::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 903
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 510
Соленият бекон добавям към безсолно ястие. Напремер с пържени яйца без сол. Но на мен не ми е чак толкова солен бекона.

# 511
  • Асеновград
Скрит текст:
Да..този е хърватския и хваления бекон.
Мише..все пак го огледай на място дали ще ти допадне..

Отдавна не бях го купувала , сега взех две парчета , отворих едното - малееееее много солено , не се яде направо ! Така ли си е и аз да съм отвикнала , или специално това парче е така ? И как да го изкисна , с вода дали ще го съсипя ?
Някой преди време търсеше локомотив за дървеното влакче/писта.Тази вечер в намалените бройки в Асеновград имаше комплект пожарна с вагонче на батерии на опаковката пишеше че е съвместима с пистите и другите комплекти на релси на Лидл. Имаше два броя намалени.

Може ли снимка ? И евентуално някой да ми го купи и прати ?
[/quote]
Снимка в нета не намерих, а снощи не се сетих да снимам.Ако следобед убедя дядо да ни закара до магазина мога да ти закупя. Пишеше че са съвместими с релсовите играчки на марката и има знак за батерия, но на самата кутия не пише какво точно прави.Другия модел багер беше от механичните комплекти които преди време съм взимала за да допълня пистата и влака.Ако искаш ми остави на лични тел. за да пратя от магазина снимка на вайбър или смс.

# 512
  • Варна
За тези ли става дума, защото аз други не съм виждала в Лидл (Тези са Брио, но на практика са същите като лидълските):
https://www.toy.store.bg/p190098/pozharna-kola-sys-zvuk-i-svetli … ena-igrachka.html
Само звук и светлина имат, не се задвижват с батерии.

# 513
  • Асеновград
За тези ли става дума, защото аз други не съм виждала в Лидл (Тези са Брио, но на практика са същите като лидълските):
https://www.toy.store.bg/p190098/pozharna-kola-sys-zvuk-i-svetli … ena-igrachka.html
Само звук и светлина имат, не се задвижват с батерии.
Кутията беше бежова и аз за пръв път попадам на тях , бяха марката на пистите.Дори вчера ми направи впечатление че никога не съм засичала такова количество и разнообразие от дървени играчки в Лидл.           И двата вида влак бяха по различни от нашите / а имаме два различни от намаления/.

# 514
  • Варна
Да, PlayTive е марката в Лидл, но самата пожарна кола (имаше и полиция, и линейка) са почти едно към едно с Брио.

# 515
  • have faith and be patient ..
Сещам се май , дето са по2 във опаковка , да имат батерия , но са само звук и светлина .. все пак благодаря  , ще си оставя телефона на лични да видим дали не са изкарали нещо друго
Такива ли са  https://www.lidl.de/de/playtive-junior-einsatzwagen/hubschrauber … ario=also_clicked

# 516
  • have faith and be patient ..
Да, PlayTive е марката в Лидл, но самата пожарна кола (имаше и полиция, и линейка) са почти едно към едно с Брио.

Тези са егати цената честно ..

# 517
Взех космонавт за малкия 74-80 размер, с идеята,че ще е уголемен, но ми се вижда малък. Сякаш го опъва малко. А следващият номер 86-92 ми идва доста голям. Него не съм го пробвала, но видимо така ми се струва. Защо нямат 80-86, може би щеше да  идеален? Сега сигурно ще си хартисаме без Лидълски космонавт.

Харесах си и от тези дискотечните рокли на Хайди с пайетите, но за момента не виждам кога ще я облека.

Другата седмица пак бебешки дрехи ще има. Набелязала съм си чорапогащник, чорапи, от тънките панталонки, защото ги използваме за пижама и ще погледна по-плътните панталони как са. И за бодитата ще си помисля. Последните наистина се пораздърпаха, за разлика от други, които съм взимала от там.

И един въпрос имам. Другата седмица ще  има машинки за подстригване. Някакви впечатления от тях?
Брат ми си взе през 2013г. на SilverCrest,работи една година и ножчетата просто спряха,сякаш бяха ръждясали,а нямаше ръжда,бутона за включване се развали също.Според мен-подмини,вземи си на Филипс примерно,аз имам на марката от 2010-не е мръднала Simple Smile

# 518

Тези са егати цената честно ..

Нали. Направо нереални цени. За това уважавам лидл....че има евтини копия. Варианти де...на играчки и писти...мисти.
Паркинга пък на какви цени беше....мин.год.нали му търсих заместник...изправиха ви се косите направо.

# 519
  • Варна
Детето има да прави проект по география ,,Какво внася Лидъл от Южна Америка"? Та молбата ми е, ако някоя добра душа минава днес, може ли да погледне има ли южноамерикански плодове, евентуално кафе, какао, вино, телешко? Ако пише де, доколкото помня, те точно не пишат произход.

# 520
Детето има да прави проект по география ,,Какво внася Лидъл от Южна Америка"? Та молбата ми е, ако някоя добра душа минава днес, може ли да погледне има ли южноамерикански плодове, евентуално кафе, какао, вино, телешко? Ако пише де, доколкото помня, те точно не пишат произход.
Сушените сините сливи мисля че бяха с произход Перу, със сигурност Южна Америка.

# 521
  • Асеновград
Сушените сините сливи мисля че бяха с произход Перу, със сигурност Южна Америка.
И черното авокадо е с произход Перу

# 522
Обикновено летните плодове в сегашните сезони идват оттам - пъпеши, сливи, както и есенните през пролетта, примерно круши. Бананите по магазините много често са от Еквадор (аз лично ги избягвам де). Кафе със сигурност, както и вино. Киноа, чия, амарант....

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 19:10 от killpop

# 523
  • София
Киноа, чиа и амаранд.

# 524
С.Алекс, и на мен ми е мнооого солен бекона, но аз ям безсолно, ММ не се е оплаква, че му е солен, въпрос на вкус.  Peace
и аз купих,  но той се оказа чиста сланина,  ще го пробутам с картофи на фурна.

Общи условия

Активация на акаунт