Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 442
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Това с Хавана все повече ми изглежда невъзможно...
А някоя авиокомпания да има промоции в момента?
Нещо изгодно за далечна дестинация - мога да сменя Хавана например с Кейптаун, Токио, Богота, Буенос Айрес...

# 601
Здравейте,
Имам закупена special assistant за един полет, но не съм сигурна как трябва да предупредя кога ще дойда, за да ме чакат въпросните служби, или те просто ще го имат в графика? 

# 602
  • на острова на мечтите
Здравейте,
Имам закупена special assistant за един полет, но не съм сигурна как трябва да предупредя кога ще дойда, за да ме чакат въпросните служби, или те просто ще го имат в графика? 
Разбирам с придружител. Те го имат вече в графика. Вече са предвидили служител от летището,който поема пътника .

# 603
Здравейте,
Разбирам с придружител. Те го имат вече в графика. Вече са предвидили служител от летището,който поема пътника .
Благодаря ви. Flowers Hibiscus

# 604
Здравейте търся билети до Кайо Коко- Куба от Европа в края на януари,както и за Кох Самуи- Тайланд пак за януари.

# 605
  • На брега на реката
Не знам къде да се задам въпроса, дано е на правилното място.
След дни летим за Ирландия/Дъблин от Букурещ с Блуеър. И понеже се прибираме семейно от дълга ваканция, се оказа, че ручниябагаж няма да ни стигне. Как става заплащането на допълнителен багаж? Направо на летището и на специално гише ли? Видях вече цената, 65€, което е меко казано абсурдно.
За разлика от Райнеър, с които сме летели до сега, в условията на Блуеър за ръчен багаж пише само 1 куфар. Дали ще ни направят проблем на чантите за лаптопа, раницата на детето и моята дамска чанта? Обикновено лаптопите ги смествахме в една чанта, че и дамската си носех, но условията на Блуеър леко ме притесниха, а време не остана.

# 606
  • София
Не знам къде да се задам въпроса, дано е на правилното място.
След дни летим за Ирландия/Дъблин от Букурещ с Блуеър. И понеже се прибираме семейно от дълга ваканция, се оказа, че ручниябагаж няма да ни стигне. Как става заплащането на допълнителен багаж? Направо на летището и на специално гише ли? Видях вече цената, 65€, което е меко казано абсурдно.
За разлика от Райнеър, с които сме летели до сега, в условията на Блуеър за ръчен багаж пише само 1 куфар. Дали ще ни направят проблем на чантите за лаптопа, раницата на детето и моята дамска чанта? Обикновено лаптопите ги смествахме в една чанта, че и дамската си носех, но условията на Блуеър леко ме притесниха, а време не остана.

Само като идея - направи един колет с по-непотребните неща и ги изпрати с някоя транспортна фирма. Заради студентите има доста голям избор на ниски цени. Така в багажа ще има място и за лаптопите.  Wink

# 607
Относно втора чанта с Райнеър - пише, че се поставя безплатно в товарно отделние до размери 55/40/20. Озадачена съм, тъй като имам няколко малки куфара, но всички са с дебелина 23-24 см. За Wizz е Ок, но Райн май ще имам проблем. Какво мислите, ако някой има опит?

# 608
здравейте, за пръв път ще пътувам с Бг еър, доколкото разбрах няма като нискотарифните запазване/закупуване на избрано място, а директно при чек-ин си го избирам, така ли е?
при проверка на резервацията в сайта пише само имената ми и датите/часовете, но никъде не пише, че имам чекиран багаж, а аз имам?

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 14:53 от rainbow4

# 609
здравейте, за пръв път ще пътувам с Бг еър, доколкото разбрах няма като нискотарифните запазване/закупуване на избрано място, а директно при чек-ин си го избирам, така ли е?
при проверка на резервацията в сайта пише само имената ми и датите/часовете, но никъде не пише, че имам чекиран багаж, а аз имам?
Да, при чекирането си избирате места.
По принцип имате право на чекиран( мисля 20кг), някъде го пишеше.

# 610
В Раянер темата имаше различни мнения за тази дълбочина на куфара 20 см. На късмет, при някои не направили проблем. Аз лично трудно  открих точния размер, но най-после в магазин на Estil намерих 20 см.

# 611
Да, при чекирането си избирате места.
По принцип имате право на чекиран( мисля 20кг), някъде го пишеше.
При чекиране ти дава произволно място, но може да си го смениш. А това с багажа си е различно за всеки полет. Има и само с ръчен багаж (например вътрешните), има и с багаж до 23 кг. Но изобщо не е задължително да е включен. Може да видите какъв багаж имате, като отидете на "Провери резервацията си".

# 612
  • София
Здравейте,
Някой има ли наблюдение върху полетите между Малдиви и Шри Ланка?
Миналия месец ги гледах на по 300лв двупосочно, но нямах точно дати. Сега са на почти 500 Sad(
Да очаквам ли, че ще паднат по някое време или вървят само нагоре? За края на ноември става въпрос?

# 613
Специфично тоя маршрут не знам, но по принцип очаквайте цените за определена дата почти винаги вървят нагоре, като изключим някоя промоция (която вероятно не знаете дали и кога ще се случи). Нискотарифните компании може да мърдат повече и надолу, но другите много по-рядко.

# 614
  • Бургас
Кои авиокомпании летят до Доминикана? Търся билети и не мога да се ориентирам. В търсачките нищо не намирам;(

Общи условия

Активация на акаунт