ЯНУАРЧЕТА мънички вече папкат от лъжички

• 18 255
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, пробвам да цедя и изцеждам по 10 мл  #Crazy

Я ми кажете какви чайчета да пия за увеличаване на кърмата и след колко време започва да има ефект? И как се пият и изобщо каквото се сетите.С цедене не става, а и бебето на гърдата често пак не става, защото тя не иска да засуче  Rolling Eyes
Има много мами, които нищо не могат да изцедят, не се шашкай и се зареди с търпение Peace
Предлагам ти вместо чай да вземеш Рицинус №5, това е хомеопатчно за увеличаване на кърмата, но не трябва да взимаш и чай и него че тогава не действа.И пий повече течности, ако Али не иска да суче често, цеди се, дори е да не е много все е стимулация.
А пробвала ли си да я кърмиш полузаспала?
Зайче какво е това Милка ленд Rolling Eyes

# 91
  • Madrid
Здравеите и от нас.Много благодаря на Des29 за уто4нението и за топлото посреЩане на вси4ки ви.Както виждате аз имам оЩте проблеми с писането,но пуснах тема и се надявам скоро да се справя,голям съм индианец,но няма да се откажа.Дано не ви дразня и лека ве4ер на вси4ки маймунки и на техните май4ета  bouquet

# 92
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, милички!
И, ние като Дари днес бяхме по къс ръкав на вън! Ама, много му беше кеф на Алекс, като усети свободията на леките дрешки! След обяд ни подплашиха някакви облаци, но ние не се дадохме и стояхме до последно на въздух!
Vili4ka - и аз съм чувала за това хомеопатичното, за което и клео говори! Казват, че имало ефект! При нас това с полузаспалостта обикновенна действа, даже понякога, като ми се противи го успивам и тогава давам цицата! Дано се справиш, мила! Стискам палци!
anjelina - браво на вас, много е пораснал юнака!
Казвам лека и спокойна нощ на всички, че съм като разглобена! Днес свърших работа за цяла седмица напред! Целувки!

# 93
Виличка, има и чай за стимулиране на кърмата на Хумана, гледах го в аптека Ремедиум на Шишман. Не знам обаче доколко помагат тези чайове,аз се наливах с тях и ефектът беше никакъв...
Ние днес също бяхме разсъблечени доста, по къси панталони, къси ръкави и без чорапки, добре намазани и пак беше потен милия,ама днес в Букурещ си беше 29 градуса,време за море Laughing
Мами, има ли някоя от вас ,която се е решила да води бебко на море? Ние доста го обсъждаме този вариант, хем ми се иска, хем се притеснявам, че ще е още мъничък ooooh!

# 94
Има много мами, които нищо не могат да изцедят, не се шашкай и се зареди с търпение Peace
Предлагам ти вместо чай да вземеш Рицинус №5, това е хомеопатчно за увеличаване на кърмата, но не трябва да взимаш и чай и него че тогава не действа.
[/size][/size]

Виличка,
И аз гласувам с 2 ръце за Рицинус Комунис №5 - ползвам го от три седмици и съм страшно доволна. Проблемът е, че рядко го имат в наличност в аптеките - става със заявка, но пък бързо го доставят, обикновено на другия ден. Права е Клео 80, че не трябва да се пие с чай.

Ние днес също бяхме на разходка - от 10 до 15.30 ч, но май на бебка й дойде в повече  newsm78 заради жегата.

Аз днес за пръв път дадох вода, но понеже Монето не я иска чиста, се престраших и сложих съвсеееем мъничко захар Rolling Eyes. Съвсем неочаквано за мен мъничето изсмука водата за отрицателно време, на един дъх! Пък аз уж бях против водата със захар  #Crazy

# 95
Здравейте мамчета  Hug аз от гости не мога да се добера до компа,но слава богу си тръгнаха  Whistling.
Гледам пак сте обсъждали въпроса за пишките  Grinning и не знам защо има толкова крайни изказвания  Stop.Ние пък ще обрязваме малкияхайде сега изяжте ме Mr. Green
Питах доки за пишока и той каза,че там не се пипа и мисля да го послушам.
Някой беше написал,че СЗО нищо не разбират,ами ако е така едва ли ще са Световна Здравна Организация
Какво ми се случи преди три дни  ooooh! добре,че мъж ми си беше вкъщи иначе ме чакаше  box.Какъвто е ревнивец,иди му обяснявай от къде тази синина на гърдата.
Бебо се размрънка по някое време и аз вадя цицата,цоква малко и продължаваме да спиме,но не съм си покрила гърдите.По някое време малчо се примъкнал,захапал и суче ли суче,но не улучил точно зърното а малко в страни  Crazy съответно имам огромна синина на гърдата.
Ех при вас е хубаво времето,а тук един дъжд,вятър и то страхотен,не сме излизали от няколко дни  Sad

