Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 551
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Само да не вземе и пистолетът на Банков да засече довечера, че и той като Петърчо наближава 50-те 😉
Еее,не така ,де  разваляш му ореола на мачо мен hahaha

# 286
Само да не вземе и пистолетът на Банков да засече довечера, че и той като Петърчо наближава 50-те 😉
Еее,не така ,де  разваляш му ореола на мачо мен hahaha
Вергов е написал във ФБ, че ще е мноооого интересно, така че едва ли Wink Wink Красавицата и Звяра все пак хахаххахах

# 287
E,  ти пък, сега, светотатство Grinning Нищо няма да засече, както и Мириел каза по-рано, всичко ще мине гладко, за да може после на Огнянова да ѝ е още по-гадно като разбере малките подробности от живота му. Grinning Но все пак смятам, че макар и да е в кома жена му, цялостното му поведение показва, че няма вероятност да се съживи.

# 288
А, и аз не очаквам Simple Smile
И в моите представи ще е качествено горещо Simple Smile

# 289
  • Другата България
...за да може после на Огнянова да ѝ е още по-гадно като разбере малките подробности от живота му.
Това мен не ме радва някакси.  Confused

# 290
Мери, тогава можем да го погледнем от друг ъгъл - в настоящия момент Огнянова е силно разколебана има ли смисъл да се бори за него или не. Увлечена е по него, но по пътя се появяват твърде много пречки, които тя се умори да се мъчи да преодолява. Ако сега разбере за жена му, е много силно вероятно да го отсвири окончателно и завинаги. Ако успеят да се сближат и тя да повярва в него, информацията за жена му ще е много болезнена, но може би ще намери сили да му прости, че е крил от нея и да не се откаже от него. В което аз всъщност вярвам Simple Smile

# 291
  • Другата България
Да, има логика в това, което казваш. Peace
Но пък ако по-скоро разбере, ще знае и истинската причина за неговата колебливост и несигурност.

# 292
И аз така мисля. Защото след като 7 години я е мотал женен мъж, сега едва ли отново ще се впусне в такава връзка като знае предварително, че жена му е жива. Всъщност, когато тя раЗбра, че Банков има семейство веднага се отдръпна и след това Евгения й каза, че той е вдовец.

# 293
Всъщност, когато тя раЗбра, че Банков има семейство веднага се отдръпна и след това Евгения й каза, че той е вдовец.[/i]

А той знае ли, че тя го мисли за вдовец  newsm78

# 294
Знае. Тя му каза нещо от сорта на Евгения ни каза, че си вдовец, или нещо такова.

# 295
Всъщност, когато тя раЗбра, че Банков има семейство веднага се отдръпна и след това Евгения й каза, че той е вдовец.[/i]

А той знае ли, че тя го мисли за вдовец  newsm78

Да, когато тя отиде при него и той ѝ разказа за детето, разговорът започна със "знам, че си вдовец " и той само въздъхна и каза : " Обещаващо начало на разговора ".

# 296
  • Другата България
Аз това се бях замислила - от неговата уста май тя не е чула категорично - "жена ми е мъртва", едно към едно.
Все някой друг казал, рекъл, подшушнал, дочул....поне не са дали той да ѝ казва с категоричност, че е починала жена му. Някак все се измъква и увърта.

# 297
Добре, ако кажеш на някого " Чух, че си вдовец", и той целенасочено не отрече, нормалното е да приемеш че е истина. Останалото е психо.
Затова не ми харесва това. Достатъчно драматична си беше историята му. Не е нужно и този елемент на съспенс да се добавя,защото е смешен и жалък

# 298
Изобщо,доц.Банков доста въздишки му удря   Thinking Grinning
На мен малко ми се променя мнението за Огнянова,че е от тези жени,които търпят такива незадоволителни отношения(с женен мъж).Това за мен е малко ниска самооценка,да поддържаш такива отношения..Да се влюбиш,заблудиш примерно 1,2г ,докато отмине първоначалната страст,ама после си е целенасочен мазохизъм и глупост да вярваш ,че той ще зареже жена си и ще се ожени за теб.Та си мисля дали е толкова търпелива и разбираща демоните на Банков или просто жена свикнала да се държат така с нея...разсъждавам си  newsm78

# 299
Аз също не мога да го приема това - дори и технически да не я е излъгал, премълчал е истината, за мен това е достатъчно, няма как да се измъкне. Той самият знае много добре, че е излъгал, а не просто "не е станало дума". В крайна сметка, когато тя отиде при него и той ѝ разказа за катастрофата и детето, можеше лежерно да вмъкне и истината за жена си. Не го направи. Изключително ми е интересно да видя как ще се развият нещата от тая гледна точка - какво ще направи той по-нататък, как ще реагира тя, как ще им се отрази...

Общи условия

Активация на акаунт