Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 354
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
За кой месец/и и за колко време ориентировъчно?

Януари, февруари за около 5-6 дни Simple Smile

# 76
  • София
Директни полети ли търсиш? Ето какво ми излиза с прекачвания:
Вариантът за 23-28 януари през Милано и Карлсруе е добър, цените са с уиз дискаунт:
http://www.azair.eu/azfin.php?tp=0&searchtype=flexi&srcA … sultSubmit=Search

Поиграй си с търсачката, в момента има проблем с изиджета, така че като ти хареса някой вариант, отвори и прегледай, че и на сайтовете им са същите цени.

# 77
Привет и запис в любимата ми тема,благодаря на автора ,че я подържа и отговоря винаги .

# 78
Здравейте! Чудя се за Санторини сега ли да купувам билети или да поизчакам? 300 лв. ми излиза на човек до Санторини и обратно София, като правим 2 нощувки в Атина. Това е чрез Момондо.

# 79
Здравейте! Чудя се за Санторини сега ли да купувам билети или да поизчакам? 300 лв. ми излиза на човек до Санторини и обратно София, като правим 2 нощувки в Атина. Това е чрез Момондо.

Не знам за Санторини, но напоследък виждам доста оферти София-Атина-София по 40 лв.

# 80
Ние сме пътували за Санторини за 19€в посока, НО с Егейските авиолинии от Солун. Нас ни устройваше, оставихме колата на паркинг там, ако и вас ви устройва може да погледнете този вариант.

# 81
  • тук-там

Не знам за Санторини, но напоследък виждам доста оферти София-Атина-София по 40 лв.

Да, от там пък до Санторини с ферито - мисля около 50 евро на човек.
За кой месец търсиш?

# 82
За септември - между 1-5 септември /плюс минус ден-два, примерно 4-5 нощувки в Санторини и 2 нощувки в Атина, нещо такова ми се върти като вариант.

Хм, от Солун също е вариант, но пък ми се искаше и Атина да посетим, че моят мъж не е бил там. Освен да направим някакъв мултипъл трип, Солун-Санторини-Атина-Солун  Thinking

# 83
  • тук-там
Скрит текст:
За септември - между 1-5 септември /плюс минус ден-два, примерно 4-5 нощувки в Санторини и 2 нощувки в Атина, нещо такова ми се върти като вариант.

Хм, от Солун също е вариант, но пък ми се искаше и Атина да посетим, че моят мъж не е бил там. Освен да направим някакъв мултипъл трип, Солун-Санторини-Атина-Солун  Thinking

София - Атина - Уиз. Атина - Санторини - Раян. Около 140 лв на човек. Далече е обаче, ще паднат цените.
Изчакай някоя промоция на Уиз - тези дни мина поредната.

# 84
Wild_rabbit, благодаря много за мнението. На мен, обаче, ми дава:
- 50 евро с Уиз, това с дискаунта, София - Атина /примерно 2-10 септември/
- 54 евро с Раян Атина - Санторини /пример 3-7 септември/

Пак е по-добре като цена, от това, което бях намерила с Момондо, но пък е далеч от 140 лв., които ти посочи Simple Smile Аз ли бъркам нещо  newsm78

# 85
  • тук-там
 Зададох твоите дати - София-Атина - отиваш с Уиз, връщаш се с Раян. Peace
Моите дати не бяха точно тези. Изчакай, с едно намаление от Уиз ще стигнеш и 140 лв. Виж и ферита, и през Солун.

# 86
Аха, ясно. Ще следя! Благодаря много още веднъж Simple Smile

# 87
  • тук-там
И един съвет към всички - ако цената е изгодна само в едната посока - купувайте. Другата ще почака.
София - Атина например, от горния случай е 10 евро в момента, няма как да падне повече!

# 88
  • varna
Здравейте, въпросът ми не е съвсем по темата, но се надявам, че ще получа отговор. Един час достатъчно време ли е за да се придвижа от Т1 до Т2, като самолетът от Варна каца в 9,40 а следващия излита в 10.40, без чекиран багаж ще съм.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт