::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 697
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, имате ли идея дали в момента има от малките заснежени борчета? Гледам в каталога, че пише, че са от 7.12, а имам спомен, че ги видях преди 1-2дни ..

# 106
  • Перник
Благодаря за новата тема!

И аз се глася да си взема ски яке, дано да има моя размер утре! Следващата седмица ще гледам апреските и детските ски комплекти. Калоян има такъв и е хубав. Той намира някакви кусури на якето, но според мен просто капризничи.

За кантара някой беше писал, че не можело да мери всичко. Аз имам "прост" (няма блутуут) кантар от 18 лв., от Лидл от преди 2 години може би. Мери килограми (до 180) , тегло на кости, процент мускули и процент мазнини, показва колко калории на ден трябва да приемаш. Има памет за 4 души, доколкото помня, но с всичките екстри си го ползвам само аз. В упътването пише, че с електрически импулс мери показателите, затова се стъпва на него с боси крака и не трябва да се ползва от деца под 8 г. За да ти покаже всичко, трябва да въведеш ръст, възраст и ниво на физическа активност. Та, дори и на мен самата ми дава различни стойности в различни периоди. Преди, като бях по-слаба мазнините ми бяха 18 % и казваше, че са ниски, а сега ми дава 22 % - здравословни.

Шаран купувахме миналата година и беше много хубав.

# 107
  • София
Ейййййй щях да се изтрепя тази сутрин за тия термо блузи в магазина на Халите. Вчера отивам към 18:30ч. - няма ги, и момчето почти шепнешком ми подшушна да ида като отварят.
Станах в 5 часа за да се заредя пред магазина в 7...е закъснях с половин час и вече бяха преполовени !!!! Някакъв ужас!!! Иначе съм страааашно доволна от червения коледен дамски пуловер с надпис "Santa is my BFF" - топли жестоко и е много свеж Heart Heart Heart

P.S Мерси за темичката

# 108
Ейййййй щях да се изтрепя тази сутрин за тия термо блузи в магазина на Халите. Вчера отивам към 18:30ч. - няма ги, и момчето почти шепнешком ми подшушна да ида като отварят.
Станах в 5 часа за да се заредя пред магазина в 7...е закъснях с половин час и вече бяха преполовени !!!! Някакъв ужас!!! Иначе съм страааашно доволна от червения коледен дамски пуловер с надпис "Santa is my BFF" - топли жестоко и е много свеж Heart Heart Heart

P.S Мерси за темичката
Аз чак утре ще успея да стигна до Лидл, дано е останал един клин М и едун от тези пуловери. В тази връзка - пуловерите отговарят ли на размера си? Flowers Hibiscus

# 109
  • София
Купих от безжичната мишка,уви не работи,пластинките за батериите не правят хубав контакт и само примигва лампичката.Ще я връщам,изобщо няма да рискувам със замяна.Hands Minus1

# 110
  • София
Добре че не купих безжична мишка.  Peace

# 111
  • София
Това охлааденото бутер тесто трябва ли да се разточва каато замразеното?

# 112
  • Русе
Това охлааденото бутер тесто трябва ли да се разточва каато замразеното?
  Не

# 113
  • Козлодуй
Аз имам безжична мишка от предното пускане. Необходимо е да се включи от горното бутонче иначе тя гасне когато е в покой с цел пестене на батерията иначе и аз мислех че не работи. Дори да я местиш силно пак не се включва докато не се натисне бутончето.

# 114
Някой знае ли шараните на каква цена ще са? Гледам, гледам и в този каталог не виждам цена. Миналата година много го харесахме и сега искам да взема два.

Чух по радиото 5.99, акж не се лъжа

# 115
  • Пловдив
Видях палитра сенки+спирала на Мейбълин...изгодно ли е?Мисля 26лв.бяха...

# 116
  • София

Колко да е изгодно?
Ако ти трябват подобни и нямаш алергия към тях - взимай.
Другата седмица напр. в Била може да са 24.99 лв.
Да не се тръшнеш, че си на загуба тогава.  Laughing
Редуват си прИмоциите по веригите.

# 117
22,99 е в "Лили"

# 118
  • shumen
Ходих аз днеска ама нъцки.Ни коледни пуловери имаше,ни апрески.Сутринта в 9 вече нямаше.

# 119
Някой знае ли моля колко е струва нов уреда на Silver Crest за бавно готвене / slow cooker? Ще пускам такъв на продажба, но човекът не помни колко е струвал като нов... Груб ориентир също би ми свършил работа:

Общи условия

Активация на акаунт