Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 552
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Предполагам, че Виолета отново ще е болна от рак и Пешко ще си остане с Галя. Въпросът е дали и с нея ще успее да вдигне самолета. Сладур. Mr. Green

E, няма да е честно спрямо Галя, дано не стане така.  Crossing Arms

Скрит текст:
А Буковска да не се окаже наистина бременна и за това да я махат, не знам дали сте коментирали вече.  Blush

# 271
  • София
На мен в последните два епизода не ми изглежда бременна. В миналия епизод при кафе машината ми се стори, че няма никакъв корем.  newsm78

# 272
  • Някъде на път....
Добро утро от доц. Банков
Писал е под снимката, че ако има все още някакви останали почитатели да бъдат сигурни, че довечера ще им е много интересно Grinning

Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart
Ама как, разбира се, аз съм му отколешна фенка....  Heart Eyes

# 273
На мен в последните два епизода не ми изглежда бременна. В миналия епизод при кафе машината ми се стори, че няма никакъв корем.  newsm78

Епизодите може и да не са снимани в тази последователност, в която ги излъчват.

# 274
Всички знаем какво се крие под повърхността на Звяра и Красавицата е тази,която го "спасява" и вижда отвъд грубото и студеното отношение
Това е ясно, но продължавам да си мисля, че има нещо повече зад това прозвище Звяра, което е свързано с историята с жена му. Само се надявам, че Огнянова ще разбере историята от него, а не от видени документи, подслушан разговор и т.н.

Снощния епизод беше страхотен! Доцента се разгръща все повече и повече. Като го гледам как многозначително повдига ту лява, ту дясна вежда след поредния диалог със Зорето, все си мисля, че няма да видим как "разцъфва пламенна любов" между двамцата. А уискито + Мураками вече му се явяват нещо като третата специалност в Св. Кирил  Wink
Аз си мисля, че с уискито, цигарите и т.н. само засилват линията на вътрешните му терзания и го вкарват в малко по-дълбока дупка, за да може докторката след това да го спаси по-зрелищно Grinning
Иначе, вдигането на веждите по-често като че ли е израз на пълната му невъзможност да я разбере, което както стана ясно от промото довечера, му е проблем. Не го знам къде е бил до този момент, ама явно не го бива много в отношенията му с жените. Снощи беше много трогателен как въздъхна облекчено, когато тя се съгласи да излязат Grinning

# 275
  • тук, на мястото си
Директор д-р Банков - пие, чете, слухти и оперира. Пие и кани жена да излизат.

Значи нищо човешко не му е чуждо. Hands Plus1 Hands Plus1 Hands Plus1

# 276
Добро утро от доц. Банков
Писал е под снимката, че ако има все още някакви останали почитатели да бъдат сигурни, че довечера ще им е много интересно Grinning

A под същата снимка в инст. е написал "Аууу ЖДНБ" hahaha
И на мен много ми харесват физиономиите които прави,когато не иска да се изразява с думи.И когато го дразнеше Виолета и Генадиева  Rolling Eyes
На мен пък ми хареса еротичната сценка със Захариев и Виолета.Силни страсти, и наистина се биха ,хапаха и накрая целуваха,изразиха няколко вида емоции в тези 5 мин.,страхотни и двамата.Само се затвърждава мнението ми,че с един мъж трябва да се държиш зле,за да си му интересна! GrinningГаля какво постига като е мила,разбираща..
Добрева направо ме натоварва с тази несигурност,дано си почине с този отпуск и да посети психолог.
Огнянова ме издразни,че веднага се отзова след като я повикаха,но пък времето заработи в нейна полза..със заспиването!

# 277
Амбър, аз не съм сигурна дали това не беше планирана стратегия от страна на Огнянова. Като я дадоха в стаята, си беше взела възглавница, одеало, не изглеждаше като да е заспала без да иска. Grinning При други обстоятелства нямаше да си позволи да заспи.

На мен също ми хареса сцената между Захариеви, защото много силно отразяваше яростта и отчаянието и у двамата.

Не ги отразихме, но Калин и Наталия са ми много сладки в последните епизоди.

# 278
  • Някъде на път....
......

На мен също ми хареса сцената между Захариеви, защото много силно отразяваше яростта и отчаянието и у двамата.

