Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 039
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Декапептила е почти през цялата стимулация после е Гонал ф сутрин и вечер (поне при мен беше така) и 36 часа преди пункцията в определен от доктора час Овитерол.

# 76
  • Стара Загора
При мен освен декапептил, стимулацията беше с менопур - сутрин и вечер. И аз бях по дълъг протокол.
Успех на всички, които стартират процедури!

# 77
Аз бях с писалка Пурегон . Много зависи кое ще избере в дадения случай. Бях по Фонда и цени не мога да кажа.

# 78
И аз бях с декапептил и Гонал.
Декапептила си е точно до края. В аптека Цито винаги има,а ако случайно е свършил зареждат много бързо.

# 79
Благодаря много за бързите отговори, а може ли да ми кажите на какви инжекции бяхте. За сега знам само декапептил 0,1 и я намерих много трудно. На рецептата ми пише 2 опаковки, а във форума чета,че се поставя почти до края на стимулацията.?
и аз бях по дълг на гонал и менупур купий ги от турция защото са много по евтини питай доктора колко ще ти трябват ииди ги купиот там дават хладилни чанти не е проблем защото гонала е с хладилен режим менупура тук е 42 лева едната а в турция е 18 лева

# 80
Нека сиянието на тези светли празници озари Вашите  сърца и Ви донесе здраве, удовлетворение и сили за бъдните дни! Най-искрени благопожелания за здраве и сили,  за ползотворни дела,  за топлота и доброта – дарявани и получавани, за дни на радост с усмивки и веселие,  за мигове на сбъднати мечти! Честита нова 2018г.

# 81
Здравейте, аз като нов член на клиниката на д-р Стефанов искам да попитам,тъй като ни изписа да пием хапчета за два месеца за преподготовка преди инвитро, на преглед сме на 25 януари и какво следва как процедира, чета за дълъг протокол какво е всъщност дълъг?Благодаря Ви  предварително!

# 82
Здравейте, аз като нов член на клиниката на д-р Стефанов искам да попитам,тъй като ни изписа да пием хапчета за два месеца за преподготовка преди инвитро, на преглед сме на 25 януари и какво следва как процедира, чета за дълъг протокол какво е всъщност дълъг?Благодаря Ви  предварително!

Добре дошла.
Има няколко вида протокола които се прилагат при ин витро. В зависимост от случая,доктор Стефанов решава кой да приложи при пациента. Напишете в Гугъл видове протоколи при ин витро и подробно ще разберете за какво става дума.
Успех:)

# 83
Благодаря за отговора! Просто за първи път съм с куп хапчета преди инвитро! И не знам как става при д-р Стефанов, след два неуспешни в София, а и без подготовка преди инвитро ми е странно сега. А дори и инсулиновата резистентност реших сама да изследвам след куп прочетени мнения в интернет, и се оказа че съм с резистентност, която не е изследвана и лекувана и напразно направени два опита!

# 84
  • Сливен
Далинда,най-добре говори с док за всичщо което те притеснява.Вит.Д изследвала ли си?

# 85
  • Бургас
Айде и аз се зареждам в темичката. Чакам да ми звъннат /надявам, се тази седмица/ от Фонда. Дано се размърдат още от началото на годината.....ще видим

На преглед съм на 2 февруари, ако всичко е ок, края на февруари, началото на март ще правим процедура. На мен не ми понесоха противозачатъчните и просто се отказвам да ги пия, каквото- такова.

# 86
На ясмин ли сте? И на мен не ми е много добре от тях но продължавам, да не би да объркам нещо, че ми е за първи път да пия противозачатъчни!

# 87
  • Бургас
Да на Ясмин, изпих едно хапче сутринта и ми стана лошо вечерта, разхлопа ми се сърцето, не можах да спя, будих се и ме обливаха студени вълни  и получих нервна криза сутринта, повече не съм пила и не смятам да пия.

При мен не би трябвало да е фатално, защото сме изцяло с МФ, та ще ги пропусна просто.

# 88
  • Сливен
Момичета,не спирайте нищо на своя глава,особено противозачатъчните те ви регулират цикъла и функцията на яйчниците.Обадете се по телефона,ще ви ги смени.Аз бях на Жанги.

# 89
  • Бургас
Не искам да чуя повече за противозачатъчни, цял живот лично аз съм без проблем в цикъла, имах едно ин витро, бременност и раждане без проблеми, ама тея хапчета ми разказаха играта, така не бях се чувствала от хормони до сега. Не мерси.

В тази връзка да попитам, имало ли е момичета от Центъра, които са били на Пурегон. Ще искам същата стимулация като миналият път, че не ми се експериментира с нови хапове.

Общи условия

Активация на акаунт