Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 61 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Разпиляна във въображението
Мириел, 90% от нещата са били медицинска терминология на латински, няма шанс да не разбере истината.

Дам. И все пак - слаба ракия беше сцената. Никакъв скандал не вдигна. Той по някаква хавлийка и тя мина покрай него. Да не говорим, че ми се стори странно още от първата минута да започне да му отваря шкафовете в кухнята и документите баш там. Така ли се държат документи, които не трябва да вижда новата възлюбена! Все едно да си отворя шкафа над мивката и да извадя здравните картони на дечурлята. От друга страна - 4 месеца! Че те само в леглото ли са били? Едно кафе да направи, захар да потърси. Абе сцената беше тъпа и недомислена  ooooh!

# 706
А според мен се чудеше как да реагира, мисля че от една страна като лекар е наясно, че шансовете на човек в кома са нищожни и няма как да се ядоса. От друга просто надделя разочарованието ѝ, че Банков е скрил от нея, а и предвид предисторията ѝ с женения мъж, в крайна сметка реши да си тръгне.

# 707
И все пак - слаба ракия беше сцената. Никакъв скандал не вдигна.
Нямаше да се вписва истеричен скандал в образа който й изградиха до момента на доста уравновесен човек, а сега дори е влюбена и току що приета да започнат да живеят заедно. Ще има продължение със сигурност този разговор, но твърдо вярвам, че до скандали няма да се стигне.

# 708
Само на мен ли ми се стори,че Диана не я изигра сръднята както трябва?Грам емоция не вложи в гласа си,по принцип има малко груб глас...или така ми се е сторило..!?
Мисля,че са искали да покажат как хладнокръвно приема новината, че не всички вдигат луд скандал и изстерясват, тя просто си тръгна.В този момент нямаше какво да му каже, докато не помисли над ситуациата
Е нямах предвид да се разврещи или нещо подобно,просто лицето и гласа и ми се сториха безизразни.

# 709
  • Разпиляна във въображението
И все пак - Тя: лъгал си, че си вдовец.  Той - ами няма надежда, обичам те. Тя - тръгва си.

Добре, уравновесена и т.н. Няма скандали, но цялата сцена беше просто никаква. Няма да си повтарям написаното в горния пост.

# 710
Мириел, той ги беше зарязал в шкафа фо хладилника, тя не че ровеше, самият Банков й каза - рови, не знам дали има сладко.
Аз пък намирам сцената за прекрасна. Първо, защото сме се нагледали на сцени с рев, сълзи, сополи, трошене и истерии. Второ, защото това е Зорница, а тя е хладнокръвна и уравновесена. Всъщност, тя се влюби и затова я видяхме и слаба, и  плачеща. Във всяка критична ситуация досега тя е реагирала супер твърдо. Поведението й тази вечер беше в унисон с нейния характер. И да, според мен също беше разочарована най-вече. Не защото е жива, а защото я излъга. Четири месеца тайна означават, че е нямал никакво намерение да й каже когато и да било. 

# 711
  • Кърджали
И според мен Зорница е повече разочарована, че досега не е намерил смелост да и каже. Затова и не знаеше как да реагира, тя е влюбена, обича го, но ето че разбира че той е криел нещо такова. Скандали няма да помогнат в такъв момент, затова и просто си тръгна. А предвид факта че видяхме че тя иска да живеят заедно, не е било така леко да си тръгне.
Сега Банков ще се поизтормози наистина докато си я върне. Ще му е трудно да спечели отново доверието и. Вярвам че ще ги съберат, или поне се надявам, че той няма да се откаже от нея.

# 712
.....просто лицето и гласа и ми се сториха безизразни.
Аз точно това разбирам да реагираш хладнокръвно-без никаква емоция на  лице или да се чува тя в гласа. Преди мен вече споменаха, това е в синхрон с характера й, беше стъписана от прочетеното  и не знаеше как да реагира,затова и просто си тръгна,друга реакция  щеше да изглежда странно.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 22:36 от maichetoo0o

# 713
Хавлията му и това с шкафа бяха супер смешни. Остналото беше добре.

# 714
  • София
Хавлията му и това с шкафа бяха супер смешни. Остналото беше добре.

Да бе, каква беше тази хавлия.  hahaha

# 715
  • София
Оф, психолога не ми е любим актьор..
Не мога да го търпя! Как пък точно него намериха... Като започне да сумти и ме втриса. Отгледа ми се като го видях Simple Smile А явно ще е от новите герои. За съжаление.

# 716
Много беше смешно това пончо Simple Smile
А Банкови бяха много сладки пред колата когато той и каза,че отиват да и вземат багажа .
Виолета ме усмихна когато попита,ама те сега нали няма пак да се влюбват Simple Smile

# 717
Много глупаво откри документите Огнянова! Кой си държи медицински досиета в кухненски шкаф ??
Можеше да му потърси нормална хавлия от спалнята и там да ги види без да иска.
Иначе реакцията й не ме учуди, съвсем нормално е да си тръгне в такъв момент.

# 718
  • София
Оф, психолога не ми е любим актьор..
Не мога да го търпя! Как пък точно него намериха... Като започне да сумти и ме втриса. Отгледа ми се като го видях Simple Smile А явно ще е от новите герои. За съжаление.

E, с връзки е.  Laughing

# 719
  • София
И сега пак ще му се размине на крадеца, Огнянова въобще няма да забележи, че парите ги няма след проблемите с Банков.
Ивайло Герасков не мога да го дишам още от "Забранена любов ". Какъв актьор е, само сумти и подсмърча неприятно. Ама да има и той роличка, де. Скоро имаше статия за него и Романова, тя била вече по-известната, спирали я хората по улиците.
Евгения ми хареса в сцената с кутиите и филмите за възрастни. 😂

Общи условия

Активация на акаунт