Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 989
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 115
  • # супернатурална #
Андариел, когато викнеш майстори и им платиш в брой, това помощ ли е от тяхна страна, далавера ли? А когато дадеш на учител 20 лева за частен урок на детето? Дали всички лекари, учители, психолози, логопеди, шивачи, обущари...да не продължавам...които реализират извънредни (а понякога и основни) приходи от труда и уменията си са престъпници? Не казвам, че е правилно и не съм съгласна хора, които внушително надвишават доходите ми, да плащат значително по-малки данъци. Че и да се класират за детски надбавки  Laughing Но пък и да ги демонизирам в такава степен, и то при положение, че и аз съм в системата, па макар и от страната на даващия, а не на получаващия...
Обръщам се персонално към теб, защото досега винаги си ми правила впечатление на трезвомислещ и интелигентен човек. А от началото на сагата Джино-Динко - все едно някой друг пише от профила ти.
Колкото до Джино- дори всичко казано за него да е вярно, пак е по-симпатичен от Динко. Предпочитам да ме извъртят със 100000 (стига да ги имам и стига да съм толкова глупава, за да го допусна), отколкото да ме пребие примат, пък дори да съм си го "заслужила" Разликата между двете "събития" е във възможността за избор.

# 2 116
# 2 117
  • София
Защо да пише друг, аз още от миналия сезон написах, че този Джино ми е мътен образ и нещо с него не е съвсем като хората. Просто сега пъзелът взе да се нарежда. Включително познанството с Динко. Те са си там достатъчно вътре и си знаят кирливите ризи, просто от време един се ядосва на друг и си отваря устата.

Ако дойдат да ми боядисат майсторите, аз се пазаря с тях, а не да се пазаря с тях, а те да ми пратят други. Това е разликата.

# 2 118
  • Бургас
Джена не съм чула/видяла да парадира с нещо и да показва, че е богата. Не мисля, че е и от известните и много търсените в бранша. Факт е, доколкото съм запозната, че песните ѝ не са цинични, обаче всичките си ги изкарва като народни, понеже това е завършила.
Актуална си е Джена,просто нещо не попада на топ песни напоследък.Старите и са страхотни. Mr. Green

# 2 119
Обръщам се персонално към теб, защото досега винаги си ми правила впечатление на трезвомислещ и интелигентен човек. А от началото на сагата Джино-Динко - все едно някой друг пише от профила ти.
+1 - това беше и моята причина за персонално обръщение. Има и други "смели пера" в темата - но...не, там няма смисъл дори да се опитва...
-------------------------------
Шоуто би трябвало да е ...в щоуто.
Не извън него - в дебрите на клюките за тъмното минало на героите.

В този сезон шоуто е изродено в арена на анархия и саморазправа.

В основата на девиацията стоят не участниците - те дори се явяват по своему жертви.
Екипа, стоящ в режисьорска апаратна е ...в основата.
Добре ще е да не се пълнят джобовете им със съчувствието, изразено в смс към една или друга жертва - герой.
Добре ще е и от Ендемол да се запознаят със ставащото във формата.
Защото това не е Биг Брадър.

# 2 120
Току що попаднах на това:
Близък на Джино разкрива мамил ли е брадърът хора с пари
https://www.iwoman.bg/izvestna/show/Samo-v-iWomanbg-Blizyk-na-Dz … -pari-648700.html
Не си направих труда да прочета цялата статия.Прави впечатление,че близък на Генчо го защитава.Може да е пристрастен човека.После ''милионерчето'' да му се реваншира.Разнасял багаж на българи,когато пътува м/у континентите.И какво?Значи е пич?Колко багаж разнася?Всички компании до там позволяват ръчен + само 24кг.,от които поне 4кг е самият куфар.Като го гледам този сельо колко козметика и тоалети има,само за себе си трябва да плати свръх багаж. Mr. GreenСъщият смешник е като Динко,но по-лустросан. hahahaИ тази поза с наведена главица и лошо гледащи оченца,кичозните бижута,космести яки,татуси... Joy

# 2 121
Заплетена история ццц, каква да кажа.
Примата ще ти излющи шамар, ако го излъжеш. Жигульото първо ще те сексува галантно, после ще ти отвинти шамар за някакви ключове, а междувременно те е закърпил със солидна сумичка hahaha

# 2 122
Далида, има нещо мътно в тая история с наема. Според мен е много вероятно хората да са се усетили, че Джино ги дои или собствениците да са се появили и да са установили, че трети лица живеят в имота и като е започнала работата с договорите, нищо да не е било както трябва.

Абе,т'ва са абсолютни глупости! Тия,читавите,дето не са плащали с месеци наема,още с вземането на ключа от апартамента са получили и договора и много добре са видели на чие име е. Най-вероятно и Джино като техен гарант е плащал зарязаните сметки. Не го гледам това нещо,гледах само снощната серия и ми беше достатъчно,Все ми е тая кой ще спечели.Говоря само за това,че нещата срещу Джино са толкова режисирани и мръсни,че чак е супер гадно.

# 2 123
Добре де, от какъв зор го правят всичко това? Наградата за победителя няма. Имат си раздадени роли и ни разиграват, на това ми прилича най-вече. Ще си вземат хонорарите и кой откъде е. Остава горчивият вкус обаче, защо си го причиних, да я гледам цялата помия? ББ е заорал дъното, или пък на мен ми е писнало, но бях дотук.
Веднага ги казвам...заради рейтинг и гледаемост. Виж как пламна и се раздвижи и тази тема и фейса. А преди да пуснат тоя фишек беше умряла работа.

# 2 124
Може би в тези моменти са били и заплахите от Гошо към Динко. Гелосания замлъкваше при повдигане на въпроса.  Сега и пред Константин имал такива мутренски изблици. Тц тц,  счупи на пух и прах милия кавалерски образ на презокеанския джентълмен милионер.

# 2 125
И аз се зачудих как до сега никой не обвини Джино, а сега изведнъж толкова хора скочиха. А ако е истина, че някой би се съгласил срещу пари да клевети в национален ефир друг, отказвам да живея на тази планета.

# 2 126
И аз се зачудих как до сега никой не обвини Джино, а сега изведнъж толкова хора скочиха. А ако е истина, че някой би се съгласил срещу пари да клевети в национален ефир друг, отказвам да живея на тази планета.

Планетата няма нужда да сменяш, само държавата...

# 2 127

Планетата няма нужда да сменяш, само държавата...
Обвиненията за платени твърдения са към "чикагските" българи. Мисля да послушам Шефа и към Марс да се ориентирам.

# 2 128
  • # супернатурална #
Защо да пише друг, аз още от миналия сезон написах, че този Джино ми е мътен образ и нещо с него не е съвсем като хората. Просто сега пъзелът взе да се нарежда. Включително познанството с Динко. Те са си там достатъчно вътре и си знаят кирливите ризи, просто от време един се ядосва на друг и си отваря устата.

Ако дойдат да ми боядисат майсторите, аз се пазаря с тях, а не да се пазаря с тях, а те да ми пратят други. Това е разликата.
В примерите ставаше въпрос за  недекларирането на доходи, което не е съвсем законно, но е широкоразпространено, да не кажа, че всички го практикуват, без значение от коя страна на "далаверата" са. Колкото до твоя пример-и това не е подсъдно, нито пък чак толкова осъдително. Вика му се "подизпълнител"

# 2 129
Цитираната статия от сайт дава отговор на доста въпроси в посдледния си абзац...

Сестрата на Господин има /или работи в/ транспортна фирма в Чикаго.
КОНКУРЕНТНА фирма на фирмата на семейството на Джино...

Общи условия

Активация на акаунт