Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 486
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Опитах се да видя името на жената, която играе съпругата на Банков, но дори и в епизода, в който тя участва и има две реплики, не й посочват името накрая. Smiley

Ще видим как точно ще го направят това с прескачането на времето, но се надявам да е елегантно, щото да, кога Захариеви бяха заедно, кога се сещат пак да го обсъждат. Въпреки че ако вземем предвид Романова и Генадиев, тя го дъвка това сигурно два месеца Grinning

За Банков съм съгласна, че не постъпи коректно спрямо Зорница. Принципно още при първата им целувка Банков ѝ каза, че няма много за даване и не може да даде никакви обещания. Че това си има своето обяснение, което може би някой ден ще ѝ даде. Огнянова пренебрегна всичко това и остана около него с надеждата той да промени решението си. Истината е обаче, че при всичкото ѝ сърдене, че той не може да ѝ даде нито едно обещание, в крайна сметка тя кандиса без да получи и едничко такова. Затова ми е любопитно как ще се развият нещата нататък, той ще промени ли поведението си, ще приеме ли, че имат връзка или пак периодично ще се държи като невменяем. И изобщо ще имаме ли време и възможност да видим това или разказвачът ще ни каже "и те три месеца живели щастливо и един ден Зори открила мръсната тайна на Вики" Smile

# 511
  • Другата България
Истината е обаче, че при всичкото ѝ сърдене, че той не може да ѝ даде нито едно обещание, в крайна сметка тя кандиса без да получи и едничко такова.
Именно, и аз това си го мислех. Тя пое премерен риск и силно се надявам да не остане много разочарована накрая.
Тъпото с прескачането във времето е, че наблъскват много неща, които трябва да са се случили или неслучили през този период. Смешно е Виолета да е с тюрбан на главата, все едно е почнала да й окапва, а пък върви под ръка със Захариев и си говорят, че онова между тях било нищо. Хайде бе. Всеки ден ли си говорят за това в продължение на месеци?
Laughing Sunglasses Възможно е, за Пецан си е събитие....

# 512
  • Разпиляна във въображението
Тя прие риск при вдовец, а не при обвързан мъж  Wink при нейният опит от седем години връзка с женен

# 513
  • Другата България
Имах предвид риск без да ѝ е дал някакво обещание - нещо, на което тя много държеше.

# 514
  • София
Аз също смятам, че идеята за “съживяването” на жена му е възникнала по време на снимките, а не е била първоначално замислена.

Разбира се, че е така и не мисля, че може да има някакъв аргументиран спор тук. Достатъчно е да се вникне една идея повече и лъсват нещата. Личи си непоследователността на действията на Банков сред съшитите кръпки към първоначалния план.

# 515
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сериалите са друг жанр, а не като филмите, където се знае сюжет от първата до поседната минута. Нормално е да нагласяват историите според ангажименти на актьорите, зрителски нагласи, финанси и т.н.

Кой нарече любовната сцена хард? Нормална си беше. Единственото, което ми повдигна веждите беше огромната й татуировка. Прекрасно тяло, а така...

# 516
Между другото, доколкото си спомням, жената, която играе съпругата на Банков, не е актриса. Което означава, че е слабо вероятно да я видим за повече още две минути в сериала. Grinning
Laughing А, това няма никакво значение, че не е актриса, не разчитай на това с оглед кого и за колко време ще гледаме.

Мисля, че някаква Диана беше, или бяха приятелки с тази Диана, нещо такова се коментираше и снимки пущахте.
Намерих го!
Цитат на: Mother of PrincesS в вт, 28 ное 2017, 11:36
А коя актриса е в ролята на жената на Банков?
Диана Митова. Не е актриса, а блогърка и още не помня какво.
Скрит текст:

Това не е жената на Банков, коментирахме го доста. Тази е нейна приятелка в реала, а тук играе майка на пациент (или пациентка)! Някъде около тези постове някой каза как се казва актрисата, която играе Ева, и аз тогава питах ще се появи ли и тя в роля във филма или "участва" само на снимката и в някой спомен. Peace

Не е актриса, а манекенка, казва се Стела Стойкова, сега по мъж Арищиева.

# 517
  • Другата България
Аз също смятам, че идеята за “съживяването” на жена му е възникнала по време на снимките, а не е била първоначално замислена.

Разбира се, че е така и не мисля, че може да има някакъв аргументиран спор тук. Достатъчно е да се вникне една идея повече и лъсват нещата. Личи си непоследователността на действията на Банков сред съшитите кръпки към първоначалния план.
Затова е интересно как ще я доразвият тази идея.

# 518
Тъпото с прескачането във времето е, че наблъскват много неща, които трябва да са се случили или неслучили през този период. Смешно е Виолета да е с тюрбан на главата, все едно е почнала да й окапва, а пък върви под ръка със Захариев и си говорят, че онова между тях било нищо. Хайде бе. Всеки ден ли си говорят за това в продължение на месеци?

А ако не е било веднъж. Може да са имали и други случаи на "нищо".

# 519
Вяра ще оживее, даваха я в операционната май беше с Романова.Сигурно все пак ще има и рязане на вени, спомняйки си снимката на Луиза, която публикува  преди някоко седмици.

# 520
Да не сънува?

# 521
  • Другата България
Аз някак не мога да си представя, че ако Вяра оживее след този опит за самоубийство, ще последва втори с рязане на вени. Rolling Eyes

# 522
Не знам, дадоха само този  кратък момент.
Ако не е поискала помощ от психолог за справяне с нещата в момента и ситуацията продължава за нея да се влошава,колкото и да е чудно случва се след неуспешен опит,(мисля че Ася ще я спаси)да последва втори,който май ще е с рязането на вените.

# 523
И аз не мисля, че ще има втори опит. Смятам, че сега ще оцелее и ще се промени към по-добро Вяра, ще й светне, че живота не е лошо нещо. Ако има втори опит, то би трябвало да е успешен, че иначе голяма сапунка става всеки път да й излиза късмета някой да я спасява. Та, ако са решили от екипа да я убиват, вярвам, че ще е от първия път. Но все си мисля, че няма да я затрият и ще видим една нова и добра Вяра.

# 524
Има много хляб за развитие на образа на Вяра, но моето предположение за евентуален втори успешен опит отчита и факта, че актрисата се омъжи по време на участието си в сериала и е много възможно да имат планове и за деца, което да е наложило такъв обрат и финал на участието й в този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт