Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 61 997
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Във фейсбук последно написаха гледайте ни от вторник до петък. Вчера обаче гледах по нова, че в петък ще дават Съдбите. Иди ги разбери.

# 46
Брадъра свършва другата седмица в понеделник и няма да дават Съдбите  в петък-4 епизода
За седмицата 18-22 декември имаме 5 свободни дни,тъй като е освободен и понеделника-5 епизода
И тази седмица 3 епизода,така стават 12 епизода.

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 17:02 от maichetoo0o

# 47
И в Стъклен дом съм го гледала и пак не ми е направил впечатление, както сега...
Ролята на доц.Банков му приляга истински.
Явно е като виното , колкото повече остарява, толкова по- хубав става !

Навремето Вергов не ми напарави и на мен такова впечатление, особено в ролята на лошия. Но сега си пуснах епизод от Стъклен дом и ми се струва страхотен като лош герой.
Къде ги има епизодите,или по-точно тези с него,да погледна и аз Simple SmileПочти не си го спомням там,тогава много харесвах Блатечки  Blush,не ,че сега не,но Вергов ме впечатлява повече като личност!

# 48
Мен пък ме дразни детето на Рачков и сценаристката, и сцените с него ме дразнят. 😆 Големи лиготии, ужас направо.
Штт, тихо, тихо. Темата е само за положителни коментари. Ако нещо те дразни - не пишеш.

# 49
И мене ме дразни "играта" на детето на Рачков, може ли да пиша за това или е забранено? Stuck Out Tongue

# 50
Къде ги има епизодите,или по-точно тези с него,да погледна и аз Simple SmileПочти не си го спомням там,тогава много харесвах Блатечки  Blush,не ,че сега не,но Вергов ме впечатлява повече като личност!
На сайта на btvplus има епизодите но не всичките,а можеш да си изтеглиш всички сезоните от алейн.орг
До колкото си спомням в един от сезоните май го нямаше,но може и да се бъркам.
p.s:В трети сезон го няма.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 18:06 от maichetoo0o

# 51
  • Варна
Аз пък гУ харесвам Кокич.. Те всичките деца (особенно при Кръстева) в сериала които участват играят странно защото все пак са деца а не актьори... Но пък на мен са ми сладки...

# 52
  • Кърджали
Мен не ме дразни играта му, колкото образът, който му изграждат. Повече ми отговоря на 4-5 годишно дете някак си... Това си е мое усещане де. Иначе от самата игра не очаквам кой знае колко, та не ме дразни. Виж, приятеля на Банков, хокеиста повече ме дразнеше като игра.
Ще взема и аз да изгледам някоя серия на Стъклен дом. Да го видя и там.

# 53
Къде ги има епизодите,или по-точно тези с него,да погледна и аз Simple SmileПочти не си го спомням там,тогава много харесвах Блатечки  Blush,не ,че сега не,но Вергов ме впечатлява повече като личност!
На сайта на btvplus има епизодите но не всичките,а можеш да си изтеглиш всички сезоните от алейн.орг
До колкото си спомням в един от сезоните май го нямаше,но може и да се бъркам.
p.s:В трети сезон го няма.  Simple Smile
Благодаря  Hug bouquet
Мен не ме дразни играта му, колкото образът, който му изграждат. Повече ми отговоря на 4-5 годишно дете някак си... Това си е мое усещане де. Иначе от самата игра не очаквам кой знае колко, та не ме дразни. Виж, приятеля на Банков, хокеиста повече ме дразнеше като игра.
Ще взема и аз да изгледам някоя серия на Стъклен дом. Да го видя и там.
Приятелят на Банков,доколкото знам,не е актьор също,а наистина са приятели с Вергов и играят в един отбор по хокей.

# 54
И мене ме дразни "играта" на детето на Рачков, може ли да пиша за това или е забранено? Stuck Out Tongue
До сега /почти 3 сезона/ в тази тема не  се мазним на колектива - особено на сценаристите .
Доколкото знам  във фейса  са тези с баданарките .
Аз не смятам да казвам на черното бяло , когато ми хареса , казвам ,че е хубаво , но да се лигавя  заради  комфорта на някого  Naughty

# 55
  • София
Аз не че съм гледала много Стъклен дом, но хич нямам спомен Вергов какво е участвал там.

И аз така. Даже изобщо не си спомнях да е участвал там, тук го прочетох... Flushed Но пък помня участието на Луиза - същия дразнител

# 56
  • София
Току-що в Семейни войни водещият каза да не пропускаме от 20:00ч Откраднат живот, а от 21:00 - Биг брадър. Явно днес ще има... Simple Smile

# 57
Аз в "Стъклен дом" я харесвах Луиза и Бахаров също,но най-вече Радина,сега не мога да ги трая Grinning
Вергов, това което си спомням,че беше гадняр, и такъв ми изглеждаше Simple Smile,сега..бонбон !

# 58
  • Другата България
Току-що в Семейни войни водещият каза да не пропускаме от 20:00ч Откраднат живот, а от 21:00 - Биг брадър. Явно днес ще има... Simple Smile
Ново двайсет! Луди ни направиха, по програма Биг Брадър е от 20:00 часа. newsm78

# 59
  • Mediterraneo
Абе  глупости. Филм няма днес със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт