Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 317
  • 806
  •   1
Отговори
# 600
  • Буркина Фасо
А тогава чакам да ни поканят другия сезон без кастинг Wink
ако си схемаджийка - става Simple Smile

# 601
Там сме.
Ама се чудя тука кой ще пише и ще ни плюе.

# 602
Много се е притеснила горката и е пренавита като пружинка. И двете са здрави физически, но Марина е някак по-опитна и психически издръжлива.
Аз си промених мнението за Виолета към добро и определено съм за нея, но и на мен това гаменско държание не ми харесва, а за любимите й песни въобще няма да говоря 😂 Честно казано я имах за по-силна и което за мен е по-лошо, издава страха си. Аз съм по като Елена да умирам отвътре ще гледам в една точка и ще мълча😊

Аз за участник не се глася и преди съм казвала няма ли хубава тоалетна и течаща топла вода не е за мен 😁 Обаче за коментатор съм готова, дай ми да анализирам....обобщено не съм по работата, а по даването на акъл.

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 14:05 от валия

# 603
  • София
Там сме.
Ама се чудя тука кой ще пише и ще ни плюе.

Такива винаги ще се намерят 😂

# 604
  • Вестерос
Aaa не ми пука , да ме плюят, нали ще съм със 100 хилки в джоба после Grinning

Вила полудя Grinning

# 605
  • на село
Марина ми допада повече, но ще отпадне, според мен.
И продължавам да се чудя как може тези чудесии Алек и Валерия да стигнат до финал, освен, че са физически силни няма нищо стойностно в тях, тъпи, та дрънкат.

# 606
  • Буркина Фасо
Aaa не ми пука , да ме плюят, нали ще съм със 100 хилки в джоба после Grinning
написани на хартийка  hahaha

Вила полудя Grinning

# 607
  • Вестерос
Алоуууууу , я не ме обиждай Grinning

# 608
  • София
Виолета ми става все по-неприятна. надявам се тя да си тръгне.

# 609
На мен ми хареса как се надъхваше Вилито. Сетих се за филмчето на дисни Мулан когато призова българските предци да й помогнат Smiley.
Иван и Андрей ме дразнят като започнат да се вживяват като големите мъдреци и философи.

# 610
Това с българите в българските предавания вече е тъпо и изтъркано, та чак протрито.
Аз знам кой ще спечели, но не знам как се слагат спойлери, та няма да пиша нищо. Даже ме е яд, че научих, развали ми се тръпката от двубоя.

# 611
  • При розите и топлата вода ......!
На лични може ли кой е победител в този двубой.

# 612
Това с българите в българските предавания вече е тъпо и изтъркано, та чак протрито.
Аз знам кой ще спечели, но не знам как се слагат спойлери, та няма да пиша нищо. Даже ме е яд, че научих, развали ми се тръпката от двубоя.
Дай на лични , ако не те затруднява моля.

# 613
Аз имам молба да ми се прати на лични имената на мъжа и жената които журито ще класира директно на финал. Моите прогнози са за Яни и Валерия.

# 614
Абе кой каквото знае/ сигурно обаче/ да ми праща на лични.

Общи условия

Активация на акаунт