Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 347
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Получих четка Орал-Б от склада на френския Амазон, но липсват 2 от 4-те четки. Не намирам как да им пиша за това, някой да знае на кой имейл да се свържа с тях?
Пробвай тук: commandes@amazon.fr
Иначе може директо през профила ти - https://www.amazon.fr/gp/help/customer/contact-us
Там као избереш номера на поръчката, след това артикула=> probleme avec un ou des articles=>articles defectueux, ne foctionne pas ou elements manquants и там вече минаваш към чата или мейл.

Много,много ти благодаря!

# 76
Получих фотоапарата Сони от немския и доста изгодно го взех, обаче нещо ме гложди, че е по-голям от стария, май трябваше да заложа на Канон отново.

Сега се чудя дали да го връщам и как, той е под килограм, с опаковката може би ще стане 1,200 Обикновено връщам с БГ пощи ама като е 160 евро се чудя дали не е по-добре с куриер. Обаче като почнах процеса по връщане ми изписа, че ще ми възстяновят най-много 8 евро пощенски и сега съм в чуденка.

Моля за съвет? Бях чела по-напред из темата и за връщане с куриерска фирма, която има промоции в момента, но не помня коя беше и дали още има промоция.

# 77
  • София
Базовият Киндъл е 50 евро в немския Амазон  Simple Smile /версията без реклами е 60 евро/

В немския амазон има акция - при покупка на ваучер за 30 евро, 5 евро бонус.
https://www.amazon.de/Aktion-30-EUR-Gutschein-Kaufen-7-EUR-Gesch … p;pf_rd_i=gb_main
Някой може ли да помогне с информация, относно тези ваучери. Предполагам, че е обсъждано, но съм пропуснала информацията. Това е ваучер за подарък на стойност 30 евро, който може да се използва от същия акаунт, от който е закупен ли? И за всички стоки ли се отнася?

Аз преди малко закупих подаръчен ваучер, изпратих си го на собствения имейл, изхарчих го и би трябвало като изпратят поръчката, да стане активен бонуса от 5 евро.
Акцията се вижда само в акаунти, които отговорят на условията.

Teilnahmebedingungen: Teilnahmeberechtigt sind Kunden, die bisher online noch keinen Amazon-Gutschein gekauft haben und deren Amazon-Konto seit mindestens 24 Monaten existiert. Jeder Kunde kann nur einmal an dieser Aktion teilnehmen und bekommt maximal einen Aktionsgutschein über 5 EUR, auch wenn er Amazon-Gutscheine im Wert von mehr als 30 EUR gekauft hat.

# 78
Получих фотоапарата Сони от немския и доста изгодно го взех, обаче нещо ме гложди, че е по-голям от стария, май трябваше да заложа на Канон отново.
...
Кой модел е фотоапарата?

# 79

Сега се чудя дали да го връщам и как, той е под килограм, с опаковката може би ще стане 1,200 Обикновено връщам с БГ пощи ама като е 160 евро се чудя дали не е по-добре с куриер. Обаче като почнах процеса по връщане ми изписа, че ще ми възстяновят най-много 8 евро пощенски и сега съм в чуденка.

Моля за съвет? Бях чела по-напред из темата и за връщане с куриерска фирма, която има промоции в момента, но не помня коя беше и дали още има промоция.
Спиди имат изгодна цена за връщане (под шапката на DPD са вече). При тях ще е 30 лв връщането за пратка до 5 кг пусната от офис на Спиди до врата в Германия.
С БГпощи няма да стане, защото има батерия този фотоапарат!

# 80
  • ВАРНА
Някой да има излишно Лего Дупло докъм 50лв,че ми трябва спешно подарък за момченце Rolling Eyes

# 81
Здравейте!
Някой отказвал ли е получаването на пратка на DHL?
Колко време стои при тях, преди да я върнат обратно на Amazon?
Благодаря!

# 82
...
Кой модел е фотоапарата?
https://www.amazon.de/gp/product/B00I9X2KLW/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Sony Cyber-SHOT DSC-HX60

Спиди имат изгодна цена за връщане (под шапката на DPD са вече). При тях ще е 30 лв връщането за пратка до 5 кг пусната от офис на Спиди до врата в Германия.
С БГпощи няма да стане, защото има батерия този фотоапарат!
Това за батерията мислех, че е само за въздушна поща и може да се пусне със сухоземна, съвсем ли не приемат, ако е с батерия.
Благодаря, за такава стойност на продукт предпочитам май Спиди, сега ще погледна на сайта им условията.

# 83
Може ли някой да ми обясни, моля... Четох, четох за прайма и пак не разбрах.
Искам да купя нещо, и гоня последна дата на превозвач преди Коледа (естествено). Като възможна опция за delivery имам
FREE One-Day Delivery with a free trial of Amazon Prime
ннямам пуснат прайм, и няма смисъл да се абонирам по прицип, пазарувам рядко от там.

Въпросът ми е: ако маркирам тази възможност (която ми позволява да хвана превозвача), това ангажира ли ме после да се абонирам за прайм?
Предварително благодаря!

# 84
Ако нямаш Прайм, не можеш да ползваш тази опция. Ако не си ползвала досега, можеш да ползваш гратис предимствата му.Преди да изтече месеца,  обаче,се отписваш.

# 85
  • София
Може ли някой да ми обясни, моля... Четох, четох за прайма и пак не разбрах.
Искам да купя нещо, и гоня последна дата на превозвач преди Коледа (естествено). Като възможна опция за delivery имам
FREE One-Day Delivery with a free trial of Amazon Prime
ннямам пуснат прайм, и няма смисъл да се абонирам по прицип, пазарувам рядко от там.

Въпросът ми е: ако маркирам тази възможност (която ми позволява да хвана превозвача), това ангажира ли ме после да се абонирам за прайм?
Предварително благодаря!
Ако не си го ползвала, можеш да го включиш, обаче мноооогооо следиш, преди 1 месец от включването да го изключиш. Ако ли не, ще ти дръпнат пари от картата за Прайм

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 16:59 от Yangdze

# 86
  • ВАРНА
А ако нямам абонамент за Прайм пречи ли ми да се възползвам от Subscribe & Save ? Сложила съм някои неща на Subscribe & Save и ми дава курс за 2,01 ,а безплатния ми Прайм изтича на 22.12  ,ще мине ли доставката ?

# 87
  • София
за Subscribe & Save не трябва прайм.

# 88
  • Варна
Моля за малко помощ, знам, че някъде го пишеше, но не го намирам Blush За сделките - сложих в кошницата артикул от сделка излезе ми, че имам 15 часа да поръчам, картата ми е празна, утре към обяд ще мога да вкарам пари в нея. Има ли смисъл да я пускам или като изтекът тези часове губя стоката?

Оффф сега видях, че са 15 мин. CryИ все пак, някой да ми обясни ако може, че да знам за др път Confused

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 18:07 от nistiv

# 89
Довърши си поръчката, без да имаш необходимата сума.
Амазон ще те изчакат 5 дни, за да платиш.

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 18:14 от veronika

Общи условия

Активация на акаунт