Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 507
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Разпиляна във въображението
Аз си мисля, че ще я спасят и Тасев ще ѝ предложи брак (съдейки по промото на сезона).

Това къде? Тасев събираше капещата й кръв.

Вяра му го каза на Банков - болницата пречупи и него.

# 466
Ама я събираше коленичил Wink
Промото дотук е учудващо точно. Единствено Виолета на директорския пост и тръгващия си Банков не сме видели още.

Пречупвам звучи някак негативно, а Банков само спечели от това пречупване.

# 467
  • Кърджали
Банков в началото ми седеше като робот, някак си това "правилата та правилата му отнемаше от човешкото. Като някаква машина. Чак когато се заинтересува от Огнянова и почна да показва и емоции някак си живна, стана човек от него  Mr. Green  Още ми е трудно да приема че е излъгал (пропуснал да каже истината за жена си), но пък се надявам да има основателна причина.

# 468
  • да има едно лесно - на мотора
Аз може да не съм дочела/разбрала, но от къде решихте , че 'Eva Bankov" е жена му ? Ами ако е дъщеря му ?

# 469
  • Пловдив
Ами не...жена му е Ева,спомена се името и.

# 470
  • Кърджали
дъщеря му се казваше Рая /даваха го в един от спомените му/. За нея твърдо се знае че е починала при катастрофата. Това го даваха и в спомените му. За жена му се мълчеше, ясно вече защо

# 471
Ева е жена му, когато се караха и биха с хокеиста се споменаваше.

# 472
  • София
Аз си мисля, че ще я спасят и Тасев ще ѝ предложи брак (съдейки по промото на сезона).
Това много ми хареса като идея. А и не бях обърнала внимание, че Тасев й събира кръвта коленичил в промото на сезона. Дано стане така!

# 473
  • Разпиляна във въображението
Според мен влакът с Тасев замина и изчезна. Той не се интересува от Вяра. Не пожела да се вслушав Банков, уморен от нея, от държанието й. Напусна апартамента си, за да не бъдат заедно. Затова и аз виждам в коленичелия Тасев човек, който събира кръвта, но не й помага. Надеждата ми е в Ася. Вратата е неудобна за разбиване, освен ако нямаш лост. Друго си е да беше обикновена и с едно рамо да я натиснеш. Умно й звънна, за да се убеди, че е вътре. Второто е да звънне на спешния.

# 474
  • София
Жена му на Банков, според мен е направила опит за самоубиство и за това е в кома, защото когато разпозна депресията  на Вяра , и сподели с някой (не се сещам кои точно ) каза нещо от сорта ,че може би вече си въобразява  или се вторячва , но намекна ,че го е изживял и вече разпознава симптомите.

# 475
Тази сутрин ме осени мисълта дали още в следващия епизод няма да прескочим във времето, защото даваха Мазови да оперират, а това значи, че са отишли и са се върнали от Украйна. А пък Виолета вече беше доста зле...

# 476
  • София
И аз мисля, че случилото се с Вяра ще има връзка с това, което е преживял Банков и жена му най-вече.
Сетих се, че когато Банков разказваше на Огнянова за семейството си, не ни дадоха разговора им. Та може да е постъпил честно спрямо Огнянова и да ѝ е казал за жена му как стоят нещата, просто ние да не знаем още.
От друга страна, пред закона, пък и морално за мен, той не е вдовец. Може да е в кома, но все още му е жена. Обаче като се замисля самото определение за вдовец за Банков го даде Евгения, той на никой май не е казвал директно, каза, че са мъртви.

Виолета ми се струва, че този път няма да пребори рака. Ако я оздравеят и стане директор ще е доста нереалистично вече.

А тоя дядо Захариев много дразни вече. Не стига, че хич не отиваше на Стилиянова, ами и сега, ако я зареже с детето... И той не знае какво иска!

Мисля, че Тасев още обича Вяра, но предишната Вяра, както той каза. Нали си пожела от еднорога целувка за лека нощ. Wink

# 477
Може Буковска да е бременна и да я уморят, че да си гледа бебето. А можеха елегантно да я пратят да си гледа внучето.

# 478
Тази сутрин ме осени мисълта дали още в следващия епизод няма да прескочим във времето, защото даваха Мазови да оперират, а това значи, че са отишли и са се върнали от Украйна. А пък Виолета вече беше доста зле...
И аз си мисля, че ще има скок във времето, най-вече заради рязкото влошаване здравето на Виолета-изглеждаше доста зле. Дано само не ни карат да чакаме какво е станало с Вяра,  то е най-наложително в момента.

# 479
  • София
Виолета е пътник. От нова поява на рака спасение няма, а и се носят слухове за нейното напускане на шоуто, така че съм я отписал. То и без това образът и бе съсипан и този сезон тя е само фон.
Вяра също е на 90% пътник. Иначе нямаше толкова много да наблягат на меланхолията и монолозите и за последно сбогом с живота. Отделно и тя е супер изчерпан образ. Да се развива някъде другаде. Не вярвам, че ще бъде спасена, но дори и да се случи, то трябва да има жестоки последици с мозъка и черния дроб след тези поне 10 хапове, които изпи с алкохол.
Секс сцената между Банков и Огнянова не ми хареса, не им се получи много добре, неуместно ми стояха и голият задник на доцента и татуса на уроложката. Отделно тези неща са за след 23:00 ч.
Дано най-накрая Наталия се кротне и прозре истината, че с Калин са си родени един за друг и стига повече е измъчвала и себе си и него.

Общи условия

Активация на акаунт