Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 423
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Другият вариант е Отопени. За октомври се намират добри цени, благодаря Ви!

# 661
Здравейте, търся някакви по-изгодни полети за Маями с плаващи дати 25.12-06.01 от София или някъде из Европа?
Кой търсачки да ползвам?

# 662
Здравейте,има вероятност да пътувам до Париж Бове,и ще ми трябва рента кар.До сега не съм наемала кола и им разгледах условията.Всички искат кредитна,а не дебитна карта.Това наистина ли е така,защото ще ми е проблем?Имам дебитни карти,но не и кредитна.

# 663
да, така е, за наем на кола трябва кредитна карта на името на шофьора. Изключения има по разни острови с по 10 коли в тях...

# 664
На някои места може да се наема и с дебитна карта или с пари в брой, но е много по-скъпо отколкото с кредитна карта.

# 665
  • Ку-куландия
Здравейте, имам нужда от помощ - трябва да превозя куче и котка от София до Малта. Директните полети не приемат животни и остава вариант с прекачване. Намерих подходящите компании от София до Рим - Бълагрия Еър и след това или Ал Италия или ЕърМалта,но в хода на резервация не намирам никъде опция за добавяне на животно.

# 666
Вариант 1- звъните и питате (Bulgaria Air ще Ви кажат какво и как, предполагам същото / подобно ще важи и за другите АК).
Вариант 2- има фирми, които се занимават с превоз на животни.
И за 2-та варианта трябва да имате паспорт на животното, ваксини... и т.н.

# 667
  • София
Да добавя - някои компании имат изискване да има само едно животно (дали пък не бяха две  newsm78) в салона и то обикновено е с ограничение от 5-6 кг заедно с клетката. Най-вероятно котката ще влезе в нормата, но не знам кучето колко е голямо. Поне аз не бих изпратила любимеца си в багажното. Sad Знам за случай, когато семейството (или част от него) пътува към Малта с кола, за да бъдат всички котки с тях. На фериботите, на които съм пътувала няма ограничения за домашни любимци.

С Луфтханза сме процедирали така - обадихме се по телефона и към резервацията прикачиха котката. После плащането стана на летището в офиса на компанията непосредствено преди пътуването. Специално ни помолиха, ако се откажем да ги предупредим, защото може да се появи друго животно, на което да откажат заради нас.

# 668
България еър не приемат на борда кучета и котки заедно.В салона трябва да има или само кучета,или само котки.
Така,че преди да купите каквито и да е билети за вас,трябва да говорите с авиокомпаниите за животните.

# 669
  • Пловдив
Блг.Еър пускат ли някви промоции?Конкретно ме интересува София-Прага...че там много трудно се добираш до сносна цена  Simple Smile

# 670
  • в града на вечния купон
Миналата седмица имаха, май и в момента.
Вижте на сайта им.

# 671
  • Пловдив
Миналата седмица имаха, май и в момента.
Вижте на сайта им.
ц...въртят се около 360лв на човек двупосочно.

# 672
Зависи кои дестинации дебнете. Някои са неконкурентни на нискотарифните АК, при други са направо монополисти...

# 673
  • Пловдив
Зависи кои дестинации дебнете. Някои са неконкурентни на нискотарифните АК, при други са направо монополисти...
м да...до Прага летят само БГ еър.За жалост.  Thinking

# 674
Вариант е Братислава с нискотарифна. Другият е с прекачване някъде и комбинация от 2 нискотар. АК. Вижте този сайт: http://www.azair.com/ - само нискотарифни предлага (директни или комбинирани).

Общи условия

Активация на акаунт