Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 513
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Mediterraneo
Прекрасен епизод, достоен за финал на сезон! Много силни сцени имаше и като никога удоволствието от гледането беше ненарушавано от нищо. Браво!

# 391
  • Ню Йорк
Прекрасен епизод, достоен за финал на сезон! Много силни сцени имаше и като никога удоволствието от гледането беше ненарушавано от нищо. Браво!

Това последният епизод ли беше.

# 392
не. 
Хареса ми сцената.
Преди това даваха Банков, че държи телефона? но нещо ссе разместих и не хванах - обади ли се да изключат системата на жена му?

# 393
  • Mediterraneo

Това последният епизод ли беше.

Не, просто казвам, че е достоен за финал. Ще видим как ще приключат сезона, но едва ли ще имат друг подобен проблясък на днешния!

# 394
  • София
Той звъня на Огнянова, но тя не вдигна.
За комбинацията на алкохол с хапчета - опасността идва от взаимодействието им. В случая на Верчето - когато е с цел самоубийство, най-вероятно става въпрос за приспивателни и/или антидепресанти, като алкохола усилва неколкократно действието им. Резултата е като при свръхдоза наркотици - може да спре дишането, да не издържи сърцето.

# 395
  • Ню Йорк
Все ми се струва, че сестричката ще разбие вратата и ще спаси Верчето.

# 396
Направи ми впечатление когато Банков говореше с Тасев за Вяра,каза че опита го е научил да не подценява подобни случаи- депресивни......да не би жена му да не е пострадала при инцидента, а се опитала да се самоубие и той да не е забелязал симптомите преди това

# 397
и на мен така ми се струва, иначе няма логика за мотора.
MelindaD, благодаря!
Малко черен хумор за Вяра (не от мен, в някакъв сериал го чух) , но   ако не знае какви хапчета да вземе с алкохол, че да се самоубие е егати доктора . Дано я спаси  сестрата! Или сценаристите поне Simple Smile

# 398
И мен това ми направи впечатление в думите на Банков...мдааа, ще се окаже жена му жертва на самоубийство май...
Докладвам - хапчетата и алкохола правят химична реакция, от която се получава ново хим.съединение, бензо-нещо-си, не го запомних. То директно убива мозъчните клетки и води до мозъчна смърт. Могат да я спасят, ако бързо ги изкарат от организма. Рапорт даден ;D

# 399
  • Кърджали
И аз се  замислих върху думите на Банков, както и когато говори с Генадиева за Вяра и я попита как и се е сторила "Явно аз си имам своите паранои". Тогава помислих че жена му май се се е самоубила по някакъв начин. Затова и на него мкого бързо му просветна лампичката и потърси и Тасев за да го накара да обърне внимание на Вяра. Дано все пак я спасят.
Сцената с Виолета и завръщането на рака беше... Невероятна не е точната дума, но просто нямам думи.
Калин беше затрогващ.
За Звяра,  тъй де Банков и Огнянова. Няма смисъл да казвам че ми харесаха днес. Личеше си как го заболя от нейния отказ, беше много забавен с несигурността си.
Сега само ме е страх какво са подготвили сценаристите. Не вярвам да извадят жена му от комата (ако той е прочел писмото и имаше някакви изгледи това да се случи) нямаше така да припка след Огнянова. Но драма ще има, не вярвам да ги оставят дълго щастливи. Дали Зорница ще разбере за жена му от него или някак си странично, как ли ще реагира? Надявам се до преди това да ми дадат поне две-три серии където да са щастливи и влюбени

# 400
Успяват да запазят нивото на сериала и това е достатъчно. Опасявам се, че Вяра си отива въпреки, че ни дават някаква надежда с Ася. Виолета също.

# 401
  • Тра-ла-ла
Време е да вкарат нови образи в новия сезон. Нови сюжетни линии

# 402
Надявам се поне да не задълбават повече драмата с Вяра. Иначе логично дотук изглежда, че Ася ще я спаси, но когато Вяра разбере кой я е спасил очаквам, че няма да го преживее и ще пробва да си пререже вените. Поне тогава се очаква, че като добър хирург ще е наясно как да го направи за да няма повече шанса никой да я спасява. След толкова прощални елементи не очаквам вече happy end с нея. Тъжно.

# 403
Специално за всички, които пожелаха
д-р Огнянова в розово екипче.

Снощната серия ми хареса, най-много се зарадвах на Калин и Наталия. Той е страхотен актьор.

# 404
  • Разпиляна във въображението
Мириел, какво съм ти набивала в главата, че съм забравила? Grinning

Мъртвият не може да разказва  Laughing

Някои хартиени фигури си намериха обяснението - Хинова - Мазов ще получи бебчето им от друга жена. Вяра ще се самоубива, а Тасев няма да се опитва да я спаси /Банков му намекна, а той пренебрегна съвета да говори с нея, неглижирайки го/. Виолета от друга страна - там нещата се оказаха съвсем лъжливи - нито една от сделките и намеренията й не се осъществи, та не знам за какво я сложиха да се върти на онзи стол.

Общи условия

Активация на акаунт