Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 565
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ахаха, моля поставени хора от екипа да не обиждат нивото в бг мама.
Били написали целият сезон предварително и всичко било един гениален план?  Joy hahaha Ама вие сериозно ли?  Joy hahaha
Очеваден гаф, който винаги може да се замете, народа пак ще си гледа и прехласва. Лошо няма.
Просто е хубаво да се казва истината. И хубавото и лошото. За това е форум, а не фенстраница във фейсклоаката.

Иначе този епизод ми хареса като цяло. Особено сцената между Пецан и Виолетка. Каква страст само, добре го изиграха. Simple Smile
На мен пък изобщо не ми е мъчно за Вяра. Държи се като задник и сега изведнъж горката тя. Съсипаха и образа от миналия сезон. Но в скоро време ще я оправят. Милосърдната сестричка ще се погрижи.

Мен ме вълнуват най-вече Мазови и Калин и Наталия. Към Банков и Огнянова загубих интерес след случилото се напоследък. А на Огнянова явно и е писано да се влюбва в женени мъже. Съдба.

# 256
Е този епизод си го изгледах с кеф !
Даже  ме изненада  секс-сцената между Вили и Пецан  Rolling Eyes , после се скъсах от смях - егати и  ситуацията  hahaha hahaha . Завиваме в странна посока , Вили ще се окаже  виаграта  на Пецко  Joy На мен ми се стори ,че в един стол седеше някой и ги наблюдаваше през стъклото   newsm78
Днес  за пръв път ми дожаля за Вяра , голям задник е ,но така се беше смазала от това ,че загуби толкова пациенти и че няма при кого да отиде.. . Даже  разговорът с Боби на покрива беше трогателен .
Тя поиска отпуск от Банков , дано пък да не и "срежат вените" .

# 257
  • Тра-ла-ла
На мен сценката между Виолета и Пецан ми беше по-скоро смешна, отколкото страстна Crazy Изиграха го малко гротескно

# 258
...дано пък да не и "срежат вените" .
Дотук я крепеше самочувствието, че дори и да е смотана и да няма приятели поне е добър професионалист. Така работата беше всичкото, което я крепеше досега. След поредната загуба на трима пациента вече и в това не е сигурна и затова се скапа толкова.  Няма какво да я крепи повече и сега му е времето да се случи това което отдавна се знаеше. Дано поне успеят да я спасят за да има поле за обрат в нейния образ. Иначе ще се наложи да падне първата картонена фигура за сезона.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 00:56 от Анонимен

# 259
На мен сценката между Виолета и Пецан ми беше по-скоро смешна, отколкото страстна Crazy Изиграха го малко гротескно
И на мен мятането наляво-надясно ми дойде малко в повече. Добре, че в кадър влизаха хубавите крака на Виолета, та да не е съвсем зян.
Колкото до тях - мисля, че отново ще се преоткрият със Захариев, но ракът й ще се върне.

# 260
  • София

И на мен също. Даже отначало не разбрах, че се награбиха, а си помислих, че почнаха освен да се бият, и да се хапят... А те се целували Flushed

# 261
  • Тра-ла-ла
Куцат еротичните/секс сцените в сериала. Явно идеята е просто да се покаже, че все пак героите правят такъв Laughing За малко да им се получи с Банков и Огнянова.

# 262
  • София
Айде и на Галя да и намерят някой по- свестен вече.

# 263
  • Разпиляна във въображението
Като гледам утрешното промо, си мусля, че едва ли за пореден, 135-ти път ще ги прекъснат тия двамцата. Подозирам, че ще се наобичат, после ще избухне бомбата с живата жена и ще се върнем в изходна позиция. Случайно ли е това, че Банков се е нарекъл звяр? Не мисля.

Според мен няма да ги прекъснат. Трябва да се продължи напред, за да има после за какво да се вика и да се иска сметка. Иначе само за едни откраднати целувки и прегръдки не мисля, че ще се получи много. Но за връзка + секс + лъжа за жива съпруга - няма как драмата да не стане по-голяма  Laughing

# 264
  • Пловдив
М да...и аз се посмях Grinning зажадняли бяха яко...

# 265
Добро утро от доц. Банков
Писал е под снимката, че ако има все още някакви останали почитатели да бъдат сигурни, че довечера ще им е много интересно Grinning

# 266
  • до една звездичка
Но видях целулита по краката на Стаменова, които някой по-напред беше определил като страхотни! Crazy ooooh!
И на мен точно това ми направи впечатление
Понеже често се случва да я виждам наживо- краката и` са просто страхотни!
Въпрос на гледна точка. Моята, очевидно се различава!

Колкото до съпоставянето  с Twin Peaks , моля , не сравнявайте това сериалче с висшия пилотаж на Twin Peaks !
Айде, ако обичаш, да не ми даваш съвети кое с какво да сравнявам, а?!

Снощния епизод беше страхотен! Доцента се разгръща все повече и повече. Като го гледам как многозначително повдига ту лява, ту дясна вежда след поредния диалог със Зорето, все си мисля, че няма да видим как "разцъфва пламенна любов" между двамцата. А уискито + Мураками вече му се явяват нещо като третата специалност в Св. Кирил  Wink

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 09:59 от ٠•● Dega ●•٠

# 267
  • Разпиляна във въображението
Директор д-р Банков - пие, чете, слухти и оперира. Пие и кани жена да излизат.

# 268
Добро утро от доц. Банков
Писал е под снимката, че ако има все още някакви останали почитатели да бъдат сигурни, че довечера ще им е много интересно Grinning

Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 269
  • София
Предполагам, че Виолета отново ще е болна от рак и Пешко ще си остане с Галя. Въпросът е дали и с нея ще успее да вдигне самолета. Сладур. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт