::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 875
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 525
  • София
С.Алекс, и на мен ми е мнооого солен бекона, но аз ям безсолно, ММ не се е оплаква, че му е солен, въпрос на вкус.  Peace
и аз купих,  но той се оказа чиста сланина,  ще го пробутам с картофи на фурна.
Хвърлих го, не ми хареса.  Peace

# 526
Аз си избирам хубав бекон, но днес мъжът ми взел едно кофти парче с дебела кожа, кокал и много сланина. Мъжка му работа.
Иначе влязох да кажа, че си намерих импрегниращ спрей, ура!

# 527
  • София
Няколко пъти исках да купя бекон....само като го видя във вакумната опаковка направо ми се повдига. И с много сланина.

# 528
Аз си избирам хубав бекон, но днес мъжът ми взел едно кофти парче с дебела кожа, кокал и много сланина. Мъжка му работа.

Къде го има този импрегниращ спрей?

Иначе като видя този бекон с карагенан и разни течности и  Sick

# 529
На Вардар

# 530
Детето има да прави проект по география ,,Какво внася Лидъл от Южна Америка"? Та молбата ми е, ако някоя добра душа минава днес, може ли да погледне има ли южноамерикански плодове, евентуално кафе, какао, вино, телешко? Ако пише де, доколкото помня, те точно не пишат произход.
Сушените сините сливи мисля че бяха с произход Перу, със сигурност Южна Америка.
А пък бейби бананите бяха с произход Чили.

# 531

Къде го има този импрегниращ спрей?

Иначе като видя този бекон с карагенан и разни течности и  Sick

Гледала си друг бекон.

# 532
Здравейте!

Може ли някой, който е взел "Комплект с 50 настолни игри" ( https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/290599/gallery/zoom/290599_03.jpg ) , да сподели дали има интересни игри, защото не знам кои са тези 50, ако вътре в кутията пише какви са игрите - да ми снимате и да споделите тук.

Благодаря предварително! Simple Smile

# 533
  • София
Отзиви за пресата, която ще бъде другата събота?
Хубава е.  Peace

# 534
Днес отидох за бекон и се върнах олекнала /Финансово/ , но омекнала / от кеф /.
Купих си  и тъмносин панталон , напраО съм си била секси Joy
Да питам някой правил ли е млинци / от хърватска/ - взех едни , сега ...не вярвам да съм първата с такава покупка.

# 535
Аз се барнах с черен панталон. Лъскав. Много съм шукаритетна и аз...от малка тъй си вървя..Joy

Май ги споменаваха тия млинци. С джбро де. Но друго не помня.

# 536
И аз ще ги спомена , макар , че ги предлагат за гарнитура , се чудех нещо като юфчица дали няма да стане.
Тет , гледах и якето , което си си взела. Много ми хареса , но се въздържах , щото , както мм казва , имам доста подобни "либад Ета" Laughing
Бекончето го подбирах дълго , с поглед на пойнтер пред кокошка. Кожата е твърда , ноо иначе си ми е супер, у  нас се тачи много. Така си го лапкаме. Въпрос на вкус е , аз си ям солено и ми е ок.

# 537
Аз долната дебела кожа я изрязвам.

# 538
Взех космонавт за малкия 74-80 размер, с идеята,че ще е уголемен, но ми се вижда малък. Сякаш го опъва малко. А следващият номер 86-92 ми идва доста голям. Него не съм го пробвала, но видимо така ми се струва. Защо нямат 80-86, може би щеше да  идеален? Сега сигурно ще си хартисаме без Лидълски космонавт.

Харесах си и от тези дискотечните рокли на Хайди с пайетите, но за момента не виждам кога ще я облека.

Другата седмица пак бебешки дрехи ще има. Набелязала съм си чорапогащник, чорапи, от тънките панталонки, защото ги използваме за пижама и ще погледна по-плътните панталони как са. И за бодитата ще си помисля. Последните наистина се пораздърпаха, за разлика от други, които съм взимала от там.

И един въпрос имам. Другата седмица ще  има машинки за подстригване. Някакви впечатления от тях?
Брат ми си взе през 2013г. на SilverCrest,работи една година и ножчетата просто спряха,сякаш бяха ръждясали,а нямаше ръжда,бутона за включване се развали също.Според мен-подмини,вземи си на Филипс примерно,аз имам на марката от 2010-не е мръднала Simple Smile

Тази, която е  в брошурата е на Remington, затова й се чудех.

# 539
Долче, при забавяне над месец имаш право да ти върнат направо парите вместо уреда.
А може да стои и в магазина и да не знаеш.
Ооо, може да си стои в магазина, разбира се- вече ми се е случвало Crazy  Mr. Green Неприятното е, че точно този път не искам да ми връщат парите, а да ми ремонтират или сменят уреда.... newsm78 Но ще видим.....
Телешката наденица няколко пъти беше странна партида и не се одобри у нас. Обаче пък после ми бяха взели, и то доста пъти, и си беше ок- поне на фурна, намазана с олио, сол, черен и червен пипер, с или без картофки. Въпрос на партида май.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт