Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 314
  • 806
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Е ясно вече защо дуелът ще е женски. Алек няма да прати Станко първи дуелист.

Браво на Елена, много добре се справи.

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 21:45 от ParaSiempre

# 121
Калоян и Виолета ще са ратаи и Виолета ще ходи на дуел.

# 122
Марина къде е тръгнала с тия деколтета и без сутиен отново като знае ,че ще има битка  Mr. Green

# 123
  • Бургас
Елена откъде знаеше, че ще реже, че и със специална ръкаваци се екипирала newsm78

# 124
  • София
Ахх Маринке, Маринкее, гиди хитрушаноо, как подковава Алек. 😶

# 125
Явно Вили ще е ратай и дуелист.
Алек е събрал много злоба към Вили.
Много, много ми е противен Алек.
Искам , много искам някой да му натрие носа.
И Марина е голяма лисица.Веднага се присламчва към фермера и започва да му се мазни.

# 126
  • София
Елена откъде знаеше, че ще реже, че и със специална ръкаваци се екипирала newsm78

Доста добър въпрос 🤔

# 127

Доста добър въпрос 🤔

Аз бих си сложил ръкавици за всяка битка за имунитет и ако преценя, че няма да ми трябват ги махам. А ако биха ми помогнали ще си ги оставя.  Peace Peace

# 128
Маринкааа, хитрушаааа...ако някой е пропуснал да и забележи веещите се цици , да му напомни , че има .И кого коладеше ? Вили или Елена? Само като си помисля, че някои я имат за "най-достойна " от жените и бляк..

# 129
  • София
Дали Валерия постъпи приятелски към Вили като не се бори за имунитета? Така ми се стори от нейните думи.

Не очаквам изненади - Вили срещу Марина на дуел, Вили бие.

# 130
  • Бургас

Доста добър въпрос 🤔

Аз бих си сложил ръкавици за всяка битка за имунитет и ако преценя, че няма да ми трябват ги махам. А ако биха ми помогнали ще си ги оставя.  Peace Peace
не знам, досега не си спомням да съм я виждала с ръкавици...Марина ми е противна отдавна, ако има женски дуел  мисля, че Виолета ще я отвее тази седмица. Ако падне Марина, да не остави пак Алек фермер, че  Sick Ама то или него, или самоковския селянин...

# 131
Елена и Вили кога станаха такива приятелки? Отначало не можеха да се дишат.
Харесва ми четворката Калояни, Виолета и Елена.

# 132
  • София
Според мен също Елена се е подготвила, сега беше най-важната битка за имунитет, и беше предвидила, че може да трябват ръкавици. Видяхме ги след роненото на царевицата бяха контузени две седмици, сега не можеше да се рискува да се контузи.
Поздравления, че се справи добре, личи си, че е подготвена.

# 133
Моля кажете ми кой мъж спечели имунитет!

# 134
  • Варна
Ах, че хубавко се получи с имунитетите от ратайство. Ей ся ще му хване гнойни цирени на Айнщайнския мозък на Алек кой точно да прати и после кой да прати на дуел. Grinning Grinning Много обичам да злорадствам, когато на големи схемаджии им се объркат схемите и трябва на ново да ги премислят. Да беше Веселин Топалов или Гари Каспаров и самички щяха за секунди да пренаредят фигурите, но сега ще има сеир, мачкане на глупавицата, съветване със другиО капацитет в тактиките, тук-там, безсънни часове, съветване с луната, вятъра, търсене на знаци в песента на кукумявките... Голям сеир ще са терзанията през, които ще премине сега мозъчето на Алек... и на Станко като негова дясна ръка естествено. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт