Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 960
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Пловдив

Не знам,коя е жената,но от тук мъжа ми е спечелил спален комплект блосъм и аз от делимано с тиган 😃
Супер съм щаслива!
Дай боже всички да печелим през 2018та😊

Това са чудесни коледни подаръци. С твоя мъж сте слушали много през тази година значи. Да си ги ползвате със здраве. Честито!

Мерси да Ви се връщат награди в стократен размер!
Не бях печелила от бая време и сега много се радвам😊

# 1 471
  • София
AnguishedРемедиум са невероятни! Още показваме списъци, а наградите вече са у нас! И са се постарали в опаковката. Всичко е в пликове с мехури + картонена кутийка + плика на Спиди. А получих едно кремче от игра във фейсбук - очукано като войнишко канче е! Пак хубаво, че кутийката е метална, а не пластмасова! Иначе щеше да е на парчета. Anguished

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 14:25 от Тaня67

# 1 472
Преди 5 мин ми се обадиха по телефона да си дам адреса за наградата от Ейвън, макар да бях върнала мейл.
Момичетата, които не сте получили мейл може да им е в полза този номер : 0878 60 17 59
Беше шумничко при мен и чух Ивайло Маринчев или Маринов беше името на човека, който ми звънна

# 1 473
  • sofia
Майка ми е със завивка и възглавничка комплекта от Дормео, много се радва, писала това на добрия старец! Wink супер, желая на всички весели празници и много мечтани награди ☺

# 1 474
# 1 475
Колко много игри днес са обявили печелившите мен обаче ме няма никъде.
Пак да питам за Замъка известяват ли по някакъв начин? Че на моя адрес често се губи пощата, особено ако не е препоръчано писмо или куриер. :/

# 1 476
  • Под Слънцето
А бе толкова слушах .. музика.. през годината и ни една хубава награда за мен . Мрън.

А, почвайте да купувате белвита , на 3.01 стартира игра  Peace

# 1 477
  • у нас
А бе толкова слушах .. музика.. през годината и ни една хубава награда за мен . Мрън.

Каква е?

# 1 478
  • Русе
Преди 5 мин ми се обадиха по телефона да си дам адреса за наградата от Ейвън, макар да бях върнала мейл.
Момичетата, които не сте получили мейл може да им е в полза този номер : 0878 60 17 59
Беше шумничко при мен и чух Ивайло Маринчев или Маринов беше името на човека, който ми звънна
И на мен ми звънна същия човек, ама аз мейл не съм получавала ...ама адрес си дадох де Simple Smile

# 1 479
  • Русе

Наред ли да купуваме или има означение..Simple Smile

# 1 480
  • Под Слънцето
Ааа, хора, само това разбрах. И че инфо ще има м/у празниците сега. Ослушвайте се.  Peace

# 1 481
  • София
Писах на Тофифи да ги питам защо големите награди са само 8,а не 9,както бяха обявили...не се сдържах...
Днес ми отговорили "9 са!!!" Rage Явно аз не мога да броя до 9...Абсолютно съм сигурна,че бяха изтеглили само 8 печеливши.Много се дразня на такива тарикати...Няма да им ям повече бонбоните! Laughing

# 1 482
Ааа, хора, само това разбрах. И че инфо ще има м/у празниците сега. Ослушвайте се.  Peace
повече ви чета, много рядко пиша, тофифи - моето име Imp ама не съм аз, в другите игри не съм играла - Мрън Мрън
Белвита  - с покупка за 4 лв, ще се регистрират бележките в сайт /но не знам линк/, стартира 03.01.2018 - наградите ще са - минишейни и някаква почивка /не знам колко почивки и къде/ Ще очакваме подробности

# 1 483
Писах на Тофифи да ги питам защо големите награди са само 8,а не 9,както бяха обявили...не се сдържах...
Днес ми отговорили "9 са!!!" Rage Явно аз не мога да броя до 9...Абсолютно съм сигурна,че бяха изтеглили само 8 печеливши.Много се дразня на такива тарикати...Няма да им ям повече бонбоните! Laughing

Вчера бяха 8, а днес са станали 9. Гледам, че и при другите награди има по един-двама нови печеливши. Явно са си до раздали наградите.

# 1 484
  • Под Слънцето
я линк към тофифи-то , моля
че го затрих онзи ден в яда си що кутии накупих и дръжка за чаша нямам

Общи условия

Активация на акаунт