::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 802
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 585
За сутиените от лидл ми е противоречиво мнението. Цена към качество бива, но на един черен, прекрасен и много любим, му изкочи банела за отрицателно време. Беше с повдигащ ефект.
Имам един без подплънки, мек, винен, той за сега е безгрешен.

Купих на дребния дрехи.  Много съм доволна. Купих си и червена пижамка Simple Smile  Приятна е, единствено обичам да е с ластик на глезена, но карай. Имаше от всичко, даже дрешките не бяха отваряни и разпилени.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 13:45 от Анонимен

# 586
  • Перник
И при нас в събота имаше учудващо много неща. Синът ми настояваше да си купя лъскава рокля  Laughing
Аз повече се вълнувах от дънките и обувките с по-дебелия ток. Дънки имаше само 2 чифта тъмно сини. Имаше моя размер, изглеждаха добре, но не си взех, защото имам почти същите. Обувки също имаше доста, но не ми хареса изработката на извадения от кутията чифт - все едно аз съм ги лепила.
Взехме от прословутия хърватски бекон. Мъжът ми си го яде. Аз сланина не ям, а той се състои основно от това. Пробвах едно парченце месо - ужасно ми е солен.
Взех си и кутия фурми. Мнооого са хубави!

Доста дървени играчки имаше, но гледах за нещо подходящо за 2-годишно момиченце, така че коли и локомотиви не обърнах внимание дали и какви имаше.

# 587
  • have faith and be patient ..
По принцип и аз съм с момиче , а то се спуква да реди писти и да играе със колички и влакчета .. то и аз покрай нея де Simple Smile

Здравейте! Какво ще кажете за сутиените за кърмене? Качествени ли са по-принцип на ЛИДЛ сутиените, защото на повечето за няколко месеца и им изскачат банелите...

Аз имам 2-3 от там и нито единия не е с банел ..

# 588
  • София
Аз да кажа колко много съм разочарована от свщите в стъклена чаша Melinera, които пускаха попредната май беше седмица. Никакъв мирис! Вярно, не съм очаквала чудеса за тази цена, но не очаквах и едно голямо нищо. Трябва да си доближа носа до всеща, че да я усетя?!
Казах си, поолекна ми! Grinning

# 589
  • София
Тези дамски официални обувки като ги загледах, токът е облечен в кожа, което за мен е ужасно непрактично и дефакто ще е за едно обуване по софийските павета...

# 590
  • София
Здравейте, знаете ли дали някъде в София все още се намират от черните пуловери на Хайди , размери С и М?

# 591
  • Beyond the stars

А отзиви за това? В контакт ли се включва, в смисъл не мога да се разхождам с него май? Joy

Ами хич няма да ти се получи разходката, в контакт се включва  Mr. Green Аз съм доволна, но си го взех да го ползвам за електрическа възглавничка като ми се обадят бъбреците. На 90 мин се изключва и има 5 степени на работа.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 16:01 от Вълшебство

# 592
Имам 2 питанки Grinning:
-бива ли го киселото зеле в кофи
-ММ иска да си вземе ел."ботуша"-струва ли си?

Тенкю
Heart Eyes

# 593
Аааа..лошо тогава. Исках го за плешката, да си действам в кухнята, че не отоплявам много там. Ама викаш няма да ми се получи...подозирах и аз, ама викам да питам...
Ох,, представих си се с пет-шест удължителя зад мен и с това нещо на гърбината...все пак апартамента не е един км я...JoyJoy

# 594
  • Beyond the stars
Аааа..лошо тогава. Исках го за плешката, да си действам в кухнята, че не отоплявам много там. Ама викаш няма да ми се получи...подозирах и аз, ама викам да питам...
Ох,, представих си се с пет-шест удължителя зад мен и с това нещо на гърбината...все пак апартамента не е един км я...JoyJoy

Joy С удължител и без резки движения може и да се получи  Mr. Green

# 595
Че що пък не....то в кухнята поне контакти да искаш....

# 596
  • Бургас
Имам 2 питанки Grinning:
-бива ли го киселото зеле в кофи
-ММ иска да си вземе ел."ботуша"-струва ли си?

Тенкю
Heart Eyes
Ботушът е много хубав. Втора година го ползвам.

# 597
  • София
Някой взел ли е вече от спалните комплекти? Плата хубав ли е, имам предвид мекичък и не много рехав? Залужава ли си?

# 598
Това са калъфките на два единични комплекта, май ще ги връщам или поне единия. Досега все нещо не ми харесваше в техните чаршафи и не бях взимала, на тези ми допадна материята.
Скрит текст:

# 599
  • София

Joy С удължител и без резки движения може и да се получи  Mr. Green
И да не бъркаш във вода. Smile

Общи условия

Активация на акаунт