MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 92 305
  • 712
  •   1
Отговори
# 570
И на мен са ми еднакви, даже едната я видях за първи път снощи.

# 571
Какво ще готвят следващия път, че е изпитание за обонянието им?

# 572
Снежана е в "Преди обед" 😋

# 573
Снежана е в "Преди обед" 😋

Много симпатична и скромна ми се стори Simple Smile И още повече се ядосвам, че Валерия остана...

# 574
  • На брега на морето
На мен също Снежана ли направи много добро впечатление. Скромна, интелигентна, премерена. Жалко, че не продължи по напред.

# 575
Отборната игра снощи не ми хареса. Менюто и на двата отбора беше ужасно. Пържено, пържено и пак пържено. Ако имаше и изискване за здравословно, щяха да са под нулата. Червените все пак предложиха по-приемливи от детска гледна точка неща - замаскираха малко рибата, но презентацията им беше много никаква. То и другите, де, с техния морски шах...
Направи ли ви впечатление как децата си търсеха зеленчуците Simple Smile
Картата на "съкровището" и готвенето по двойки беше интересно, най-много ми хареса чинията на Зара и Аспарух. Изглеждаше много добре.
Следващите обаче етапи не ме впечатлиха. И това медиум и реър месо не мога да го гледам вече. На всички им беше супер сурово, с кръв по него, гадост Sick
Много им подсказват от балкона! В първия сезон май не беше разрешено и го намирам за по-правилно. Когато е индивидуално състезание, нека е индивидуално, когато е отборно - отборно! Може и някакъв еднократен съвет, ама не агитката горе да им прави чиниите. Всъщност кремчето на Зара балкончето й го направи.

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 14:10 от птица

# 576
  • София-Младост
Всъщност кремчето на Зара балкончето й го направи.
То затова и три 2-ки изкара за него...и без балкона пак толкова щеше да е оценката;)

# 577
  • София
Най-много ми харесаха децата. Grinning Особено като казваха на Михалчев колко им е било вкусно, но те "наистина не обичат и не ядат риба". Grinning Явно някоя от чиниите е била доста добре замаскирана.

# 578
  • До морето
И едното детенце как сладко попита " Как го ядат големите това?" 😁😁😁

# 579
Савина била бременна ..чак сега разбрах Wink

# 580
  • Испания
Харесаха ми и двата епизода.

Слава Богу, че престанаха да ни тормозят с коментарите на Йорданка. Лъчезара беше много хубава гримирана и с прибрана коса. Радвам се за Станислав.

Съжалявам за Снежана.

Снежана Кипрова: След като напуснах "MasterChef", за един период от време спрях да готвя

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/snezhana-kiprova-sled … ah-da-gotvja.html

# 581
Аз Лъчезара не я видях гримирана. Михаела беше и много ми допадна.

# 582
  • Испания
Аз Лъчезара не я видях гримирана. Михаела беше и много ми допадна.

Изгледах повторно почти целия епизод:

# 583
  • София
В последна сметка стана ли ясно кой открадна дюлевото желе на Кольо и дали въобще му го откраднаха.

# 584
  • Испания
В последна сметка стана ли ясно кой открадна дюлевото желе на Кольо и дали въобще му го откраднаха.

Не. Нито едното, нито другото.

Общи условия

Активация на акаунт