# 96
хей, чудех се къде се загуби Hug
А кажи за обрязването, че братовчедка ми иска да обреже сина й, той е на 22.12 роден така че е съвсем малко по-голям. Кажи на каква възраст е най-добре да се направи, как се прави, с упойка ли, кой го прави, въобще каквото се сетиш че по този въпрос нямам никакво инфо newsm78
Anjelina, браво на юнака, добре е пораснал Peace

# 97
момичета нищо не казвате за протеста?, освен Lika , която ще дойде

# 98
kleo по принцип най-добрата възраст е до 40 дни,защото по бързо зараства,но никога не е късно.Мъжът ми е обрязан на 5 годишна възраст и казатоку що го питах,че е усетил леко боцване все едно си дупчиш ухо.Него са го рязали с скалпел  Sick,но сега техниката е толкова на пред,че се съмнявам някъде по света да обрязват все още със скалпел.
Бяхме за консулт при хирург и той каза,че премахват излишната кожа с лазер и почти няма рана и до 3 дни е като нов  Laughing
Сега само трябва мама да каже кога и отиваме да го резнем.Мъжът ми искаше веднага след раждането,но на мен ми дожаля и не дадох и сега като се замисля може би сгреших Thinking
За мен това събитие не означава нищо друго освен от хигиенна гледна точка,но от страната на мъж ми е голямо събитие като при нас кръщенето

# 99
добро утро на всички сладурани и бебоци, времето е чудесно. Laughing
BODLIVATA започнахме захранването матю папки зеленчуково( морков и картоф) пюре на хип за алергични деца, много добре му понася
kleo_80  брой ме и мен и Матю.

# 100
клео, Милка Ленд е някаква промоция на Милка шоколадите. на 19, 20 и 21 са пред НДК (вече бяха Embarassed) обаче такъв наплив на народ, че направо ми настръхна косата, трябваше да чакаме около час и полувина и се отказахме. Идея нямам какво има вътре, отвън са едни атри с крава отпред Mr. Green
за първи и аз искам да дойда ама съм на лекции и незнам как ще стане. ще следя и ще видим дали мога да се включа

# 101

Това не показва колко кърма имаш, а колко можеш да цедиш. Не всяка жена може да задейства рефлека на потичане, така, че това не е проблем.
И аз има тоя проблем сега и бебочко неще и неще да яде, но просто вярвай, че това е етап и всичко ще се оправи. Това което можеш да направиш е нощем като заспи да  вземаш бебока при теб и да го кърмиш спейки на всеки 1-2 часа. Така няма да ти откаже да суче, а и ще изсуква достатъчно за да стимулира кърмата и да навакса пропуснатото през деня.
Другото си го знаеш - в такива моменти не се дава нито вода, друга храна, сок биберон и т.н. И бебето след 1-2 до 3 дена се предава и засуква. Дори и да намалее млякото по време на стачката търсенето после я увеличава.

Така че УСПОКОЙ СЕ!

# 102
BODLIVATA започнахме захранването матю папки зеленчуково( морков и картоф) пюре на хип за алергични деца, много добре му понася

Знам че сте с алергия като нас и затова питам,а какви са тези пюрета за алергични деца?И аз давам Хип но не съм срещала да пише нещо по-специално..? Забелязах само зелен участък с буква А-нискоалергенна храна,това ли имаш в предвид? Rolling Eyes

kleo,ако се престраша да шофирам ще дойда на 1-ви.Крака обаче още ме наболява.Иначе няма как,не ми се мъкнат колички по градския транспорт,а кенгуро не смятам да купувам.

Ето още инфо за милка ленд.Чувам майки да казват че се чака с часове и вътре било страшен задух,на децата им ставало лошо..  Sick

http://www.erogance.net/news/index.php?bl=true&n=385&t=n

# 103
BODLIVATA- точно тези пюрета на хип с буквата А са подходящи за деца с алергии, посъветваха ме да давам само от тях

# 104
Честит имен ден на малкото слънчице Елена на мишленце newsm51   love001
Да ти е много здравичка и усмихнатичка и да слушка много мама и тати Hug

Общи условия

Активация на акаунт