По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 825
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Джей, пусни или при доц. Румен Димитров (от който съм изключително доволна и като специалист, и като човек) или в Селена.

# 316
  • Пловдив
А доцента кога ги прави консултациите?Само при изявен проблем ли?Щото при нас срещата беше само с даване на листа с резултата...

# 317
Джей, говорим за един и същи човек.  И към нас подходи така черногледо и ММ също като ТМ категорично отказа повече да ходим при нея.
Че не са розови нещата, не са, но не бяха и толкова критични. Тогава ни изкараха азооспермия, а после като пуснахме на други места се оказа олигоастенотератозооспермия.

# 318
Ние от тератозооспермия минахме на олигоастенотератозооспермия. И това след като режимът на хранене беше изцяло сменен, начинът на живота беше изцяло променен, започна да приема и лекарства за диабета. Поддържаше инсулина в значително по-ниски нива благодарение на хранението което предприе. Ееее нямам логично обяснение честно ви казвам  Rolling Eyes

Аз изобщо не знам има ли вариант да посочиш кой да направи СГ. Ние отидохме казахме че искаме, платихме, дойде едно момиче да попълни един лист и да ни каже да я извикаме като е готов материала. Сега като гледам  в сайта им това е била П. Димитрова, познах я по снимката.

Отдолу на листа пише: изследвал Ц. Иванов.

Такова нещо като консултация е нямало, дадоха ни само един плик с резултата и довиждане.

# 319
  • Пловдив
Ние от тератозооспермия минахме на олигоастенотератозооспермия. И това след като режимът на хранене беше изцяло сменен, начинът на живота беше изцяло променен, започна да приема и лекарства за диабета. Поддържаше инсулина в значително по-ниски нива благодарение на хранението което предприе. Ееее нямам логично обяснение честно ви казвам  Rolling Eyes

Аз изобщо не знам има ли вариант да посочиш кой да направи СГ. Ние отидохме казахме че искаме, платихме, дойде едно момиче да попълни един лист и да ни каже да я извикаме като е готов материала. сега като гледам    в сайта им това е била П. Димитрова, познах я по снимката.

Такова нещо като консултация е нямало, дадоха ни само един плик с резултата и довиждане.
именно...как да ги похвалиш?а в цената влиза и "уж" консултация...

# 320
Преди време цената беше 60 лв спермограма и 40 лв консултация. Аз съм плащала само за спермограма по мое желание, не знам при вас как е било...

# 321
Джей, ние мислим скоро да правим спермограма в Ню Лайф. Решила съм да се обадя предния ден, за да съм сигурна,  че гл.ембриолог ще е там ( Димитров ) и да искам обсъждане на резултатите с него ( което предполагам се плаща отделно ) ММ мъж също е с олиготератозооспермия, но показателите му са "на косъм" под нормата, така че има значение колко зле е "зле-то"

# 322
Консултация е силно казано, защото все някой връхлиташе в кабинета с някъв си въпрос. Та за тези няма и 20 минути ние платихме 40 или 50 лева не помня.

Отделно СГ беше 80 или 90 лева.

Първото ми впечатление като влязох там беше крайно негативно. Рецепцията им е като гише на банка. Идват разни хорица сигурно с последната си надежда, дват едни немалки суми и сядат на дивана да чакат. Отвратително е  Cry

И сега наистина не знам как да навия мъжа ми пак да я пуснем там. Той иска да я пуснем в КИРМ.

# 323
Предполагам , че във всички клиники е така.И в поликлиниката да отиде човек-плаща на регистратурата и чака пред кабинета.Няма нищо безплатно, за съжаление. И в Гърция съм била, и в Турция -все същото

# 324
Джей, пуснете микробиология на еакулат по два метода - единият е в Гениса по писиар, а другият да е обикнавеня микробиолагичня пасьвка на еакулят в Сивево.

# 325
Пуснахме - отрицателни са.

# 326
  • Пловдив
Консултация е силно казано, защото все някой връхлиташе в кабинета с някъв си въпрос. Та за тези няма и 20 минути ние платихме 40 или 50 лева не помня.

Отделно СГ беше 80 или 90 лева.

Първото ми впечатление като влязох там беше крайно негативно. Рецепцията им е като гише на банка. Идват разни хорица сигурно с последната си надежда, дват едни немалки суми и сядат на дивана да чакат. Отвратително е  Cry

И сега наистина не знам как да навия мъжа ми пак да я пуснем там. Той иска да я пуснем в КИРМ.
за тая клиника има ли отзиви?
Пуснете пък в Селена СГ...като не иска пак в Ню лайф.
За съжаление все повече са двойките с проблеми...и броят им ще нараства...тва е тъжната статистика  Confused

# 327
Мъжкият фактор е много променлив. Ако има добра виталност може да има естествено забременяване и с 20% подвижни - така казват в турските клиники.

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 17:46 от Анонимен

# 328
А доцента кога ги прави консултациите?Само при изявен проблем ли?Щото при нас срещата беше само с даване на листа с резултата...
От Доц. Димитов ще си получите листа с резултатите, но консултациите ги прави  уролога кък клиниката Др. Гаджева. В цената на спермограмата в Ню лайф е включена и консултацията с уролога!

# 329
mystic woman, КИРМ и те се занимават с репродуктивни проблеми.

Като ходихме в ню лайф питахме каква е разликата между CASA (компютърно-асистирана програма) и обикновена СГ и там момичето ни посъветва да не избираме casa, защото всичко се брояло от компютър и го няма човешкия фактор, а знаете че компютъра работи с точно зададени параметри.

Доколкото знам в Селена са само комп-асистирани затова избрахме ню лайф като вариант.

Общи условия

Активация на акаунт