Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 61 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Не знам какъв консилиум свикват за жена му, ама той пак ще трябва да свиква Евгения за съвети.  Grinning
Много ми харесват Калин и Наталия като са щастливи.

# 691
Да, тях намери. 30 секунди щастие. Гадове.
Браво на момичето, че реагира с достойнство.
Може ли някой да ми каже какво точно й каза той, че ми звънна телефона точно тогава.
На всеки 3 месеца съобщават състоянието на жена му, което е безнадеждно.....каза й ,че може да го обвинява във всичко, но не и че я обича.

# 692
Благодаря:) Аз чух откъслечни думи, но не каза ли почти безнадеждно? Това почти не е много яко Grinning
Честно казано, в момента ми е безкрайно мъчно за Банков, не толкова за Зорница. Нямам обяснение за този феномен Grinning

# 693
Каза, че му отговаряли винаги, че "шансовете са нищожни". Този път точно при тях не виждам да възникне раздяла. Имали са 4 месеца да се сближат и едва ли ще зачеркнат всичко толкова лесно.

# 694
Забравих да кажа за Мазов, много беше готин как си представяше бъдещия малък Стефан Мазов 😍
Очаквам още другия епизод сурогатката да си вдигне багажчето за Украйна, щото нали стига толкоз радости 😬 предполагам, че ще ги изнудва за повече пари и накрая ще им даде бебето.

# 695
Мен ми е мъчно и за двамата, тъкмо потръгват нещата и ново двайсе.
Ох, поне Калин и Наталия да го карат щастливи и да им се роди принцесата здрава, че иначе много тегаво ще стане  ако и с тях нещо

# 696
  • тук, на мястото си
Липсваха ми тези четири месеца.
Вяра ми се вижда много променена - и психически, и физически.
Калин и Наталия ако не бяха скарани през почти целия сезон, дали щяхме сега така да им се радваме. Сладури!

# 697
  • София
Каза, че му отговаряли винаги, че "шансовете са нищожни".
Нищожни значи съвсем малки  - все пак малки, а не никакви !
Крадльото много нагъл - ми той й изпразни портмонето  Mr. GreenТъпооо

# 698
Каза, че му отговаряли винаги, че "шансовете са нищожни". Този път точно при тях не виждам да възникне раздяла. Имали са 4 месеца да се сближат и едва ли ще зачеркнат всичко толкова лесно.
И аз така мисля. Особено на фона на това, че той беше готов на такава огромна крачка - да живеят заедно. Каза й, че я обича, изобщо, ангажиран е много. А тя по принцип не е тип драма куин, ще му прости.

# 699
  • Разпиляна във въображението
Е, тя видя досието, но пък то е на немски  Laughing 

# 700
Промото за следващият епизод ще е силен за Калин и Наталия-тя иска да се женят преди да се роди детето,но Калин й каза, че ако ще се женят е защото се обичат, а не само заради бебето....мнение, което напълно подкрепям.

Зорница сякаш беше просто разочарована от него, че не го е споделил досега..... дори след явно безоблачните 4 месеца прекарани заедно.

# 701
Мириел, 90% от нещата са били медицинска терминология на латински, няма шанс да не разбере истината.

# 702
Само на мен ли ми се стори,че Диана не я изигра сръднята както трябва?Грам емоция не вложи в гласа си,по принцип има малко груб глас...или така ми се е сторило..!?

# 703
  • София
Тоя Васко няма ли да го разобличат най-накрая. Жекова ще е много глупава ако му прости. Горкият Йосиф, мъчно ми е за него. И за Галя ми дожаля в този епизод.

# 704
Само на мен ли ми се стори,че Диана не я изигра сръднята както трябва?Грам емоция не вложи в гласа си,по принцип има малко груб глас...или така ми се е сторило..!?
Мисля,че са искали да покажат как хладнокръвно приема новината, че не всички вдигат луд скандал и изстерясват, тя просто си тръгна.В този момент нямаше какво да му каже, докато не помисли над ситуациата

Общи условия

Активация на акаунт