Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 473
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Кърджали
Предлагам, след нощта, която прекараха заедно, Банков да се яви при Жени и да заяви, че е в лични отношения с Огнянова. За нея това ще е вид обещание или по- скоро заявка, че е готов на нещо повече.
hahaha

Хихи, Калин нали се пошегува с него за същото. Много се смях тогава.
Иначе предполагам няма да и каже той за жена си, а Зорница ще разбере по някакъв друг начин.

# 571
Във филмите тези неща винаги се разбират по гадния начин - чул, видял, прочел нещо. Иска ми се поне веднъж някой да седне и да си каже каквото има направо, без да се надява да му се размине.

# 572
Това ,че Банков не е казал на Огнянова ,че всъщност   жена му е жива , но в кома , не е нещо  толкова странно и необичайно .
Ако приемем ,че е супер точен и почтен човек - да , но той си е просто обикновен мъж , смачкан от трагедията  и защо очакваме да постъпва само правилно и логично . Явно това неочаквано чувство към докторката  го обърква и  не знае как  да изчисти нещата .
Ще е грозно ако тя научи случайно , от друг човек .

# 573
И аз си мисля,че нямаше как да спомене досега за тази така пазена тайна.Той идва в БГ да работи,да се събере,да ближе рани от сполетялата го трагедия.Разни сексапилни лекарки изобщо не са влизали в сметките му.И тепърва в движение взима решения ,кое да каже и кое да спести.Ситуацията,чувствата,любовта го объркват,който и да е на негово място ще е малко неадекватен.А пък на всичкото отгоре и директорски пост,още една отговорност на плещите му,аз го разбирам..

# 574
Не дадоха повече и нищо за писмото, от което се разбра, че Ева е в кома. Нищо чудно да се съберат с Огнянова официално, да му ходи по-често на гости и когато се успокои, че всичко е ок и е розово, да открие писмото и да разбере по нелеп начин.

# 575
Значи феновете бързо го разбраха, простиха му и продължават напред. А Вергов дори се беше притеснил, че може би е разочаровал почти всички. Все пак бомбата си стои необезвредена и въпроса е не дали, а кога ще избухне и какви поражения ще причини.

# 576
  • ту тук, ту там
Какво писмо? Не се ли разбра от съня/халюцинацият му и после от медицинското досие, чиято корица с име и състояние показаха? Може би съм пропуснала моменти?

# 577
Нищо не се разбра. Дълго време не смееше да го отвори, накрая извади досието от плика, но не се разбра какво е съдържанието и евентуално какво се иска от него. Все още има мистерии за изясняване около точното състояние на жена му в момента. Разбра се само че е била в кома и предполагаме, че все още е жива. Това е всичко засега.

# 578
Моята теория е, че Огнянова ще намери документите и ще разбере истината. След това ще й се иска да му откъсне главата, той ще й разкаже какво чудовище е, защото е убил дъщеря си, а след това е допуснал жена му да посегне на живота си (ако това е причината за състоянието й, която е най-вероятна), на нея ще й стане мъчно за него и ще му даде нов шанс. Grinning
В крайна сметка, каква история ни разкават чрез тях двамата? Защото всеки герой ни разказва история, отправя ни послание. Тяхната история е за лечебната сила на любовта, за упоритостта да се бориш за тая любов и за втория шанс. Всичко, което би довело до разпад на тая история ще доведе до това да ни разкажат всъщност колко е гаден животът. : D Надявам се който я е писал да не е искал това.

Друго нещо обаче се чудя - ние тука 30 и кусур серии си задаваме въпроса как по дяволите са пострадали и тримата при катастрофата и какво е участието на жена му в нея. Наша Зорница обаче - ц. Тя не го пита, не се чуди, дори и когато ѝ разказваше...

# 579
  • София
Ще е грозно ако тя научи случайно , от друг човек .

От  hahaha Коко

# 580
  • Другата България
Като каза Коко ..... май не стана ясно какво стана с Васко и Жекова? Поне до този момент.

# 581
Като каза Коко ..... май не стана ясно какво стана с Васко и Жекова? Поне до този момент.
Е той Васко така звучно сам си би дузпата, че направо не знам какво продължение ще има. Ще ни разкажат тия дни и за тях, предполагам, в промото Жекова пак нещо се караше на Йосиф.

# 582
Продължение ще има. Не очаквам Жекова да си затвори очите за откраднатите пари и да приеме, че Йосиф е виновен, а Васко невинен. Държа поне тази част да се изясни за Жекова и Ненева. Останалото е ясно вече.

# 583
Банков очаквам да продължи  с мълчанието си, особено ако нещата продължават да вървят в правилната посока с Огнянова.Страха му да я загуби като й каже истината ще надделее и няма да каже нищо.Разбира се, Зорница  ще разбере по възможно най-гадния и унизителен начин,ще се отдръпне рязко и дори няма да му даде шанс за обяснение или ще му вдигне чутовен скандал заради това, и пак няма да го изслуша.Чак след като тя се поуспокои и ако той не се откаже мислейки си, че наранява хората,които обича и е по-добре да стои далеч от нея, ще си излеят всичко на сърце им и ще  започне сдобряването им начисто.
Чакам да ни покажат какво става с жена му,защото в момента е като "Котката на Шрьодингер" - жива и умряла едновременно, докато не ни кажат кое от двете.

# 584
  • София
Аз мисля, че всичко ще се развие в последния епизод, като ще останат недоизяснени много неща, които ще се разплитат в следващия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт