Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 439
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
Виж полети от Мадрид до Пунта Кана.

# 616
Ние летяхме до Пунта Кана с Туифлай от Брюксел за 300 евро двупосочно - нямам забележки.

# 617
Момичета предложете някой изгоден полет  за Италия, за октомври ( от 10 до 30-ти) за 3-4 дни...

# 618
Момичета предложете някой изгоден полет  за Италия, за октомври ( от 10 до 30-ти) за 3-4 дни...
Милано на Уиз-20евро двупосочен.

# 619
С Ryanair:
Рим 18 - 23.10  цена 33,98 € (двупосочно)
         23 - 25.10  цена 33,98 € (двупосочно)
         24(25) - 28.10 цена 36,98 € (двупосочно)
Пиза  13 - 16.10 цена 40,64 € (двупосочно)
            23 - 27.10 цена 38,64 € (двупосочно)
Венеция  15 - 19.10 цена 36,20 € (двупосочно)
                   22 - 26.10 цена 42,42 € (двупосочно)
Милано  23-25.10 цена 29,98 € (двупосочно)
... и други. Трябва само да отворите сайтовете и да поразгледате.
Както и на WIZZ.

# 620
Кои дати?

# 621
Отваряте сайта на WIZZ и разглеждате- има хубава търсачка и табличка с цени.
Скрит текст:

# 622
Кои дати?
Ами хайде отворете сайта де, още малко и да ви запазя 😉

# 623
  • sf
Здравейте, имам следния въпрос. Ако си купя билет Дюселдорф-Мадрид-Канкун, трябва ли непременно да се кача в Д. илимога в М.? И съответно навръщане, мога ли да сляза в Мадрид и да не продължавам за Дюселдорф?

# 624
Здравейте, имам следния въпрос. Ако си купя билет Дюселдорф-Мадрид-Канкун, трябва ли непременно да се кача в Д. илимога в М.? И съответно навръщане, мога ли да сляза в Мадрид и да не продължавам за Дюселдорф?
питайте авиокомпанията. На подобен въпрос, ако не използвам последната част от билета (Токио-Осака), а на връщане всичко, както е платено, ми казаха, че можело да имам проблем с обратния полет.
Може би ако на връщане слезете в Мадрид  няма да имате проблем, но пък багажът ви трябва да е само кабинен.

# 625

първото е невъзможно, второто - може, но само с ръчен багаж и уведомяване на авиокомпанията..

# 626

В момента, в който пропуснеш полет, целия останал билет става невалиден. Т.е. изпускай само от края, иначе няма да летиш въобще. И трябва да си само с ръчен багаж или ще се разправяш сериозно, защото ако ти чекират багажа до края, няма как да го вземеш в средата

# 627
Момичета извинявам се ако не е за тук, но преди 2 часа направих чрез букинг резервация за хотел в Милано и сега получих смс, че от хотела не ми приемат картата. Аз дадох дебитна а те искат кредитна, аз нямам кредитна какво да правя?

# 628
Момичета извинявам се ако не е за тук, но преди 2 часа направих чрез букинг резервация за хотел в Милано и сега получих смс, че от хотела не ми приемат картата. Аз дадох дебитна а те искат кредитна, аз нямам кредитна какво да правя?

За Милано Туристическа агенция ми дадоха по добра цена , пробвай. Ако не ти приема картата мисля ,че няма какво да се направи, освен да пробваш със друга карта.

# 629

За Милано Туристическа агенция ми дадоха по добра цена , пробвай. Ако не ти приема картата мисля ,че няма какво да се направи, освен да пробваш със друга карта.

... или през друг браузър.

Общи условия

Активация на акаунт