На мен Захариеви малко грубички ми дойдоха, но като цяло добре им се получи.  Wink

Калин и Наталия са пример за силна любов, непримиримост и воля за търпение. Много ги харесвам!  Peace

# 279
Амбър, аз не съм сигурна дали това не беше планирана стратегия от страна на Огнянова. Като я дадоха в стаята, си беше взела възглавница, одеало, не изглеждаше като да е заспала без да иска. Grinning При други обстоятелства нямаше да си позволи да заспи.

Ами затова се съмнявам,че е планирано,защото стане ли въпрос за Банков реагира първично,само да е с него!
На мен така ми се струва,може и да греша ,разбира се.

# 280
Реагираше първично до този момент. Мисля, че след разговора с Кръстева се замисли, а и като се има предвид, че досегашните ѝ опити бяха пълен провал, смятам, че реши да следва съвета на педиатърката и да не си дава много зор. Може и да не си е казала "ще се съглася и ще му вържа тенекия", но със сигурност поведението ѝ показа, че вече не е готова да припка по него на всяка цена. Във всеки друг момент преди разговора ѝ с Кръстева, щеше да изпие още една кофа кафе и да е първа пред болницата Grin

# 281
Реагираше първично до този момент. Мисля, че след разговора с Кръстева се замисли, а и като се има предвид, че досегашните ѝ опити бяха пълен провал, смятам, че реши да следва съвета на педиатърката и да не си дава много зор. Може и да не си е казала "ще се съглася и ще му вържа тенекия", но със сигурност поведението ѝ показа, че вече не е готова да припка по него на всяка цена. Във всеки друг момент преди разговора ѝ с Кръстева, щеше да изпие още една кофа кафе и да е първа пред болницата Grin
Съгласна,определено се променя поведението и в следващия епизод,пък и време беше Grinning
И така трябва,ако искаш да задържиш един мъж за по-дълго време Simple Smile

# 282
  • Другата България
И аз така смятам. Peace
Изгледах сега двата епизода, последните. Казали сте всичко общо взето, но да си кажа и аз. Това с жената на Банков беше очаквано, но пък според мен е супер нечестно от негова страна и малко "срина" образът му. Няма лошо да си паднеш по жена, но бъди честен с нея, сега ще развият отношенията им и после той ще се сети да ѝ каже това, което "случайно" е забравил да спомене отначало...малко тъпо ми се струва.
Виолета и Захариев - доста грубо, но реално. Жал ми е за Галя обаче, опитва всякак, разбира, но Пецан е нечестен спрямо нея. Пак ще лъже и маже, не вярвам да сподели за случая с Виолета, остава някой да ги е видял и да ѝ каже така, между другото. Laughing
Добрева върви към рязането на вените, всякак ѝ го причиниха сценаристите Mr. Green, но сестрата Кирилова ще се намеси и ще я спаси. И няма как да е иначе, трябва все пак да победи доброто, освен ако не са решили да затрият образа ѝ поради лични причини примерно бременност на Луиза. Grinning

# 283
Банков не е забравил да спомене, че жена му е жива, а директно си излъга, че е мъртва. Дори и в кошмара му или каквото беше там, пациента Банков крещеше “Защо ги лъжеш, кажи им че е жива! Защо ги лъжеш?”

Много добър епизод беше иначе, стана ми кофти за Добрева, колкото й да е противна, много й се насъбра. Предполагам, че няма да я убият, но ще си отвори очите, че хората се държат добре с нея и не заслужават да се отнася така отвратително. Може би и ще ни разкажат какво провокира поведението й. Като дойдоха в болницата се обърва повече внимание на Тасев и неговото семейство, а за нея нищо не знаем. Стажантката загатна нещо, че не обичана като малка и не може да изразява топли чувства, може би пред нея ще се разкрие.

Пецко и Виолета бяха много добри, но ми е жал за Стилянова, не заслужава това. А Виолета явно пак е болна и Петър ще вложи цялото си внимание към нея, пък Галя ще остане на заден план.

# 284
Само да не вземе и пистолетът на Банков да засече довечера, че и той като Петърчо наближава 50-те 😉

Общи условия

Активация на акаунт