По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 716
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
здравейте аз също проучих нещата в клиниката си.Замразяване,размразяване струва на 1 година 300 евро,само броят на снежковците не е важен .Имаш 2-300 евро имаш 10 -300 евро на 1 година

# 646
Здравейте, виждам че никой не е писал скоро, но се надявам да ми дадете отговор на вълненията ми. Имах замразен трансфер и ми върнаха два ембриона 5 дневни - бластоцист плюс клетки. Има ли забременели жени с такива ембриони и какво по точно означава това плюс клетки? Имам до сега два неуспешни опита на свежи трансфери, имам аденомиоза, тук във форума много рядко срещам някой да пише за аденомиоза, моля да ми кажете има ли забременели с тази диагноза?

# 647
SosiBG, защо не пишеш в тази темичка, там всички момичета са след трансфер, и е доста активна- http://m.bg-mamma.com/?topic=1033536

Успех и + тест!

# 648
Благодаря Криси!

# 649
Бластоцист+клетки означава, че ембрионът сам е изключил от развитието клетки, които не са били добри. Казвали са ми биолозите, че такъв ембрион има голям шанс, защото е хубав по други показатели, които следят.
Аз имах трансфер с един с клетки и един без. Кой от двата се хвана не знам, но вече е на година и близо 3 месеца Simple Smile

# 650
Здравейте, момичета! Пиша и в тази група, защото ще полудея от притеснение. Моля ви, някой да пише, който има опит или може да даде съвет.
Аз съм с Хашимото, все ми е високо тсх-то и го поддържам в норма с еутирокс. Забременях февруари ( наложи се Медиц.аборт), беше ми тогава 3,5 и Начев ми назначи еутирокс редуване 150 и 125, март месец беше аборта, не отидох да повторя тсх-то а започнах да пия всяка сутрин по 125 ( преди забременяването си бях на 100). Днес пуснах изследване и ми даде стойност 0,01 и толкова много се уплаших. Незнам какво става, как е възможно, та с такава стойност не мога да забременея и как е паднало толкова много... някой ако има съвет или такъв случай, моля ви споделете Sad В сряда съм при Начев.

# 651
Аз не мога да ти отговоря, но просто си разсъждавам ... като забременеем ТСХ не се ли покачва? Казвали са ми, че трябва преди забременяването да е до 2, защото при забременяване скача 4 пъти. И в тази връзка дали твоето не си е нормално, когато не си бременна и с този прием на еутирокс си го свалила гвърде много?

# 652
Преди да забремене с еутирокс го потържах към 2 и нещо, ок меше, заради бременността се качи на 3,5 и сега изведнъж съм в другата крайност 0,01. Най-страшното е за мен, че с такова тсх не може да се забременее, поне да беше високо по-има шанс, но така... и при всички проблеми сега кой знае какво е станало..

# 653
  • София
Не се шашкай толкова. Просто ще регулирате дозата и ще се нормализира бързичко.

# 654
Zazu1 за колко време приблизително се вдига тсх-то, знаеш ли? Като трябваше да го свалям влизаше в норма за месец, но обратното ми е напълно неясно. Трябваше да направим идния цикъл трансфер, явно ще се отложи. Просто се чудя на лошия си късмет, ако едно се оправи друго излиза от норми.

# 655
  • София
Zazu1 за колко време приблизително се вдига тсх-то, знаеш ли? Като трябваше да го свалям влизаше в норма за месец, но обратното ми е напълно неясно. Трябваше да направим идния цикъл трансфер, явно ще се отложи. Просто се чудя на лошия си късмет, ако едно се оправи друго излиза от норми.

За около месец се нормализира ако регулирате дозата на лекарството. Препоръчвам ти консултация с д-р. Силвия Пашкунова от Военна болница. Работи с НЗОК. Тя ми помогна на мен когато ми беше 0.18.

# 656
Спокойно, нищо ти няма. Ще регулирате дозата с Начев. По-добре ниско ТСХ, отколкото високо. При забременяване скача, но очевидно дозата ти е добре и освен това при топло време нещата са значително по-добре. Аз бях почти на границата на хиперфункция цялата бременност изкарах с еутирокс 150.

# 657
  • Пловдив
Герда и Буена да кажат как са?

# 658
Все едно не съм живяла до сега.
Големо щастие.
Пожелавам ви го от сърце. Но и вие ще разберете какво е.

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 21:59 от Анонимен

# 659
  • Пловдив
Я,я разкажи де... Simple Smile момче,момиче...?Къде роди?

Общи условия

Активация на акаунт