::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 730
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Аз така и не ги харесах тези профитероли. Много са ми алкохолни някак...

# 31
  • 1st floor
И термобельото мисля да взема - за всички вкъщи, че обичаме да ходим зимата в планината.
Една колежка, дългогодишна планинарка, каза, че си е купила миналата година термоблуза от Лидл, но е разочарована, защото много се вмирисва, за разлика от оригиналните марки подобно бельо.
Та това ме спря да си купя. Ще се радвам някой друг да сподели.
От миналогодишните имам и аз, и ММ. Доста ги разходихме по планините миналата зима, не съм усетила да се вмирисват. Но определено не съм за дамската номерация, дано успея да взема другата седмица от детските. Simple Smile

# 32
Гледам,че от другата седмица ще пускат зимни ботушки за децата , моята в момента е  номер 30 ,ако взема 31 предполагам ще й е голямо ?

# 33
Някой с впечатления от фитнес гривната?

И аз със същото питане.
Дали непременно трябва да е свързана и синхронизирана с тел?
Би ли могла да  работи без него?

# 34
  • Варна
Аз оня ден също се спрях да ги разгледам, че ми стана интересно.аа а и за да докладвам тук, че С.Алекс май търсеше нещо задвижващо за пистите.
 Не разбрах само дали се движат, или батерията е само за звука и светлината.
Само звук и светлина но мен ме устройва.  Моят син така или иначе обича сам да си бута колите.

# 35
Най-сетне другата седмица детските скш екипи ще пуснат. Дано да мога да отида в четвъртък рано-рано. И тъй като имам три магазина в София, които са ми еднакво далече, кой от тях мислите че ще е най-не-натоварен Овча Купел, Вардар или този на Стамболийски?

# 36
Страдааааам! Изкупили сте всички черни дамски ски якета и клинове! Grinning В Лидл на Екзарх Йосиф всичко беше опоскано. Хареса ми сивия клин, но при разтягане става прозрачен. Исках да проверя и черния, но не би...

# 37
Здравейте, искам да попитам дали се намират още от готовите смеси за коледни сладки и фондан? И ще мога ли да украся с този фондан такъв тип сладки, или е труден за работа?

# 38
  • Стара Загора
При нас имаше вчера  от смесите за сладки и от фондана (Стара Загора)
Аз заредих с шоколадови топчета, правя мъфини и сладки с тях.

# 39
Страдааааам! Изкупили сте всички черни дамски ски якета и клинове! Grinning В Лидл на Екзарх Йосиф всичко беше опоскано. Хареса ми сивия клин, но при разтягане става прозрачен. Исках да проверя и черния, но не би...
На Черни връх все едно торнадо беше минало Crazy

# 40
Гледам,че от другата седмица ще пускат зимни ботушки за децата , моята в момента е  номер 30 ,ако взема 31 предполагам ще й е голямо ?

Вземаш и мериш. Моят е сигурно 32 номер крак, но по-малко от 34 не купувам. Грам да му допре пръстченцето и писва. Така върнах от К едни ботушки 33 номер преди няколко седмици даже, защото не намерих 34 -бяха свършили.
Сега 34 или 35 ще взема, та да съм рахат....

С което ти отговарям, че децата са различни и няма еднозначен отговор.
Друг вариант е да вземеш два поредни номера, и да върнеш излишния...

Месечинке, не се хвалиш - взе ли кафяв ботуш днес?

Моля сладкарките в темата да се активизират и да ме светнат този фондан какво да го правя, като го извадя от пакетчето? Точа и слагам върху изпечените сладки или и той се пече...

# 41
При нас ботуши нямаше изобщо newsm78

# 42
  • София
Сега питах пак въпросната колежка за термобельото, недостатъкът е, че не е дишащо, тоест, не извежда влагата отвътре навън и по този начин спарва, оттам и вмирисва.
Предимството на качественото бельо е точно дишашата материя.

П.П. Показах й якето, което си купих сутринта, каза, че е много добро и на супер цена, но не е подходящо ако вали мокър сняг.

# 43
На Черни връх все едно торнадо беше минало Crazy
Надеждата ми е кварталния Лидл. Съмнявам се, че в някой от по-централните нещо ще е останало.

# 44
По въпроса за детските ботушки - в Декатлон имаше доста прилични за 26 лева бебешки (20-25 размер) и за по-големи деца 35 лева или нещо подобно.

Виктория, успех! Аз нямам кога да търся Confused

Общи условия

Активация на акаунт