Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 451
  • 806
  •   1
Отговори
# 345
Алек е роден на 29 май 1986 г -Близнаци  Peace

# 346
Нана, позна! Shocked Роден е на 29.05. '86 г.

Ето го Пише даже колко е висок.  Laughing

# 347
  • София
Нана, позна! Shocked Роден е на 29.05. '86 г.

Ето го Пише даже колко е висок.  Laughing

Е, как няма да позная. То толкова противно създание може да е само Близнаци. Още няколко такива познавам. Като братя са му.  Crossing Arms
Знам, че много хора са скептици по отношение на зодиите, но аз смятам, че в голяма степен хората от една зодия си приличат.

# 348
Я да питам тук, че снощи се чудих. На Марина мъжа, този дето я е биел, не беше ли футболист от Славия? Тя снощи каза, че е художник като я попитаха с какво се занимава. Може да се бъркам нещо, но такива спомени имам.

На мен са ми любопитни зодиите на всички.

# 349
  • София
Я да питам тук, че снощи се чудих. На Марина мъжа, този дето я е биел, не беше ли футболист от Славия? Тя снощи каза, че е художник като я попитаха с какво се занимава. Може да се бъркам нещо, но такива спомени имам.

Бившият съпруг на Марина е художник. Синът й обаче - големият е вратар и да, играеше в Славия. Казва се Стефано Кунчев.

# 350
Нана, не всички, не всички. 😂 Аз живея с един от 20 години, роден на същата дата, друга година, но нищо общо, нищичко, за щастие. 😍 Ама не е юноша на ЦСКА 😂

# 351

Бившият съпруг на Марина е художник. Синът й обаче - големият е вратар и да, играеше в Славия. Казва се Стефано Кунчев.
Значи съм смесила информацията. Благодаря, Нана. Flowers Hibiscus

# 352
  • ново
pip4i, ако ти е интересен ще ти го покажа, пиши да ти го пратя на ЛС.

# 353
  • София
Нана, не всички, не всички. 😂 Аз живея с един от 20 години, роден на същата дата, друга година, но нищо общо, нищичко, за щастие. 😍 Ама не е юноша на ЦСКА 😂

Значи не си Дева.  Mr. Green Да ми плащат няма да мога да живея с Близнаци, нито ден.

# 354
Не съм, Лъв съм и успявам да подчиня Близначето и Рачето вкъщи, съвсем успешно, те не се и дърпат, де. 😂

# 355
Включвам се да викам КАЛОЯН, КАЛОЯН!!! Grinning

Тия двамата идиоти не разбират ли, че колкото повече говорят против Калоян, толкова повече се дискредитират и толкова повече надъхват зрителите да гласуват за него.

# 356

Значи не си Дева.  Mr. Green Да ми плащат няма да мога да живея с Близнаци, нито ден.
Що, бе? Аз съм дева, мъжът ми е близнаци. От нищо не мога да се оплача! Пу-пу!
Алек и Станислав от самото начало са си в схема, заради която изгоряла и Гинчев, и Гечо. Жегнаха мъжкото у тях и ги накараха да мислят, че мъжкарят трябва да е прост и корав.
Валерия по никакъв начин не може да ме убеди, че има чувства към Алек!
Марина за чий реши да си споделя историята сега, преди финала? Така като гледам, никого не трогна...
Чакам да влязат старите фермери и да видя какви роли ще играят останалите... 

# 357
Аз за Алек какво ли не изчетох. И ФБ , и инста, и където к'вото има и не мога да му установя зодията и т'ва е?

Сто процента е Близнаци. Тях ги подушвам и през екрана, защото не мога да ги понасям.

P.S Eми да, права съм - 29 май 1986 г.  Sick Sick Sick
И аз ги надушвам, но се колебаех и с везни, заради прекомерната суета.
Благодаря ви!

# 358
Аз за Алек какво ли не изчетох. И ФБ , и инста, и където к'вото има и не мога да му установя зодията и т'ва е?

Сто процента е Близнаци. Тях ги подушвам и през екрана, защото не мога да ги понасям.

P.S Eми да, права съм - 29 май 1986 г.  Sick Sick Sick
И аз ги надушвам, но се колебаех и с везни, заради прекомерната суета.
Благодаря ви!
Ахх айде сега везни, че какво ни има Stuck Out Tongue Winking Eye

# 359
Аз се притеснявах Алек да не се окаже Лъв с това желание за постоянна победа 😓 тюх, размина се Simple Smile
Ензимче, от една партия сме лъвчета най-умни и най-красиви 😂😂

Наблюдавам промяна в Елена, сякаш и тя е приела от серума на Гинчев. Чудя се дали е научила информация отвън или усеща правилно настроенията.

Така смешно ми стана снощи Алек като хвърли клечките и любимото му Бентли остава във фермата, кой знае как си е представял, че ще я помачка навън без обсега на камерите. А, момичето си отдъхна и подозрително се радва повече на кампанията на Станко, отколкото на Алек.

Общи условия

Активация на акаунт