::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 190 704
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 120
Това охлааденото бутер тесто трябва ли да се разточва каато замразеното?

Кажи после дали го бива, че му се чудих и не взех
  Grinning

# 121
  • до най-прекрасния мъж
Вчера вечерта в Лидла на Източен имаше два чифта от кафевите дамски ботуши. Някой питаше за тях. Едните са 40 номер, аз ги загледах, но си имам достатъчно и не взех, другите не погледнах какъв размер са.

# 122
  • София
Макарон Може би немският ще ти послужи за ориентир.

# 123

Много благодаря! Значи около 50 лв в България е бил.

# 124
  • София
Сутринта рано в Лидл имаше доста бройки от кухненския робот. Направи ми впечатление, че клиентите го подминават. Всички дрехи бяха много неподредени. Радвам се, че след дълго чакане си намерих от пръстта, която ползвам за цветята.

# 125
Ако някой търси все още термоклинове и блузи в София, на Вардар има доста бройки от сивите. Успях да си взема черни и на първо четене съм доволна. Клинът ми трябва за най-големите студове под дънките. Не го ползвам за планина, мисля, че ще ми върши работа. Малко ми е късичък, но не ми е проблем това. Блузата я взех, за да не ме е яд после, че не съм си направила комплект за вкъщи 😂 Не ми беше толкова нужна.  Ей да кажа, че пак ме ядосаха хората. Такова бутане, такова ровене... Не зная персоналът на магазина как издържа. Отворени, накъсани кутии, разхвърляни дрехи. Ужасни сме хората просто. Ужасни. Две жени гледаха по това време клиновете и блузите и понеже бяха останали само два чифта от черните, които изрових отворени изпод всички останали, така злобно ме изгледаха, че ако имаше как от ръцете щяха да ми ги вземат. Късмет, че бяха М и си взех.

Взех и шаран. Много големи са, едва изрових един 1.5 кг. Цената е 5.99 лв/кг.

Червеният коледен пуловер не ме впечатли особено,  но се чудя за вкъщи дали да не си взема. Ще поумувам до утре и ако не ме мързи ще се разходя пак. Имаше бройки от всички цветове и размери.

Взех и ароматни свещи от 2.49 лв/бр. В момента съм запалила едната (канела и ябълка), много силно ухае. Доволна съм.

И една оплакване имам - увеличили са ми обезмаслината извара. От 1.49 лв миналата година, тази два пъти я вдигнаха и в момента е на 1.69 лв/250 гр. Безобразни са! Олимпус от К е по-хубава и според мен повече си заслужава парите.

Та.. толкоЗ от мен. Чакам сешоарите, за да го посетя пак 😊

# 126

Да, 50 лв. бвше!

_Smile_ , а дали погледна има ли номера от мъжките термоблузи? При нас са останали само 3-4 ХЛ.

# 127

Да, 50 лв. бвше!
Мерси! Значи взимайки предвид, че сигурно го е имало по разни намаления, шатри и прочее, а и е ползван два-три пъти, пускам го за 20 лв довечера, надявам се, че е справедлива цена и да замине бързо.

Извън това - някой ползвал ли е пъдпъдъчето месо? Принципно съм скептична към разни замразени неща, обикновено нямат никакъв аромат и текстура, обаче на това му се чудя...

# 128
  • София
Ходих пак днес. Лудница беше и почти нищо не харесах. Взех само конкретни неща, които бях планирала. Основно хранителни.
Пуловерите не ми харесаха. Свещи имаше само от големите и се отказах.
Имаше останали много термо чорапи и купих от тях.
Имаше и елхички, нали някой питаше.

# 129
странно ми е за свещите....аз нищо не усещам...е, може би съвсем леко, но определено останах разочарована след тези хвалби.

# 130
Да не ти е запушен носа?
Усещат се яко...

# 131
не.Simple Smile...може би имах други очаквания

# 132
  • София
Да не ти е прекалено голямо помещението? Аз си купих от големите, но не съм я палила още.

# 133
Какви? Rolling Eyes

Не съм доволна от джолана с кожа. Нито бульон пусна хубав, нито месото после ми хареса. Готвих го на супа и отделно печен. Не препоръчвам.

# 134
  • София
Какви? Rolling Eyes

Не съм доволна от джолана с кожа. Нито бульон пусна хубав, нито месото после ми хареса. Готвих го на супа и отделно печен. Не препоръчвам.
Ако към мен е въпроса - големите в стъклена чаша.

Общи условия

Активация на акаунт