.

# 590
Хубави отзиви имаше за диамантения топ на блускай

# 591
  • София
Невена, ползвах Гелиш в началото, добър е, но не е моя фаворит....
Камалия, да, някой го беше споменал с големи суперлативи, бях забравила........мерси.

# 592
  • София
Va ni от фейса lik lak напиши и ще излезне!

# 593
  • на брега на морето
ЧНГ на всички! Hug bouquet
На мен тези дни ми дойдоха Веналиса 1201 pure silver и елит мастилено синьо, мисля, че е 1600. Съответно си спретнах един педикюр като редувах и двата на по 2 пръста. А на единия палец го направих огледален сребрист с пудра, на единия безименен сложих бял лак велен и залепих после камъче отгоре. И двата нови лака-веналисата и елитът, са хубави, а от веналисата Heart Eyes съм във възторг, някой го беше показал тук и затова си го поръчах. Прекрасно сребристо за зимата, много стилно, покрива на 1 слой, но аз сложих два. Също така пак се пробвах с онова фолио със снежинките -пекох елитът 1 мин и пробвах да залепя снежинката като в инструкцията отгоре, но елитът беше изсъхнал и пак нищо не ставаше. newsm78 Затова намазах с база снежинката отдолу и я залепих така, стана супер. Бях я изрязала така, че максимално да няма от черното, което е между снежинките, и върху тъмносиния лак стана гот. Налепках и камъчета по някой други нокти, и още 1 снежинка на един показалец, ама бяла, и така- идеален зимен педикюр за началото на Новата Година. bowuu Hug

# 594
  • Paris, France
Честита Нова Година! Пожелавам на всички да ви е най-щастливата, весела, спорна и здрава от всички изживяни досега. Специални пожелания за успешено местене и хармоничен семеен живот към Даниела. На нашата красавица Камалия пожелавам 2018 да е началото на нейния приказен живот с достоен за нея принц, на бял кон или поне удобна, просторна за Кане Корсото кола. На всички професионално занимаващи се с нокти пожелавам ежедневна заетост до дупка и много успехи. На родителите, към горните пожелания добавям търпение и железни нерви.

Мелина, все забравям да те питам за номера на Laquee Rette. Имам 2 от марката и са жестоки - не миришат, ярки, бързо се изпичат, покривни и не бягат. Нямат растваряне и след 20мин ацетон, но с белеща се база ги подносих. При вас сигурно  е приказно. Тук е топло и превалява дъжд и не е празнично. Вчера правих гльог и се детих за тебе.

# 595
Благодаря! 

# 596
  • на брега на морето
Невена, благодаря! Hug Аз пък искам при вас! Hug Не обичам сняг, не обичам студ...и живея тук вече 8г...Това последното го казвам просто за информация, не че да се оплаквам нещо.
Laquee Rette, този, за който писах във форума е 184-зелен брокат. Аз обаче го подбирам броката с клечка за уши, че иначе е много рехав, и го слагам на 2 слоя върху 2 слоя тюркоазен азур, става страхотна комбинация между двата.
Имам също и 168-сребрист брокат, пак е рехав. Него не съм го ползвала отдавна, даже го бях забравила Laughing, ей сега като се разрових и го видях. Може другия път да си направя някоя комбинация и с него. Хубави са, малки симпатични шишенца от по 8 мл, идеално се вместват в една добра колекция.  Wink Аз зимата наблягам на брокатите. Лятото не толкова.

# 597
Успешна Нова година, момичета!
Надявам се да ме посъветвате. Правя си ноктите вкъщи и използвам тази лампа:
http://uvlampa.blog.bg/photos/175308/original/1.jpg
Иска ми се, обаче да мина на LED. Въпроса ми е, дали някой е пробвал да махне UV крушките и да сложи LED, и само една LED крушка, дали ще е достатъчна (защото накъде бях чела, че е) или да не се занимавам, а направо да си купя нова LED лампа? Въпросът ми е с цел да спестя парички, ако мога да превърна старата UV лампа в LED, ще е супер, ако не - ще трябва да търся новичка за около 50лв  Embarassed

# 598
  • Варна
 Не си струва занимавката и с една лед крушка няма да стане. Поръчайте си SUN1S от Али 25$ е.

# 599
]Чнг момичета!
С какво лепите камъчета и бижута по ноктите?

Общи условия

Активация на акаунт